Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Článok o motorkároch
Cendina No s tým hlukom a potrebou byt počutý som teraz dostal informáciu, že v Rakúsku po posledných štatistikách nehodovosti prehodnotili meranie hluku v prípade motorkárov na cestách (nie sídliskách) a práve preto vraj dokonca stanovili minimálnu hladinu decibelov. Teda úplne opačná filozofia ako doteraz. Ale je to neoverené, len z fóra, takže to teraz zisťujem cez rakúsku políciu.
Korzar v rakusku stanovili MAXIMALNU hladinu decibelov, nie minimalnu, s tym ze tu maximalnu posunuli trochu vyssie. V praxi to znamena, ze su ochotni prizmurit oko nic viac nic menej, pokial nejazdi dotycny ako hovado. Mimo toho, ja predavam velmi hlucne vyfuky a pritom maju homologaciu do beznej premavky, dokonca maju certifikat Euro 3 a paradoxne vacsina z nich sa vyraba prave v rakusku.
blackhole Dik za info, ale aj tak som zvedavy, co mi rakuski policajti odpisu. Aj ked zo skusenosti viem, ze si davaju nacas.
Ja viem co ti odpisu
arbeit macht (bleib)frei, slowakei
Díky Broňa…. 😁
To mám z toho, když mě něco zaujme…
Amis: dobrou noc
Raptor: ne prehistorický zviřátko… neplatí….
I jsem přemýšlela, asi tři minuty než jsem odklikla první příspěvek, jaké budou reakce. A…. jsem ráda, že mám opravdu přesný odhad. Nezklamali jste má očekávání 😁
No…. tohle téma mě zaujalo víc než jiné a stálo mi za reakci, takže je mi to putna, doufám, že ten komu byli směřované z toho něco má a třeba si jednou opravdu přečtu článek pro-motorkářskej…místo "anti"
Teď můžu v klidu zase mlčet a přeskakovat kurzorem témata typu "jakou motorku si mám koupit", "kůže nebo textil", vtipná videa, vipné foto…. bla…bla … bla … bla…
Ty nam povis aj to co nechceme 👍
Korzar, veď (na budúci rok) vyspovedaj tých čoprákov čo poznáš 🙂 alebo sa bojíš, že si Ťa podajú keď si ten článok prečítajú ? 🤣
Mne osobne je úplne jedno čo sa v takom plus7 píše, prostoduché časopisy proste nečítam. A tak isto mi je úplne jedno čo si myslí, alebo vykrikuje niekto, kto v živote na motorke nesedel.
Ja osobne mám dojem, že vodiči áut ma pri jazde ohrozujú oveľa viac ako motorkári. Je jedno, či som ja na motorke alebo sedím v aute.
… čo takto napísať článok o tom, akí sú vodiči áut nezodpovední, ohrozujú chodcov, aj ostatných vodičov, jazdia bez STK (v oveľa väčšej miere ako motorkári) a ich nevyhovujúci technický stav ohrozuje ostatných, parkujú na tráve, jazdia s lešenárskou rúrou miesto výfuku… takýto článok asi nezapadá do Tvojej filozofie, lebo by časopis odhodilo 90% čitateľov. …
… aký máš Ty ako vodič auta názor na vodičov áut ? nemala by väčšina jazdiť autobusom ? 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |