Mladíci podpálili a nahrali si horiacu mačku
- Toto téma obsahuje 41 odpovedí, 29 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Mladíci podpálili a nahrali si horiacu mačku
podme ix zapalit, ciste k***y…
Veru tak parchanti…
Oko za oko…zub za zub…
Najjednoduchšie…najúčinnejšie…najspravodlivejšie…
na takýchto dementov by bolo treba iba sudcu Lyncha 🙂 . ja by som im dal okúsiť aké je to horieť ☹️
😠
Martiner, si horlavy…
😎 hanzo)
tak toto je maximalne uchylne a nechutne… posahana mladez a bit ich je malo…uz sa tesim ked sa mi takito hajzli dostanu do ruk…
Nie je tam uvedeny ich vek kludne to mohli byt 12 rocne deti. Ja viem ze je to krute ale tri roky 😟 To nie je pravdepodobne ich vina ale rodicov ktory ani nevedeli kde deti maju a co robia.
No a na druhej strane vy ste nikdy ako deti nic nespravili?? Proste exebat je plny dokonalych ludi 🙄
niektori ludia su proste bezcharakterne hovada… este ze ich nie je vela 😟
Mne by uplne stacilo keby mi na par dni tych mladikov zverili do ruk. K tomu by som este potreboval jeden kvalitny chirurgicky team aby mi nepoodchadzali skor ako by som ja chcel a vela vela kavy aby som sa im mohol venovat non-stop. Toto exemplarne potrestanie by som dal medialne zverejnit a navzdy by som vam zarucil ze by uz nikto nikdy zvieratam neublizoval! 😟
Tu by pomohlo len keby mačky podpálili a nahrali si horiacich mladíkov tzv oko za oko a zub za zub!!
zdar!
Mladici poliali a podpalili hromo macku.
MartineR si normalny? … to nic, ved portal o motorkach, ňi?
… cakam na nejaky bystri postreh od nemenovaneho uzivatela.
Je to uchylne a nechutne a je mi zle si to iba predstavit… Ale na svete sa bohuzial deju aj vacsie zveriny ako toto…
raptor, santal007, hanzi : ze ako v ramci srandy, vy moji krasni ludia … 😁
Jasne, ze je to blbost, no rozculovanim sa na nete chlapcom rozum do hlavy nenalejete …
Relic sorry, az teraz som si vsimol, ze aj ty si na mna reagoval …
Myslim, ze chlapci budu mat dost casu pouvazovat nad svojim ´uletom´ a ako uz tu niekto spomenul, pribudne im vela novych zazitkov…alebo ako by Heavy povedal : Ich rite zaziju stredovek :75:
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |