Spomienka na leto
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Spomienka na leto
- Toto téma obsahuje 13 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 4 mesiacmi od
Saturn.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2009 o 13:11 #8275411. decembra 2009 o 13:30 #82755
jogcar
Účastník (Participant)🙂
veru, aj ja som obmedzil jazdenie v tomto rocnom obdobi, dovod zaseknute krize 🙂 😠
hezke video!!!11. decembra 2009 o 13:34 #82756dusik
Účastník (Participant)raptor ja som si myslel, že chodíš do práce 😉 😀
veľmi pekné fotky a celkovo urobené video plus dobrá hudba, teraz som si uvedomil, že je veľká pravda čo si raz napísal v istej diskusii na konkurenčnom portály, že cieľom nie je motorka ale pocit a radosť z cesty 🙂
naozaj sa dá počas zimy žiť takýmito spomienkami…..
11. decembra 2009 o 13:39 #82757jogcar
Účastník (Participant)ALEBO AJ TAKTO..
HLAVNE OPATRNE 🙂 aj ked je dopad makky, 200kg boliii
[linka]11. decembra 2009 o 14:23 #82758Dragon
Účastník (Participant)raptor – Veľmi pekne spracované video a najmä tie fotky 🙂
jogcar – 😀 🙂11. decembra 2009 o 14:38 #82759raptor
Účastník (Participant)dusik – ano kazdy z nas prechadza nejakym vyvojom, pri kupe mojej prvej som sa rozhodoval medzi varaderom a afrikou, kupil som varadero a dnes viem ze to bola ta horsia volba (zdoraznim ze pre mna! aby ma vmax neukamenoval)
casom som prisiel na to ze na znacke pri mototuristike picu nezalezi, na rocniku este menej, najdolezitejsia je spolahlivost..
dragon – autor videa je beal, on vybral fotky aj to postrihal, ja som len dodal hudobny podmaz kery som tam chcel mat
11. decembra 2009 o 16:10 #82760dusik
Účastník (Participant)raptor ja to chápem s motorkami tak ako asi s babami, proste musíš prejsť všetkými tými štetkami, aby si vedel oceniť tú s ktorou ostaneš 😉 🙂 🤐
možno keby si začal Afrikou, teraz by si sedlal Goldwinga 😀 😀
btw. asi som mal skreslené predstavy o krajinách ako Rumunsko, alebo Moldavsko…..asi to tam také strašné nebude, všakže
11. decembra 2009 o 17:08 #82761raptor
Účastník (Participant)Rumunsko je nadherna civilizovana krajina, v mnohych ohladoch dalej pred nami..
na moldavsku krasne vidiet ze nie je v EU a je to trosku vacsia divocina11. decembra 2009 o 18:53 #82762Dreamer
Účastník (Participant)Nadhera, krasne fotky a zazitky 🙂 Snivam o Transylvanii, snad raz naberiem odvahu a vyrazim aj smerom na vychod.
11. decembra 2009 o 19:10 #82763raptor
Účastník (Participant)Dreamer, ked prides do rumunska zistis ze si sa iba bal neznameho a skutocnost je ovela civilizovanejsia a europskejsia ako sa dodnes uchovava v kolektivnej pamati slovakov
11. decembra 2009 o 20:56 #82764kankoXF
Účastník (Participant)raptor tak to teda wooow! Super. Z tohoto si mozes dobre zit. 🙂 Az ma striasalo… Spicka.
p.s Ta hudba tam sadla ako rit na serbel. 🤐 😁
11. decembra 2009 o 21:01 #82765Saturn
Účastník (Participant)Dooooost dobreeee…..
raptor daj skladbu a interpreta nech si to stiahnem …… 🙂11. decembra 2009 o 22:23 #8276611. decembra 2009 o 23:45 #82767Saturn
Účastník (Participant)Parada 😉
uz mam mp3 priamo z ich of. stranky ….. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji