Kotleba zupanom…???
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kotleba zupanom…???
- Toto téma obsahuje 52 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 4 mesiacmi od
kweni.
-
AutorPríspevky
-
26. novembra 2013 o 17:50 #95104
prdlafka
Účastník (Participant)Bacil: cital som, nedbam, ale na jeden moment zareagujem…a sice, autor sa na zaciatku pyta, ze akym pravom si media vyberaju o kom budu a o kom nebudu pisat, komu daju a komu nedaju priestor…
podla mna takym pravom, ze su to sukromne firmy a teda je ich vec o com budu pisat a o com nie…tema kotleba by im rozhodne zvysila predajnost, ale z akehosi dovodu o to nemaju zaujem….
su tu aj media, ktore odvysielaju uplne cokolvek, co si slovak pyta a na co je ochotny sa pozerat bez akejkolvek selekcie zdraveho rozumu a urovne, len nech to zaraba a potom tu mame od rana do vecera farmu, vyhulenych, monsterovcov, mama ozen ma, stetka pre milonara, farmarov, buckofcov a podobne…26. novembra 2013 o 18:41 #95106anoro
Účastník (Participant)Josi-neni si aj ty nejaky oligarcha????????? za tvoj prispevok by som ti odobral volebne pravo,dost smutne na tvoj vek,toto napisat.
k veci tomu chlapovi som vzdy fandil,len poniektory mu nerobia dobre meno.
mediam absolutne prestat verit,su zmanipulovane uplne
velmi sa tesim,co dokaze spravit BB,alebo ci to neostanu len plane reci. ☹️
ak sa mu to podari,ma raketovy nastup do parlamentu,ludia na SK uz konecne pochopia,kto klame ,kto chce nieco pre lud spravit,.
poniektory si to ale nevedia ci nechcu pripustit,aby tam proste bol,budu ho spinit nonstop.
sk narod je sprosty,preto ma taku vladu,aku si zasluzi,kazdy rychle zabuda co kto spravil,ide ho volit zas.
nechajme ho ukazat co je vnom,nekritizujme,on este nic nepokazil,ako nenazranci ktory tu vladnu od 89.26. novembra 2013 o 19:03 #95108kavis
Účastník (Participant)Nepoznám nekomentujem, informácie iba z médií – kde je vlastne pravda, uvidíme
26. novembra 2013 o 19:27 #95110krampus
Účastník (Participant)Ten chlap nemá v hlave nakakané, len aby to "na štarte" neprepálil.
Jeho "mítingovú suitu" nekomentujem.26. novembra 2013 o 19:48 #95112Bopsik
Účastník (Participant)Jazikové okyenko
… už mi to nedá. Nechcem nikoho kritizovať, obsah je vždy dôležitejší ako forma, gramatika je menej dôležitá, ale predsa:Najčastejšia chyba:
dobr ý človek, ktor ý je jeden
dobr í ľudia, ktor í sú viacerí…26. novembra 2013 o 20:38 #95114kavis
Účastník (Participant)A šak už bol návrh na zrušenie jednoho í (ý) keď to prejde čo potom hááá 😇 😇
26. novembra 2013 o 20:49 #95115anoro
Účastník (Participant)Zas nejaky velky onyyy slovencinar sa tu ukazuje 😀
🤣26. novembra 2013 o 20:52 #95117yoffo
Účastník (Participant)Johny: sér na to, kto to nevie od čias ZDŠ, nebude to vedieť "nygdy" 😁
Ideálne by bolo zaviesť tzv. "obojaké" i, teda Y s bodkou 🤣
Botka. 😁26. novembra 2013 o 20:53 #95119Bopsik
Účastník (Participant)Nie som velky, ani slovencinar, tiez robim chyby…
ale… 😛26. novembra 2013 o 21:08 #95121Bopsik
Účastník (Participant)Tiez som myslel na to, ze ako zjednodusit gramatiku, ale staci, ked sa nepouziva diakritika, napr. ja teraz, a vety obcas dostanu iny vyznam.
Priklad: pizza / p**a
a ked sa vymeni i/y – uplne zle
Priklad: pyt ci nept od sejkiho spira
Zjednotenim i/y by sa vniesol slovencinovi totalny chaos…Uz sa opakujem, obsah vety je dolezitejsi ako gramatika.
😘26. novembra 2013 o 21:25 #95123prdlafka
Účastník (Participant)Sexi prdel
sexy prdelobe su spravne…tak sa bavme o prdeli a nemozme urobit chybu… 😁
27. novembra 2013 o 6:30 #95125Bopsik
Účastník (Participant)Zlé psy
Zlí psi"Dva pivá a dve rumy, prosím"
"Koľko?"
"Dajte po tri…"27. novembra 2013 o 6:46 #95127Goldy
Účastník (Participant)A ako pekne sme sa preniesli z politickej témy ku gramatike. 😕 Bopsik má pravdu. Zmena y za i v niektorých prípadoch zmení význam celej vety. Zopár príkladov som uviedol ešte v pôvodnom jazikovednom okienku na inej adrese. 😈 A teraz k pôvodnej téme. Doteraz mohol Kotleba nezáväzne hlásať čo chcel . Teraz by mal niečo dokázať. Len otázka je, či na to bude mať výkonnú moc a guráž. Nie že by som s ním sympatizoval, ale som zvedavý ( a svojim spôsobom ) mu držím palce nech sa mu darí riešiť doteraz neriešiteľnú ( alebo neriešenú ) rómsku otázku. 👋
27. novembra 2013 o 6:58 #95129Bopsik
Účastník (Participant)Rómska otázka je problém, ale oveľa, oveľa dôležitejšia, a finančne objemnejšia, je otázka tunelovania štátnej kasy politikmi. Kotleba začal dobre.
Som veľmi zvedavý ako ho odstavia, ako sa ho zbavia.
Buď na neho nastražia nejakú pascu, a zavrú do do ťurmy, alebo bude mať autonehodu. Dal sa na tvrdý boj, a má život na vlásku.
Nie som veriaci, ale nech ho boh ochraňuje.A otázka č. 2, čisto theoretická. Ak by vyčistil štát od korupcie, a nezdravých javov, a stal sa povedzme premiérom, ako sa bude správať? Nebude potom poloboh ON?
Ale predbiehame, však len diskutujeme…27. novembra 2013 o 10:13 #95131josi
Účastník (Participant)Yoffo: máš pravdu, demokracia ako taká vypukla v Aténach. Nič to nemení na tom, že aj ta mali občianske práva obmedzené ženy, cudzinci, otroci, nevojaci….
anoro: tebe sa zdá správne, že na riadení nášho štátu sa podieľajú obyvatelia obcí à la Letanovský Mlyn? Inak čo myslíš, koho som volil? Napriek veku som za každú srandu… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji