AMIS sa žení
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 20 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › AMIS sa žení
Ahojte motorkáska obec dovoľte nám Teda mne a Amiske Vám oznámiť, že jeden letný výjazd na Balatonský zraz Harleyákov tu má už aj svoju odozvu. Toľko dobiedzala až som povedal OK a bum ho do toho. Preto mám návrh, čo keby ste mne a Amiske prišli zatrúbiť na našu SVADBU vy k***y motorkárske 27.októbra o 16:00 do Horného Baru pred obecný úrad a odprevadiť nás do neďalekej Dunajskej Stredy, piť a jesť bude pre Vás dostatok a kto chce bude vítaný aj na večernej zábave po 20:00 aby som sa na vlastnej svadbe nenudil. Urobte nám radosť a príďte rozbiť dedinskú nudu nejakým tým vrčaním. Budem smutný ak sa v krásnom počasí neobjaví aspoň jeden z Vás lebo neverím, že len ja sa ešte aj v decembri preháňam na stroji. Vidieť mustanga ako prichádza o rozľahlé lúky a dostáva chomút predsa tiež často nevidno s
AMISKO a AMISKA zelam vam vela zdravia, stastia a lasky na spolocnej jazde zivotom 😘 😘 😘
Pripájam sa ku gratuláciám 🙂 😘 😇
AMIS dyg, sak ty si sa s konom zrazil … 😈
Vsetko dobre do spolocneho driftovania zivotom ….
Tak gratulujem 😉 a vsetko dobre prajem 😉
AMIS … už to máš za sebou 🙄 …. R. I. P 😠
… neboj, raz nás to všetkých lapí 😀 … o jedného odvážneho chlapa menej 😁 teším sa na malých AMISovcov … držíme palce 😉
AMIS pekne pekne, gratulieren a drzime palcaky nech vam to vydzri az do dokedy chcete 😁 🙂
Blahoželám a nech sa vám v živote spoločne darí 😉
Prajem všetko najsamlepšejšeeeeeee …gratulujem 😘 😘
Gratuľujem. Prajem všetko najlepšie v živote. 😉
Všetko len to dobré v spoločnom živote, gratulujem 😉
Gratulujem a nech vam to vydrzi do konca zivota 😉
Tiež sa pridávam ku gratuláciám a som rád, že sa tu objavil aj Kuky, možno by Ti vedel objasniť prečo je dobré spojiť Exebatovicu so svatbou, aj keď si s uvedenej akcie veľa nepamätá… 😁
Na spoločnej ceste životom Vám obom prajem veľa krásnych a slnečných dní a žiadne neprehľadné zákruty… 🙂
Heavy 😘 😁
AMIS – sleduješ Kukyho reakciu na môj príspevok? Dodnes nemôže zabudnúť na Hovadskú svadobnú noc… 😀 😀 😀 . A ešte Ti musím pripomenúť, až sa Ťa spýtajú:"Beriete si…", tak sa hovorí ÁNO a nie, že "…konééééé voz…" 😉 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |