Ďalšia nehoda na záver sezóny
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Ďalšia nehoda na záver sezóny
- Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 6 mesiacmi od
AMIS.
-
AutorPríspevky
-
9. októbra 2006 o 12:02 #69744
cbr900
Účastník (Participant)… zdravím kolegovia 😟
…už ani neviem ako začať, lebo tomu ani ja sám neviem uveriť ☹️ … čo sa s nami stalo tento rok?? …prečo je toľko nehôd?? … len mi netvrďte, že je to vždy chyba vodiča !! … nehovorím, môže sa stať, ale nie toľkokrát… máme tu ďalšiu nehodu s nemočničnými dohrami… Stala sa v Rimavskej Sobote v nedeľu (8.10.2006) a pritom motorkár mal čo to odjazdené…kočka (dobrá kamarátka) skončila s otrasom hlavy v nemocnici… neviem bližšie detaily, snáď večer…
… viem, že vám je ťažko ukončiť sezónu ešte ked svieti slnko a zdá sa, že je teplúčko, ale naozaj to nestojí za to…
Majka, držím palce…
9. októbra 2006 o 12:06 #69745cbr900
Účastník (Participant)… oprava….chyba vodiča motorky
9. októbra 2006 o 12:36 #69746jaRRo
Účastník (Participant)cbr900 už si mal hadam napisat posledna 😕 skoré uzdravenie
9. októbra 2006 o 15:16 #69747cbr900
Účastník (Participant)… dopadli sme celkom dobre… nešiel rýchlo, za ostrou zákrutou bol štrk na ceste, tak ho šmyklo…kočka slabší otras mozgu (zajtra 10.10.2006) ju pustia domov…má ešte menšie odreniny na nohe, ale inak sú v pohodke….
… aspoň jedna dobrá správa… 😉
9. októbra 2006 o 15:17 #69748cbr900
Účastník (Participant)… podotýkam, mohlo to aj horšie dopadnúť, keby neboli dobre oblečení !! !! !!
9. októbra 2006 o 16:07 #69749jybka
Účastník (Participant)drzim palce… 🙂
9. októbra 2006 o 19:23 #69750pitbulka
Účastník (Participant)ešteže aspoň poniektoré nehody dopadajú „relatívne“ dobre….
…uložte už mašinky…už ani asfalt nechce byť náš kamarát….
9. októbra 2006 o 19:47 #69751raptor
Účastník (Participant)asfalt je fajn, dnes som skrkol stupacku, len jazdit v mestach je nebezpecne ☹️
9. októbra 2006 o 20:11 #69752Sani
Účastník (Participant)Dúfam, že všetko bude OK.
Mne sa to stalo v piatok.Pekmé počasie, vybavil som povinné veci a vzal som to cez záhorie. Bočné cestičky, výhľady, a tak. A po cca 300 km do Modry cez Šenkvice. A tá Škoda 120 možno mala blinker a aj brzdové svetlá, ale fakt som to nevidel.Už som dávno tak negumoval. Moja chyba. Našťastie som to ustál, ale kto si bez viny …
Hlavne, nech to dobre končí 🙂10. októbra 2006 o 9:42 #69753Monty
Účastník (Participant)Sani … dávaj na seba pozor 😟 S kým by som robil fernetovú smršť. 😁 😀 😁
10. októbra 2006 o 18:03 #69754ScaWo
Účastník (Participant)jj, nedobrý rok…já jsem si „ustlala“ v neděli, lehla jsem v křižovatce a stojí mě to naražené rameno a žebra…prostě jsem špatně odhadla situaci….ale dej Bůh, aby všechny karamboly byly jen takové…Přeju všem hezký závěr sezóny!
11. októbra 2006 o 0:41 #69755AMIS
Účastník (Participant)Chlapci a devčata opatrne a pomaly. Ja osobne som sa v sobotu vybral okolo 10:00 len tak na pohodový výjazdík. Skončil som v Sabinove a cestou cez starú Ľubovňu som v Tatrách aj trocha vymrzol 😠 , ale zohrial ma pocit, ked som v Smokovci stretol partičku zo Styxu bolo ich asi dvanásť a pripomenuli mi , že nie len ja sa akosi nedokážem rozlúčiť so sezónou a že nie som kilometrový úchylák , vrátil som sa ešte v ten deň okolo pol jedenástej po cca 993km. 😁 v podstate som len chcel pripomenúť, že na sklonku sme všetci už akosi nabudený s pocitom čohotoho odjazdeného a dodáva nám to viac sebavedomia naopak sme ale viac unavený a prestávame sa sústredovať na bežné chyby. V poslednom čase som sa stretol s viacerími nehodkami pri výjazde s chlapcami však kamaráti 🙄 , ktoré však lahučko ublížili len mašinkám a tak nech to aj ostane. Užime si posledné slnečné dni v zdraví a nech si na mikuláša všetci spoločne aj bez Andových sádier pripijeme 😁 😁 😁
P.S. kto si nekúpil motorku len na chodenie do krčmy, budem v Nedeľu 15.10. o 10:00 rozmýšľať na parkovisku v Gabčíkove na priehrade nad tým kam ma zasa zaveje. Kto sa chce pridať a pomôcť mi s výberom je vítaný a budem dumať asi tak pri dvoch cigaretkách čo je asi cca 20minút 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji