Isle of Man TT 2006 -video
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Isle of Man TT 2006 -video
- Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od
milan3232.
-
AutorPríspevky
-
28. júna 2006 o 7:29 #67653
yagiza
Účastník (Participant)toto video je z Isle of Man z tohto roku z nedele: Mad sunday. v tento den sa uzavru vsetky bocne cesty a hlavny okruh si mozu vyskusat aj smrtelnici. limit neexistuje a ide sa len jenym smerom – takze anglani si mozu skusit ake je to ist po pravej strane 😀
jedna pikoska:
niekolko rokov dozadu pocas „mad Sunday“ krava vosla na cestu a chlapik ktory si to vtedy valil naplno ju pretal na polovicu 😎
28. júna 2006 o 8:27 #67654dusik
Účastník (Participant)yagiza veľmi pekné video 🙂 páčilo sa mi ako tá 750 – tka Suza predbiehala všetko, čo jej stálo v ceste, bolo vidno, že ten jazdec má už čosi odjazdené 🙂
28. júna 2006 o 18:36 #67655milan3232
Účastník (Participant)bezpecna a svizna jazda vyzreteho a skuseneho vodica. vsimli ste si, ze v drvivej vacsine predbiehal zasadne sprava?
28. júna 2006 o 19:19 #67656yagiza
Účastník (Participant)chalanisko ma odjazdene, vela okruhov v anglicku a v europe.
milan3232. tu sa jazdi na lavej a predbieha sa zprava. keby predbiehal z lava bolo by to podbiehanie, co je zakazane ale hlavne nebezpecne 🙂
28. júna 2006 o 22:11 #67657charym
Účastník (Participant)ozaj pekne dikes
29. júna 2006 o 6:13 #67658dusik
Účastník (Participant)yagiza pozrel som si to už asi 10 – krát a stále sa neviem vynadívať. jednoducho krása 🙂 🙂 🙂
29. júna 2006 o 11:57 #67659milan3232
Účastník (Participant)yagiza prave ze toto si uvedomujem a paci sa mi, ze viac menej isiel podla predpisov a neskusal zavodit naostro. Jednoducho radsej pockal a predbiehal sprava.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji