SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Zombyho som Videl naposledy keď grcal pred mojim stanom vo vojke a pacifikoval večne sa mlátiaceho Centaura. Ja a moja žena prídem tiež, tú kravu si mám vybrať červenú, zelenô
ú, modrú, žltú, fialovú, bielu, sivú, čiernu, hnedú, bielu s červenými kockami, oranžovú s kruhmi…………..alebo akú do pi.e…..?
Monty noo…začínam silne pochybovať či bude tých 45 miest dosť… 😁
Ja zaberem aspoň polovicu… 🙂 😎
Monty … tak toto je riadna haluška!! 😀 😀 … šéf oproti a ja sa tu udrbávam ako hovado
Dobrá akcia sa chystá.. 😁 ja by na vašom mieste ešte zmenila kapacitu….. niekoľko viac miest navyše budete ešte potrebovať 😉
Monty … takže… 17.11. mám jednu z posledných skúšok Projektovanie informačných systémov , ale možno si ju dáme na 3.11 (keď mám aj štátnicu) … tak uvidíme… ak ma Puma zoberie, tak prídeme 😀 … ale ešte ti dáme vedieť
Andoo …týmto ťa poprosím o nejaké odznaky… MUDr. doctor má s tým skúsenosti (vyzdvyhovač 😁 )… tak niečo zbúchajte, keďže naša účasť ešte nie je potvrdená…. ale ako hovorí moja polovička: Značím si akciu do kalendára 😁
Kua ale ste tu toho načarbali za jednu noc 😶
Monty , jedna postielka pre mňa 😉 Silvester v novembri si nenechám ujsť 😈
😀 😀 To je fakt 3 strany za cca 15 hodín – asi sú tu nejaké Hovadá… 😀 😀
Heavy ktoré píšu od veci bez smerovky 😁
cbr900 HS-positive: "Zastavil ma policajt, hneď pokuta tri stovky.Odbočil som od témy, ja somár bez smerovky"
PS:Brďokoky 😀
🙂 🙂 🙂 .. Ako tak pozerám, budem potrebovať už zoznam ľudí ktorí prídu na 100 % , je obmedzená kapacita na 45 ľudí…. potom by som to musel urobiť na Lesáku v Tajove. 😁 😁 😁
Monty – Máme dve možnosti – spacáky, alebo Lesák…nech triezvi rozhodnú 😁
Heavy zapni si mobil bracho, potrebujem s tebou hovoriť 🙄
PS: sorry, zase bez smerovky 😛
Monty – inak, medzi nami Hovadami – silvester a 45 miest? Buď si pesimista, alebo si to podcenil… 😉 😀
Ale pozri sa na to realisticky, to že za pár hodín Hovadá zapísali 3 strany neznamená mohutnú účasť, píšu stále dookola tie isté Hovadá a neustále odbočujú od témy… 😁
Už ma to nebaví, že každý odbočuje od témy, asi o tom založím novú tému vo fóre… 😈 😈
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |