Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Lídel
ale inac nepouzivam ladvinak z lidlu , pouzivam ten druhy …som si volako zvykol 🤐
No k tankvaku – magnety nie sú až také silné ale dá sa to napraviť, v predu vaku je ešte jednen poistý popruh ktorý sa uplne o stĺpik riadenia, počas jazdy 200+ sa ani nepohol
Nepromoky – nemal som iný nemôžem posudzovať ale úlohu splnil na jednotku ked nás zastihol dobrý lejak takže odskúšané
Komunikátor – super vec do prilby sa pohodlne vmestí, len to ucho sem tam bolí po nom, helmu mám OK
Ľadviňák – mal som ho celý deň a vôbec sa neposunul ani hore ani dole spokojnoť
Rukavice – tie by som už druhýkrát nekúpil 😕
a ešte si asi kúpim na kolená a možno kuklu 🙂
Nie všetko lacné je zlé a nie všetko dráhé je dobré 😛
Vidi> S tými stereo slúchadlami si ma zaskočil, viem že niekde som to vyslovene čítal, ale v našich predpisoch som to teraz-terazky nenašiel. Bolo to dané ako všeobecný zákaz počas jazdy v premávke, nielen pre moto. 🤐 🤐 🤐
Ale radšej aj tak používam slúchadlo iba na jedno ucho… 😉
Sorry za OT, uvidíme sa LIDL-i pri koši.
[linka]
tak tu mate tie lidl prilby. to je vyrobca. akurat sa predavaju pod roznymi nazvami
ako bývalý zamestanec spoločnosti Lidl Vám môžem povedať, že nízka cena výrobkov a väčšinou odrazí na kvalite. Ja osobne som si tam vždy kupovala len zeleninu, pretože celá politika Lidlu je vo veľkom lacno kúpiť a v závislosti na danú krajinu výhodne predať.
Ale sto ľudí, sto chutí, ale takým dôležitým veciam ako helmám a podobne by som neverila.
Ostatné je na zvážení kupujúceho.
No nech sa tvária akokoľvek, zákazník je tam vždy až na druhom mieste.
raptor. ty aj žiješ??? Tiež mám pár vecí z minulej akcie 2x ladviňák ten môj sa akosi vyťahal (je pravda že som kus pribral) a aj nepremok. Ten bol dobrý ked som sa vracal z Manínske a bol doma v skriny!!! prilba je desná a zámok na kotúč zatiaľ drží – dokedy???
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |