Leštenie diskov
- Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 6 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Leštenie diskov
Ahojte hovadá aj nehovadá, na mňa trochu nezvyčajné no potrebovala by som poradiť ohladne leštenia diskov. Aké prostriedky odporúčate, aké skúsenosti máte s leštením vy, budem vám vďačná, ďakujem 🙄 😉
Na trhu je nespocetne vela pripravkov na lestenie-podla toho ,ci ide o holy kov alebo o lakovany povrch.Ja osobne mam dore skusenosti s FIX-om. FIX -nazov vyrobku. 😉
P.S. : Doporucuje aj Vatikan 😈
Napadla ma k tejto otazke slecne blueeyes, opytat sa jednu vec. Je firma na slovensku, neviem ako sa vola, uz nepamatam, ale cital som o nich ze lestia disky uplne do ziveho, cize daju dole lak a ten disk je pekny leskly. robi sa to aj na motorky? su disky na motorku z rovnakeho materialu ako na auta? dik
blueeyes chces vylestit nejaku retazku a zalozit u lanie v zalozni? 😁
charym neprezrádzaj moje úmysly 😁
charym 😀 😀 od nej nezoberiem nič ani vyleštené…to si nevidel v akom stave má prstene 😁 🙄
Lanie ake? 😁 😁
blueeyes co v tvojom slovniku znamena slovo "disk" ? 😈
blueeyes kolegovci (alien600 a ešte jeden) leštili disky, ale to mali špeci prípravky (pasty) z Louisu a dobrú vrtačku s leštiacim kotúčom….
Lavergsx600 … verím, že taká firma môže byť, ale viem si aj ŽIVO 😶 predstaviť cenu, čo si za to vypýtajú…
MartineR dik moc, si poklad 😇
cbr900 neje to az take drahe… ale nemam este co lestit, bambus mi lesti priatelka a disk si dam vylestit niekde inde 😀
Lavergsx600 ja viem, kazda vravi … ze cbr900 ?? 😈
Blivajz vyleštíš aj mne moj "disk"? 😀
raptor postav sa do rady. ani pri meneni gumy (v pneuservise) sa neobieha …
blueeyes 😀 😀 Ako pekne Ti Hovadsky poradili, ale to sa dalo predpokladať, že to tak dopadne.
PS:…vlastne čo si čakala, jahody? 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |