BMW boxer vibrácie
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › BMW boxer vibrácie
- Toto téma obsahuje 39 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 4 mesiacmi od
MartineR.
-
AutorPríspevky
-
28. decembra 2009 o 21:22 #82802
malymirec
Účastník (Participant)CBR900RR ja som vedel, ze sa dohodneme 😁
a co bude s tymi fotkami?
28. decembra 2009 o 22:03 #82803emissions
Účastník (Participant)Malymirec, tu más to R-ko. Zatiaľ mám len málinko fotiek, na jar hádam nejaké pribudnú.
[linka]dúfam že Vám to ide.
😕28. decembra 2009 o 23:16 #82804raptor
Účastník (Participant)Preco by som ta mal ukamenovat… jasne ze v terene sa GS na LC8 nechyta
kazdopadne najprv je to aj tak o jazdcovi az potom o motorke(ked si mal GS nemal si napr. LC4 na kt. si trenuval)
29. decembra 2009 o 6:31 #82805MartineR
Účastník (Participant)áno, niekedy uprostred sezóny som prikúpil ku GS aj LC4, ktorá však zo začiatku viac stála, než jazdila v podstate som ju poriadne rozchodil až v polovici septembra.
A vibrácie LC8 oproti LC4 sú šepot kvetín. 😈
29. decembra 2009 o 13:17 #82806dusik
Účastník (Participant)raptor máš pravdu, zdá sa mi že na Motoráji v Čechách t.r. vyprášil všetkých v triede ťažkých endúr jazdec na BMW 1100 GS a to tam boli aj LC8 a nie jedna……
29. decembra 2009 o 13:29 #82807MartineR
Účastník (Participant)dusik veru tak. a tak isto aj na motoride rallye 2009. Len si myslím, že LC8 je podstatne lepšie stavaná do terénu, alebo si možno len nechcem priznať, že už mi bolo GS ľúto ničiť v teréne … 😉
29. decembra 2009 o 14:50 #82808raptor
Účastník (Participant)Dusik uz som to par krat napisal ako priklad ale dam to este raz
ak si katrinak sadne na transalpa a ja na LC8 kto si myslis ze vyhra? ja si myslim ze s prehladom katrinak
ziadna motorka nejazdi sama, kazda ma nejaky potencial ale zalezi od pilota na kolko percent je schopny ho vyuzit preto je urcujuci prvok jazdec a nie motorka29. decembra 2009 o 16:03 #82809RoboNM
Účastník (Participant)Dusik, ale prípad konkrétne tej rallye je presne to čo hovorí rapťák. Ten jazdec bol paji, pánko štyridsiatnik, ktorého som videl naživo jazdiť a môžem ti povedať že som kukal ako puk 😶 On je presvedčený baworákista a pán jazdec. Poznám sa s ním zbežne aj osobne (pri jazde v teréne na svojej GSA 1150 ZLOMIL!! spodné úchytné oko zadného centrálu na dva kusy a narýchlo zháňal tlmič na dovolenku a ja som vtedy akurát menil, tak som mu na repas posunul môj pôvodný) a môžem ti povedať, že aj keby som ja mal ostrú crossu 120kilovú a on GSA s kuframi, tak ma rozotre ako maslo po chlebe 😉
29. decembra 2009 o 17:43 #82810dusik
Účastník (Participant)MartineR tak potom to bude viacej zaväzujúce, aby si robil samé dobré výsledky, keď už máš toto delo 🙂 😉
jasne, že viem, že ide v prvom rade o pocit z jazdenia, stretnutia so známymi atď…..ale občas nie je na škodu, keď si pekne pohladkáš aj vlastné ego… 🙂 😉
29. decembra 2009 o 19:05 #82811MartineR
Účastník (Participant)dusik v prvom rade jazdím pre svoje potešenie, takže ma nič nezaväzuje ;-D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji