Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SO, NE, Jankov vŕšok
V sobotu a nedeľu budeme so Susedom lietať po Jankovom vŕšku – pri Bánovciach nad Bebravou, trochen pojazdíme a dáme kofolééénku a tak…
Keby sa chcel niekto pridať, tak okolo 11.00 (SO,NE) nás tam stretnete…
PS: …no veď to ja len tak… keby náhodou…
Keby náhodou… ja tam nebudem 😀
Furby – …to nikdy nevieš… 😁
Kua, keby som vedel, o 11 som bol s tomim v BN na agipke
malymirec …dobre sme sa povozili – sem tam nám narobilo starosti napadané lístie, ale celkovo to bolo fajn… 🙂
Heavy napadané lístie? To tak býva, tuším že aj každú jeseň 😁
Furby – písal som, že ma to prekvapilo? Myslím, že nie, ale pre istotu si to idem prečítať ešte raz… 😈
Heavy len nič nečítaj lebo budeš mať hlavybôľ 😁 😁 🙄
Furby 😈 no, neviem, kto býva ráno rozbitý… 😉
Ale vráťme sa k pôvodnej téme – ohromne sme sa povozili kade-tade a na koniec bola aj kofola, teraz sa motorka rozhádže a dostane dávku servisu a na jar – tradá na cesty.
PS: …a ak bude zima taká ako posledná, tak možno aj skôr ako na jar… 🙂
Heavy sorry, ja tu len hosťujem… môžeš… 🙄
Furby – ja to mám celkom v pohode, servisnem to aj doma v garáži, ale Ty budeš musieť s tým Tvojim TDI asi navštíviť autorizovaný servis a dať to na počítač. Ja som Ti to hovoril, aby si kúpil niečo menej náročné a nie takú elektronikou nadupanú strojovňu… 😉
Heavy to víš, ja som sám celý taký akýsi elektronikou nadupaný… 😎
P.S.: kiiled by death… 😈
…killed… 🤐
Heavy : byva tam paradne cez leto, sme tam porobili hovadin 🤐
vsetko zdokumentovane, natocene 😈
inak mam zopar foto z babice, prosis?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |