Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Konečne je tu jar
aj mna tesi,ze konecne vylieza oskar….uz vytiahnem svoj bicykel a jupííííííí na cesty… 🙂 potom ma prosim vas nezramujte,berte na mna ohlad 🙄 jaj a konecne sukienky a tricka….chlapci to budete mat podivanu 😁
Strela: vylieza oskar??? 😎 a odkial????? 🤐
Ved to je meno mojej novej motorky: slniecko 😛 🙄
No tak šup, šup, sukienky a trička a na motorky 😀 😀 😀 , nech sa ma oskar na čo pozerať 🤐
amazonka a strela všetko riešte s opatrnosťou dobre. Lebo keď zastavíte vy dve kočky niekde vedľa cesty ani sa nečudujte že motorkári budú padať a autá pri najlepšom končiť v priekope. 😁
Jasné, jasné treba predvídať 😁 😁 😁
PS: inak osobne to mám za jedno, lebo keď sa budem voziť po lese kde vy dve asi nebudete, tak tam padnem tak či onak. 😁
Ja tiež sedím v sedle už týžden a riadne si to vychutnávam,ale s normou. 🙂 🙂
Práve včera si ma skamerovali s radarom policajti pri Trnave smerom na Senicu 😠 urobili mi to za 2000,- ale zlavili na 1000,- 🙂
je to prvá pokuta za rýchlost za dva roky…. 😎 😎 😎 🙂 🙂 🙂
Dúfam,že budem mať stále šťastie na radar i nadalej,ktoré prajem všetkým motorkárom !!!! 🙂 🙂 🙂
rudiger o kolko si prekrocil?
ty chces mat stastie na radar? 😕
yagiza – namerali mi 113 km/h na 90 -tke 😟 😕
– 🙂 😉 to šťastie na radar som doteraz mal 😎 😎 ,ale uvidím,či sa mi bude dariť dalej 🙂
S jarou prichadza aj posuvanie casu a co je horsie dopredu.Apreto skoro kazdy straca pojem o case.Pocul som ale,ze o rok alebo dva sa uz ziadny cas nebude posuvat a ostane zimny.🙄
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |