40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. apríla 2018 o 19:04 #100388
ahojko
Účastník (Participant)🤐
Kuva ja potrebujem zase ocnuuu!
Ale tlak plynu by sa tam mal dat pridat niekade? Nie??
Inac je to taky kde tlak tam daju pri vyrobe a tak
to poskladaju?? Ucim sa….
8. apríla 2018 o 19:10 #100389ahojko
Účastník (Participant)bacaono
aha, takze sa ten olej zjavne dostava aj do tej nadoby.
Cize je v nej plyn oddeleny od oleja..
8. apríla 2018 o 19:29 #100390Retro
Účastník (Participant)Plyn je oddelený od oleja…
A kto pozeral Moto GP už nemôže pochybovať o tom že Mareček je fas a je najvyšší čas mu polámať ruky.8. apríla 2018 o 19:48 #100391przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😟 Keby sa to nekoná v Argentíne, Mareček má čiernu zástavu už v polovici petekov a Rossi je piaty.
(videl som to v sklenej guli 😈 )8. apríla 2018 o 19:48 #100392bacaono
Účastník (Participant)ahojko ano. Je tam gumový mech v ktorom je natlačený dusík. Býva tam od 9 do 15 atm. Niektoré sa dajú dotlakovať cez ventil, niektoré sú nerozoberaťeľné. Niektorí si tam ten ventil na dotláčanie dusíka dorobia. Dusík sa tam dáva preto, že je stabilnejší pri zmene teploty ako si už napísal, ale hlavne má väčšie molekuly takže toľko nepreniká cez stenu gumy do oleja a hlavne je inertný, takže nezvetráva (neoxiduje) gumová membrána a ani olej ak by sa do neho dostal.
8. apríla 2018 o 19:54 #100393Retro
Účastník (Participant)Ale prečo je tam ten dusík a aká je jeho funkcia pod určitým tlakom???
Papi tomu debilkovi nedajú čiernu vlajku nikde. Šplanielske peníze, peňeži a pénz nepustia.
Vytrim, o 22,00 ideš na tému tlmič a kavitácia:-)8. apríla 2018 o 20:05 #100394przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Sú aj iné peniaze, nie len španielske.
Som tak nasratý, že mi ide pena z huby. 😁
Možno, nejaký Dusík by mohol pomôcť… 😈
O tlmičoch neviem nič. 🤐8. apríla 2018 o 20:19 #100395Retro
Účastník (Participant)Kavitácia:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ciaSurovo povedané, aby sa netvorili bubliny. Lebo keď sa v tlmiči tvoria bubliny funguje ako?
Na p…:-)
Papi prečo si nasratý? Kvôli Marečkovi? Ja som si už zvykol:-) Čo predviedol teraz predvádzal celý život. Je to magor mimo reality. Je to samozrejme neskutočný talent, a možno sa na neho ani nedá hnevať. Tak bol vypestovaný. Ne elektronike a playstationoch:-))) Stále to berie ako hru. Ale tu už ide o život.8. apríla 2018 o 20:21 #100396bacaono
Účastník (Participant)Vtláča olej naspäť do tlmiča aby si ho tlmič nemusel nasávať podtlakom a nepenil jak rozhrkané otvorené pivo. 😈
8. apríla 2018 o 20:25 #100397Retro
Účastník (Participant)Zober do ruky dopoly naplnenú striekačku olejom, zapchaj ju prstom a potiahni. Vzniknú ti tam bublinky. Celkom sranda:-) A sme doma.
8. apríla 2018 o 20:36 #100398bacaono
Účastník (Participant)ahojko ten mech vypadá takto. Rozdiel je akurát v tom že tu je nádobka rovno na telese tlmiča a maco ju má s tlmičom prepojenú tlakovou hadicou.
8. apríla 2018 o 20:40 #100399przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nič nepení ani bez mechu, keď je tam Gejza Dusík, kua, nechápete?
Ale výkon, to je iné kafé, to je NITRO! 😁8. apríla 2018 o 20:42 #100400Retro
Účastník (Participant)Papi ty máš na to NOS:-)))
8. apríla 2018 o 20:48 #100401bacaono
Účastník (Participant)Jak sa tam ten Gejza dostane keť tam nemá mech? 😈
Tebe nič nepení lebo chodíš jak dóchotca. 🤐 …teda aspom na stabiláku. 😁8. apríla 2018 o 20:50 #100402przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Inak mi Brazel včera poslal mail, kde okrem iného mal aj radu Macovi, že tú nádobu mal dať čo najďalej od tepelných zdrojov, teda aj od výfuku.
Zmena teploty nádobky totiž ovplyvňuje vlastnosti tlmiča.
Ja som ho ale upokojil, že pri Macovom spôsobu jazdy sa výfuk poriadne ani nezohreje… 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji