Hovadský kalendár 2009
- This topic has 94 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Hovadský kalendár 2009
Amiske gratulujeme, všetko naj,najmä zdravia a veľa trpezlivosti s manželom.Norbi a Katka 👋 😇 👋
Toto sa mi páči….len tak ďalej aby boli kalendáre čo najskôr už hotové 😁 máte velikú pochvalu hovadá 🙂 😁 😁 😁
Jej vsak amiska ma dnes!Tak vsetko najlepsie a vela trpezlivosti s amisom a jeho kredencami!
doctor – 16.3.1979
Dottore: konecne nejaky poradny rocnik 😈 👋
blueeyes Sorry, že som ťa prehliadol a za autora témy pasoval niekoho tak nepodstatného, ako je Amis. 🤣
Budete mať zaujímavý kalendár. Namiesto menín v ňom budú vyznačené narodeniny. 😀
Hovadsky dobrý nápad…a Hovadsky dobrý realizačný team (budem menovať… … … … … a …)
Kalendár môže byť trhací, stolový, nástenný, to je jedno, hlavne nech nie je pracovný… 😇
PS: 23.6.1971
..a prvych 20 zaujemcov dostane gratis kalendare z roku 2008 🤣
Milan3232 07.07.1974 🙂
Miška 31.08. (na roku vyroby nezalezi, aj tak sa furt meni. 😉 )
Heavy hovadsky kvalitny rocnik! 😈 🙂
Ja len dufam ze kalendar roku 2009 sa ku mne dostane skor ako ten 200á ten sa mi dostal do ruk az niekedy v maji ci juni
italofighter preto som to tu načrtla už teraz a budem sa snažiť aby bol na svete už koncom tohoto roka 😁 a preto sa nebude zrejme z fotiek hlasovať 😁 takže som nedemokratické hovado ale aspoň bude skôr na svete kalendár 😁 😇
blueeyes no ja ti neviem ja to skôr vidím tak zhruba na jar 😀
blueeyes oki dobre robis lebo naco mat kalendar az v lete ked pol roka je uz po xixixix
italofighter z toho si nic nerob, tie moje (10ks co som chcel porozdavat v TN) doteraz jazdia v amazonkinom aute 😁
Zaujímavý a dobrý nápad 😉
Ak sa môžem pridať tak som 17,12,1960 🤐
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |