JaRRova kolízia
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › JaRRova kolízia
- Toto téma obsahuje 36 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 1 mesiacom od
vyboh2.
-
AutorPríspevky
-
16. augusta 2006 o 18:44 #68582
jaRRo
Účastník (Participant)Vadim padana ma fakt podrzala myslim ze keby som ju nemal som v obvazoch na chrbte a celu lavu nohu…akurat mam odretu bedrovu kost kedze som sa suchal dlho celou vahou po nej kombinezu nepredralo akurat je z ciernej siva uz som to skusal olejovat a je to ok mozem tu hodit aj foto podrobne… inac podrzali ma aj rukavice z lidl dobre…
doctor jasne tesim sa dufam ze ked sa dam trosku do kopy nieco z organizujeme16. augusta 2006 o 19:19 #68583cbr900
Účastník (Participant)podali ste si kľučky (čo sa týka nehôd)?? 😁 komu ju podal Andoo??
16. augusta 2006 o 21:08 #68584Vadim
Účastník (Participant)jaRRo: Som rád. Lepší spôsob repasu je: Najprv namoriť liehovým moridlom na drevo a potom včelým voskom. Pošli mi adresu.
16. augusta 2006 o 23:34 #68585pogicko
Účastník (Participant)andoo
no veru hej este ze sa mu nic nestalo hm
a teras jak keby si to hodil na seba ty puk…..uzdrav sa16. augusta 2006 o 23:34 #68586pogicko
Účastník (Participant)andoo 🤐
19. augusta 2006 o 13:02 #68587charym
Účastník (Participant)serus jarro som rad ze si mi po tom vsetkom este aj zavolal a ze ta nemuseli odnasat na lehatku moto bude ok hlavne ze si celi ….
19. augusta 2006 o 17:21 #68588vyboh2
Účastník (Participant)Aspom že si v poho moto to je to najmenej držím palec jarro 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci