Moderovanie diskusií
- This topic has 72 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 11 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Moderovanie diskusií
cazzo: Hihihi, zdá sa, že po tebe vyštartovali Exebat so Zombym! 😀 👋
Hovadské problémy si vyžadujú Hovadské riešenia… 😈
PS: Ak dnes nevyhrám v lotérii, zmažem všetky príspevky… 😀 😀 😀
Preco Heavy nie je ako predseda minimalne VIP H.V.D. ?
A nemohol by som byť aspoň KUS.H.V.D.A., alebo POLO.H.V.D.? Byť profilom je nuda… 😁
Bubo – napis co chces mazat a ja ti to zmazem!
ZOMBY ma neznasa!Idem hladat jeho prispevky a mazat!
MartineR Heavy nie je na to zvyknutý on je zvyknutý V.I.P iba obsluhovať 😁
Kokos kazdy tu ma nejake HVD a ja neviem co o com to je a mazat prispevky mi tiez cudne pripada ale kludne ma zmazte mne je to u…..
exebat mal by si zvazit ci VIP Hovada by nemali mat moznost zrusenia oznacenia prispevku na zmazanie.. t.j. vratit ho do povodneho neoznaceneho stavu…
A vies co by bolo dobre zrusit hentu picovinu mat pod profilom ja som banik kto je viac ,to zacne ozaj nejaka vojna koli tomu a to nam hadam netreba
Suhlasim s moderovanim. Po dlhsej dobe (maly biker Milanko rastie ako z vody) som sa prihlasil a lala ake to novoty. Kazdy rozumny clovek prispieva a prezentuje sa ako mu kaze rozum a cit. Toto je vsak oficialne forum, odkaz nan je aj v tlacenom periodiku hned na titulke, takze si myslim, ze by to tu malo mat nejaku uroven. Ako sa spravame na zrazoch a akciach je o inom, ale toto je verejne.
Niektori si mylia demokraciu s anarchiou.
Osobne si myslim, ze casom sa to zautomatizuje, ludia si zvyknu a nebude vela mazania
Prajem vela zdaru.
Milan
A čo takto dať aj palec dole akože reakcia sa mi nepáči keď už mám možnosť dať že sa mi niečo páči tak aby som mohol vyjadriť aj nesúhlas. A neviem ako to je riešené ale možnosť dať hodnotiť príspevok iba raz aby niekto neklikal x-krát a potom nemazať príspevok nech si vieme urobiť názor na člena
kavis 👍 🙂
Tak daj takto: 😀
👎 👎 👎
Pod čiarou, nie je vyjadrenie môjho názoru !!!
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |