Connect with us

Preč s arogantnosťou na cestách !!

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Preč s arogantnosťou na cestách !!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    MartineR
    Účastník (Participant)

[linka]

ja som sa pridal …

juraja
    Účastník (Participant)

No totoq 🙂 drzim palec, som myslel ze ten bezkrky zacne po nich "hadzat vcelicky", kto vie co takym lieta v hlave. Skodovka-tunning na cervenu – pomooooc. 🤣

AIR
    Účastník (Participant)

Je to coooool … pridavam sa aj ja 😀 😀 😀

prec s arogantnostou 😈 😈 😈

kuzelinko
    Účastník (Participant)

Pocujte a…..co s aroganciu bezohladnych motorkarov?? ha ? co im naleju vodu do vyfuku? (mna sa to uz netyka ale drzim tomu chudakovi palce) 😁 😁 😁 😁

AMIS
    Účastník (Participant)

Trápne a niečo musí zvýšiť sledovanosť. Vám nie je čudné, že všetky scénky boli hrané? Oni práve touto (inscenovanou) kampaňou vyzývajú ostatných 😟

RoboNM
    Účastník (Participant)

Martiner, juraja, by som povedal, nakoľko vás oboch poznám osobne, že budete dostatočne inteligentní na to, aby ste odhalili takto stupídne okatý fake 😉 Nie je to prvá ani originálna reklama svojho typu. A krásne registráciou na stránke poskytnete svoje osobné údaje dobrovoľne marketingovým spamerom 👋

nabudúce na vás vyskúšam trik zo Simpsonovcov, takzvanú inšpekciu peňaženiek. 🤣 A čuduj sa svete, budete ich mať plné falzifikátov, ktoré vám zadržím. Ako odborníka si privolám znalca z odboru, Božského káju. Sa domnievam, že mi to aj klapne 🤣 👋

bubo
    Účastník (Participant)

Som zvedavý, kedy si tam nájdem vlastné auto… 😁

Express
    Účastník (Participant)

Hnus, nepodporim takuto akciu hlavne ked je to vsetko ruzove ako telekomunisti. 😛

TomThomas
    Účastník (Participant)

prec zo strkom na cestach

minule som sa skoro zdrbal v Osuskom na zahori , kua motorkari pozametajte tam tu zakrutu aspon vy

MartineR
    Účastník (Participant)

RoboNM je mi jasné, že to je čisto marketingový ťah, ako Express poznamenal, podľa všetkého v réžii "telekomunistov", no páči sa mi to. pri registrácii nezadávaš svoj mail, takže spamu by som sa až tak nebál. Mail nezadávaš dokonca ani pri uploade fotiek [linka] , takže počkám, čo sa z toho vykľuje. zatiaľ sa mi to však páči. Že sú scénky hrané je docela možné, no fotky a videá od užívateľov už predpokladám, že nie.

A prečo neukázať arogantne parkujúcich policajtov, či im blízke osoby s "peknými číslami" ?

milan3232
    Účastník (Participant)

Mam otazku – ked davali kvetinace okolo Humra, predpokladam, ze ten by ich v reale "rozjazdil". Kto upratal ten bordel?

Taktiez strasne pribrzdeny a nepochopitelne pomaly frajo z vytunovanej S120 – ked otvoril dvere a ten bordel sa vysypal na cestu ci inde, kto to poupratoval? Inak si myslim, ze na to, ze bol v stanku, mu trvalo neuveritelne dlho, kym pochopil, co sa deje s autom a rozhybal sa.

Takze asi to nie je tak, ako to vyzera…

AIR
    Účastník (Participant)

No asi nikdy nie je vsetko tak ako to vyzera a ako sa to prezentuje 😟 ☹️ 😟

vid nasa vladnuca komunisticka špička ako sa nam snazi stale v mediach povedat, ako vsetko robia iba pre nas, aby sme sa vozili len vsetci na baworakoch a goldwingoch 🤣 🤣 🤣

ale to som uz OT 🤐 🤐 🤐

xixi ja to tej ruzovej spolocnosti schvalujem, aspon troska kalia mutne vody nasho motoristickeho zivota 😁 😀 😁

Express
    Účastník (Participant)

A mate to tu [linka]

AIR
    Účastník (Participant)

Tak ruzove balony asi rusia gravitacne zakony 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

tomuto moze uverit len male decko 😁 😀 🤣 😁 🤣 😀 🤣 🤣

Express
    Účastník (Participant)

Ja tomu neverim aj je to dole v titulkoch napisane je ti to …. ale cele je to pre mna …

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri