Connect with us

Kotleba zupanom…???

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Kotleba zupanom…???

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    josi
    Účastník (Participant)

Oprava – niektoré písmenká to tu nepozná – à je a s obráteným dĺžnom 😟

Mlhos
    Divák (Spectator)

Kotleba je obcan slovenskej republiky a iba vyuzil svoje ustavne pravo byt zvoleny ak svojim programom oslovil dostatocny pocet volicov na to aby bol zvoleny nie je o com kecat

prdlafka
    Účastník (Participant)

Sak nekecaj 😀

yoffo
    Účastník (Participant)

🤣 🤣 🤣

anoro
    Účastník (Participant)

Bopsik po dlhsom citani svojho oneho som prisol na to,ze to sprosty ma byt na konci i 😁

musis mi to prepacit,ale ja uz 9 rokov zijem mimo SK,velmi malo pisem po SK,takze uz zacinam zabudat,kde ake kua y-i mam dat 😠

josi- ja nevim kery ony to radzi v tych letanovcach,ale podla nazvu tipujem morgosa 😁

mne je jedno ,kto je akej rasi,vyznania,len co robi pre ludi 😕

ale mam tusaka ,ze si ho tez volil 😁 👍

nemyslim si ,ze by vyse 70tis volicov bolo IQ-cof

sak ho nechajme,ci pojde hlavom proti muru neee 😁 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

anoro,

absolútne nechcem nikoho uraziť, ani poučovať. Môj gramatický postreh bol len tak, na ozrejmenie. V podstate je tu gramatika na dobrej úrovni, len tá jedna chyba sa tu opakuje veľmi často, a veľa ľudí má s tým problém. Tak som si myslel, že trošku poškolím.

Znova opakujem, že najpodstatnejší je obsah. Poznám totiž veľa blbov s perfektnou gramatikou, a opačne. Každý sa nenarodil v Martine ako ja.

Na druhej strane, zase obdivujem ľudí, čo majú materinský jazyk maďarčinu, rusnačtinu, záhoráčtinu, a i., a napriek tomu píšu po slovensky celkom slušne. Dokonca som mal na VŠ spolužiaka maďara, ktorý nás, slovákov, opravoval, keď sme sa nespisovne slovensky vyjadrovali – mal talent chlapec.

Ja žijem na Východe už 45 rokov. Môj Martinský prízvuk je už dávno v prdeli. My, vychodňare, nepoužívame dĺžne a prízvuk dávame na predposlednú slabiku.

Takisto nevhodne umiestnená čiarka otočí zmysel vety úplne opačne.

Príklad: Boli ste na motorkách všetci? 1. Nie všetci. 2. Nie, všetci.

Zaujímavé na tom je to, že máme presne takú výslovnosť ako Ostraváci (Chachaři).

Ostravaci mouvi kratce, bo maji kratke zobaky.

Aj moja mama bola z Orlové.

Ale mejly píšem bez diakritiky, lebo niekedy je stránka kódovaná UTF-8, ASCII, Unicode, Kamenických, a čo ja viem ešte ako, potom sú znaky s diakritikou nečitateľné. A z mobilu zase kvôli ťažkopádnosti.

yoffo
    Účastník (Participant)

Diakritika…….diakritika…….diakritika…….kúa jenna, to mi niečo hovorí…… 🙂

To Ti bude kritika, čo má cukrovku…..asi……..čí – čo 😶 🙂 😁 😁 😁

kweni
    Účastník (Participant)

Ctrl + c / ctrl + v

Diskusia ktorá tu podľa nemôže chýbať ..

Ešte kým to je aktuálne ..

Výsledky prvého kola do VÚC mňa osobne potešili len v BA a BB kraji.

Síce nebývam v BB, nikdy som Kotlebu nechcel podporovať pretože je zaškatuľkovaný v médiách ako extrémista ale ono tá jeho vízia nie je až taká jednofarebná ..

Tlačovka : Kotleba 18.11.

[linka]

Rovnako tak ako ma nadchla vízia normálnych ľudí vo vláde (zvolením SaS & Obyčajných ľudí) rovnako tak ma čím ďalej tým viac chytá za srdce ĽSNS ..

Držím Vám (obyvateľov Banskobystrického kraja ) palce aby Ste si vybrali toho správneho župana 😉

[linka]
    // nie som nijako zainteresovaný v žiadnej politickej strane s

trošku okrajovo

[linka]

Nie je jeho program taký jednofarebný .. má 4 roky na to aby ukázal čo v ňom naozaj je .. komunistické múmie sa už predviedli respektíve nepredviedli ..

Hovorí krajšie ako Fico takže má môj hlas ! 😛

Mlhos
    Divák (Spectator)

Slota je vetsi exkremtista a 20 rokov nikomu nevadil 👋 o vodcoch madarskej mensiny ani radsej nehovorim podaktori by sa mohli urazit a zase si davat odmeny za hadanku kto to napisal

yoffo
    Účastník (Participant)

Správne je exkrementista

kavis
    Účastník (Participant)

No ale ten jeden bol na politickej scéne dlho a už bol prečítaný kam ho to tiahne takže to nebol problém problém že tohoto druhého nevedia či dostanú k válovu aby kvičal s nimi keď sa bude jednať o bubáky 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Na stráž!!!!

ja sa len obavam že ho ta kalinova armada vagabundov,čo obliekol do uniforiem neodpratali ☹️ ☹️ ☹️ ☹️ ☹️ ☹️ ale kua doteraz riadia tento štát zlodeji, mafiani,podvodníci,eštebaci,a isto im zavadzajú normalny ľudia a ľudom stále dokola podstrkujú tie isté ksichty čo odrbávaju ľudí už dlhých 23 rokov dokedy????

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Keby Kotleba kandidoval v Košickom kraji, tak vyhrá v prvom kole a bezkonkurenčne 🙂 🙂 🙂

Ten kto sa čuduje, že Kotleba vyhral, ešte nevidel živého cigána, nech si skúsi aspoň rok bývať medzi cigánmi – pochopí !!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

Niečo na zasmiatie [linka] 🤣

theo
    Účastník (Participant)

To ako zhubny nador, nemozes vyrezat lebo mas problem… 🙂 😶 😶

yoffo
    Účastník (Participant)

Oččúwaj, Habemus Kotleba, a keby v niečom kandidoval

sústruch priemer versus Pytel Krumplí (bandurky grule, chápeš)

dyk na vyhodze vyhrá Pytel Krumplí (…..šag..vieš…….)lebo Fico je neni jedlý. 😈 🙂 😉 😀 😁 😁 🤣

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri