Hovadský kalendár 2009
- This topic has 94 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Hovadský kalendár 2009
Kalendar chcem,teda dva aj ked uz to tu moc komplikujete…. 😈 🙂
kuky 😁..čo už…bez komplikácií predsa nejde už takmer nič 😈 tvoju objednávku mám zapísanú 🙂
Ja si prosim 1KS kalendára.Blueeyes, peniaze ti dam osobne v Tajove-alebo poslem na ucet.Dakujem 😘
No je to tu sodoma gomora,ale ak sa k niecomu dopracujete,jeden kusok hod aj po mne ocko… 😈 😛 🤣
Keďže tento týždeň by som to chcela dať už konečne tlačiť opäť vás prosím aby ste sa mi nahlásili ešte tí, čo chcú kalendár…. čo najskôr poprosím
Posli mi cislo uctu sumu
Blue: jeden chcem samozrejme..
parametre kalendára:
Počet strán: 6 + obálka
Farebnosť: 4+4 (obojstranná farebná tlač)
Papier: 120g (obálka – 220g pohľadnicový papier)
Formát: A3
Spojené hrebeňovou väzbou s očkom na háčik v strede
Cena: 325,- Sk
Je to špičková digitálna tlač vo vysokom rozlíšení
zatiaľ mám objednaných 36ks kalendárov…. kto má ešte záujem???? urýchlene sa mi nahláste
Moja objednávka platí.HOWG 😘 👋
Takže vo štvrtok (20.11.) o polnoci končím s objednávkami….potom už nahlasujem presný počet výtlačkov…tak ak ešte niekto chce kalendár nech si urýchlene pohne a dá mi vedieť inak mu ostane len šúchať nohami a hotovo 😈
Alebo si ho moze okopiravat od niekoho na kopirke 🙂
ZOMBY a potom ho das mne….. 🙂 😈
blueeyes Jeden pre redakciu do Považskej Bystrice, bude mať čestné miesto na stene, adresa je v kontaktoch portálu alebo aj tu:
Motomedia agency s. r. o.
Moyzesova 816/101
017 01 Považská Bystrica
Na účet mi nabehli peniaze aj od Moniky Pudišovej…..no dáko neviem ktoré hovado to je 🤐 🤣 prosím PUDIŠOVÁ MONIKA prezraď mi kto si 😉
blueeyes To sem asi jááá, pošli mi peňáze naspäť, ale na iný účet… 🤣
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |