Connect with us

Oprava schadow vt600

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Oprava schadow vt600

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    efendy
    Účastník (Participant)

Ako som uz pisal 2O.5 ma sejmul opel kadet v senici,ja som v skalici v nemocnici. na kapacke a schadow v garazi.od buracky som ju nevidel a bojim sa ze sa asi rozplacem ked ju uvydim,chcem vas chlapi poprosit o radu ci pomoc co tyka nahradnych dielov,alebo pomoc pri oprave.je mi 38r.moja prva motorka a na novu uz nenasetrim.aj dobra rada ma cenu zlata.vopred vam vsetkym dakujem.efendy

cbr900
    Účastník (Participant)

efendy … neboj, čo sa týka ochoty, tu sú iní týpci…. radi ti pomôžeme… 🙂 … ale najskôr sa daj do poriadku, lebo "dvíhať" za teba ju nebudeme 😁

efendy
    Účastník (Participant)

Cbr 900,zajtra ma pustaju do domaceho liecenia tak prva cesta povedie o barlach do garaze a spolu si tam z mojou schadow poplaceme,ak by som zhruba vedel ake dilely budem potrebovat,bol by som ti vdacny za pomoc,viem ze to vsetko nepojde zo dna na den,ale radsej budem jazdit z barlamy na motorke,ako umierat za ziva v postely=urcite vies o com hovorim.

efendy
    Účastník (Participant)

CBR900=dnes som vydel svoju schadow,predne kolo je uplne znicene,obidva tlmice su zlomene pod spodnym okuliarom,chladic je v tahu,predne stupacky urvane.som v senici a chcel by som poprosit ci by nebol neikto ochotny sa na to pozriet,ci sa oplati investovat do opravy,poradit ohladne dielov a hlavne ako to vypada z ramom-/nie som od fachu a nerad by som si robil falosne iluzie ohladne opravy,dakujem

5mrt4k
    Účastník (Participant)

Skus zajst chalanom do sobotista ( MM MOTOSHOP) a opytat sa tam… oni ti poradia co dalej…. skus ci by ti nevedeli doviezt nejake second-hand diely z nemecka. alebo nejaku staru havarku… ? 😕

ns SVK v Honde budu chciet za original diely moc $$$ si myslim….

ale najprv:

napis si zoznam veci ktore treba nove,

zoznam veci ktore treba len opravit a dokazes to sam…. napr poskrabane a treba len vylestit…

a sprav fotky motorky

zavolaj do Hondy a zisti cenu kazdeho dielu. a ukaz im to na poistovni a tomu chytrakovi v tom kadette- ako sa ten k tomu postavi…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri