Connect with us

Kotleba zupanom…???

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Kotleba zupanom…???

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    prdlafka
    Účastník (Participant)

Pomozte mi prosim dotvorit si nazor na tuto situaciu…

je to vraj vzdelany clovek, nespochybnujem…

bol zvoleny demokratickym sposobom, nespochybnujem…

ale…

nie je to len priklad toho, ze demokracia je ta najhorsia vec, ale zial, nic lepsie sme zatial nevymysleli???

dovody zvolenia su zrejme vacsine zname, ale osobne sa obavam, ze zvolenim sa z neho stane nenapadny politik, ktory si zacne v ramci moznosti, ktore sa mu naskytli hrabat co sa bude dat a na to, koli comu sa ludia s doverou pobrali k volbam, aby mu odovzdali svoj hlas rychlo zabudne…ved taki uz tu boli nie? no neviem…

ale mozem sa mylit…

bacaono
    Účastník (Participant)

K prvej otazke ti zacitujem prispevok z jedneho clena z fora ktore tiez navstevujem:

demokracia je len dovtedy dobrá, kým je manipulovatelná…ovládatelná…predvídatelná, pomocou prieskumov, štatistík, mediálnych kampaní, sociálnym inžinierstvom…dovtedy plní svoju funkciu…akonáhle príde k slovu slobodná vôla…nebodaj vzdor…trest…treba rýchlo "doladiť" systém…prijať opatrenia.

K druhej otazke len tolko ze by to asi nebolo o nic horsie ako teraz.

josi
    Účastník (Participant)

Že vraj zatiaľ nič lepšie nevymysleli…

Demokracia je blbosť. Masa ľudí, z ktorých 95% nemá prislúchajúce vzdelanie (niektorí žiadne), nemôže rozhodovať o riadení štátu. Ani v kolíske demokracie v Ríme plebejci nemali volebné právo.

Z tohto hľadiska sa mi zdá ako vhodnejšie usporiadanie oligarchia, kde rozhodujú tí, čo sa v tom vyznajú, alebo monarchia, kde monarchu pripravujú na vládnutie od narodenia.

Bopsik
    Účastník (Participant)

… politika, politika, zase politika,…

…chlapci, ešteže to nemusím čítať, aspoň tu, na motocyklovom poltári nie,… 👋 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kweni, no de si teraz ? 😈

prdlafka
    Účastník (Participant)

Preco zrovna kweni?

yoffo
    Účastník (Participant)

Kweni, tu není,

ale bude 😈

Politika na motorkárskom serveri? No a??? 😶

Môj názor: (aby nedošlo k omylu, nie som sympatizant)

Áno, Mr. Župan BB nemá pravdu pri viacerých (jeho?) stanoviskách:

holocaust, Tiso, tzv. Slovenský štát, SNP…….. e.t.c.

Všimli ste si ale tú ŽČOVITÚ reakciu na jeho SLOBODNÉ zvolenie napr.: súdruha priemera F. ???,

"dlhoročných" demokratov zo "stredopravého spektra" SK strán???

(reakcie zahraničních "expertov" na rozosmievajú……..odporúčam upratať si doma)

Už 24 rokov sa NIKTO nepozastavuje nad zločinmi komunizmu, ŠTB

a ostatných bývalých totalitných mocenských zložiek.

Čo sa im prihodilo ??? Nič, berú kráľovské penzie a mladší kandidujú.

To máme ešte koľko desaťročí voliť kovanú boľševickú čvargu ???

Výsledkom sklamania občanov BB je "recesistické volenie"alebo dostatočná nasrdenosť z neriešenia

problémov, ktoré roky sľubujú "štandardné" politické strany.

Ako s regulérne zvoleným Mr. Županom BB kraja budú teraz spolupracovať "kolegovia" župani,

keď ešte ani poriadne neúraduje a už ho obkydali……to nálepkovanie je SK šport.

Slušných 100 dní ???…….zabudnite.

Tým, že doňho budú biť, zvyšujú JEHO šance, nie svoje.

Prečo?….lebo slovenský národ je holubičí a preto je tu všetko v …….. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Prečo zrovna kweni?

Preto, lebo na bikerscafebodkaeská začal velice podobnú tému – a uzamkli mu to. 😈 Neviem, či nie práve pričinením niekoho, kto chcel raz na motoridebodkaeská založiť stranu motorkárov… 😈

Zabudolvolžetelaťombol, či čo… 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nemám názor.

Nepoznám osobne pána Kotlebu, nikdy som ho nevidel, nikdy som s ním nerozprával.

To čo mi servírujú médiá (noviny, TV, rozhlas…), tomu neverím, to sú len sprostredkované subjektívne názory niekoho. Je len málo novinárov, ktorí neskresľujú skutočnosti.

Všeobecne máme tendenciu posudzovať niekoho podľa jednej vykríknutej vety, vytrhnutej z kontextu. Pravdu má ten, kto vlastní média a vie masírovať "stádo" ako nás tu niektorí nazývajú.

Odkiaľ mám vedieť čo má Kotleba v hlave?

Ľavica sklamala,

pravica sklamala,

komu veriť?

Možno jemu, možno nie,

signály od neho sú pozitívne – uvidíme…

Dnes môžme len hádať čo spraví pán župan, ale jedno je pravda:

– je to silná osobnosť, subjekt, ktorý má schopnosť pohnúť dejinami Slovenska.

Nemám názor, lebo nemám dostatok pravdivých informácií. (Bezguliak, papierová tvár)

yoffo
    Účastník (Participant)

Pardon, až teraz som si všimol……..josi……..za kolísku demokracie sú (historicky)

považované Atény, nie Rím. 🙂

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Mne sa ten jeho nástup páči.

cas.sk Kotleba podal trestné oznámenie: Čudné praktiky na úrade banskobystrickej župy [linka]
    aktuality.sk Kotleba už zasahuje: Podal trestné oznámenie za skartáciu citlivých dokumentov [linka]

theo
    Účastník (Participant)

Dakedy ked dakto pixoval tak dostal deku a teraz….župan 😶 novaaa doba, novaaaa doba, host vyhazuje vrchního… 😶 😈 😈 🙂 😀 👋 👋

BacilBA
    Účastník (Participant)

Mne sa celkom pozdáva tento názor:

[linka]

yoffo
    Účastník (Participant)

😁 Šťuka v rybníku….. 😀

……a "demokrati " pustili do gatí………len bacha, aby mu porybný nevypustil vodu……. 🙂

krampus
    Účastník (Participant)

No, bude to mať sakra ťažké, chlapec.

Som zvedavý za ako dlho bude klásť "odpor".

🙄 😶 🙄 😶

👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri