Connect with us

Konečne je tu jar

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Konečne je tu jar

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    Silvike
    Účastník (Participant)

ja mam dnes v aute 15 stupnov, konecne po 4 mesiacoch zmena ked tam bolo stale pod nulou

😁 nie každý ma v aute klimu 🤐

pa4k
    Účastník (Participant)

Ja som zas bol vcera prebehnut v okoli NZ, no zisli sme sa ale pekna particka…A i dnes mi to nedalo tak som sa trochu prebehol po meste.. 🙂

felika
    Účastník (Participant)

ja mám dnes prvých 99 km

milan3232
    Účastník (Participant)

Hej, otepluje sa, roztapa sa sneh a lala ho, co vykuka… Diery, jamy – tankodrom. Dnes som isiel na pezinsku Babu a ta cesta je po dlhe zime a nakladakuch riadne o nicom a derava. To je fakt uz iba na endurakov a krosky. Jama na jame…

Pokial to cestari nedaju dokopy (dufam, ze skor ako stranu na Pernek/ Malacky) tak nic moc jazdenie. 😟

Monty
    Účastník (Participant)
    yagiza
    Účastník (Participant)

Monty ten link ma hodi do zoznamu mojich albumov 😕

Jura
    Účastník (Participant)

to malo byť totok: [linka]
    myslím… 😎

milan3232
    Účastník (Participant)

Jura – to su fotky z akej doby? Bol som na Babe vcera a bolo tam kopec snehu. To nemozu byt aktualne fotky…

Jura
    Účastník (Participant)

😁 čítaj aj nadpis: Prvý výjazd minulý rok – 3.4.2005 /nebol síce úplne prvý ale prvý čo nás išlo viac pokope…/ 😎

Furby
    Účastník (Participant)

😀 😀 😀

inac u nas je uz teplo a dalo by sa uz jazdit. uz len dat motorku dokopy 😕 F!

JOSE
    Účastník (Participant)

Tak keď ju dáš do kopy tak sa zastav u mňa 😁

A som rád, že to už konečne tá zima vzdala!!!!!

pa4k
    Účastník (Participant)

Nechcem cam robit chutky, ale od nedele sedimna moto skoro kazdy den 🙂 🙂 🙂 hoc asfalt este tak nedrzi, ale uz len ten pocit ze jazdime je super…

papaya
    Účastník (Participant)

Chcel by som behom par mesiacov na BABE zorganizovat foto-den. Ja a este moj kamos-fotograf by sme sa zlozili v nejakej zakrute a kto chce by pozoval… Nafotili by sme si nejake dobre fotecky. Len neviem ci sa mi podari nahromadit dostatok piv aby som ho tam dotiahol. 😎 😎

milan3232
    Účastník (Participant)

Neviem cim to je, ale ked som sa cez vikend aj v pondelok vozil, furt som sa pod kuklou usmieval. Ba priam az rehotal. Pospevoval si, skratka super nalada. Ta motorka dokaze divy 😉

Furby
    Účastník (Participant)

JOSE urcite sa zastavim, len sa bojim aby uz nebolo dovtedy aj leto… 😕 F!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri