Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Svet plný debilov

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Svet plný debilov

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 38 )
  • Autor
    yagiza
    Účastník (Participant)

na mojom piskote nemam ukazovatel kolko mam benzinu, tak mam ciselnik ktory zakazdym ked nacerpam plnu, nulujem. Nejaky chuj to ale urobil za mna bez toho aby natankoval a tak mi dosiel dnes bezin, ked ma slnko a teplota 7C zlakali na vylet. este ze som nebola na autostrade a nesibala si to 180 v najrychlejsom jazdnom prude.

niektori by fakt zasluzili, odtat ruky ☹️

eXeBaT
    Účastník (Participant)

😀 krása, nie, žeby som bol škodoradostný 😁

papaya
    Účastník (Participant)

yagiza, ploskacka benzinu by bodla a druhu na rum keby Ti bola kosa… Len sa nesekni ked si budes ulievat toho Rumu, aby si neletela ako raketa autostradou Ty 😉)))

yagiza
    Účastník (Participant)

eXeBaT skoda ze to nemozem spravit ogarovi… ale raz mozno kupis moto a ukazem ti ake je to vtipne ☹️

papaya to vazne? mozem naliat 100% alkohol do nadrze? hmmm napad ktory stoji za zvazenie… 🙂

eXeBaT
    Účastník (Participant)

yagiza

Ogar nemá ani ukazateľ paliva a ani tachometer, ktorý by sa dal nulovať 😘

yagiza
    Účastník (Participant)

eXeBaT preto som povedala ze je skoda ze mu to nemozem urobit… 😛

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Ale dal by sa pozastaviť 2kg kladivkom na sklíčko tachometra, ak by si mi to veľmi chcela demonštrovať 😁

papaya
    Účastník (Participant)

yagiza v ziadnom pripade Ti neodporucam liat rum do nadrze… tym som myslel na uplne inu vec. 2 rozne ploskacky v jednej je RUM v druhej benzin. Raketa bude z Teba ked si od nervov namiesto RUMU odpijes z benzinu 😉 Tak to bolo myslene… 😀

yagiza
    Účastník (Participant)

eXeBaT ogar vyzera na fotke ako keby s nim uz s kladivom niekto jednal, a to by ho potom uz ani 10 restauratori nedali dokopy 😀

yagiza
    Účastník (Participant)

papaya ax taak… a ja som to uz dnes po zotmeni chcela skusat… ale to uz sa mi stalo ked som si glgla benzinu, pri vyprazdnovani nadrze a neletela som jak raketa, preco? 😕

jaRRo
    Účastník (Participant)

yaziga robim to podobne ako ty vzdy ked tankujem vynulujem a mam prehlad ale vzdy sa spolieham na to co je vnadrzi nez na tie ciselka vzdy pred jazdou skontrolujem stav v nadrzi alebo ju aspon prehrkam medzi nohami 😉

ale nic si stoho nerob tiez som uz raz tlacil moto celym mestom 😁

milan3232
    Účastník (Participant)

yagiza – ty nemas prepinac na rezervu? Alebo ho nepouzivas, ci ti ho ten vandal prepol?

Ja si tiez nulujem denne pocitadlo km, ale popri tom viem, ze ked prepinam na rezervu, mam este dojazd ca 70 km, ale uz sa pomaly obzeram po pumpe.

yagiza
    Účastník (Participant)

jaRRo ja nicim medzi nohami nehrkam. ked mi ciselnik ukazuje 70 tak viem ze mam este minimalne 70 nez sa musim obzerat po benzinke. ale asi budem musiet zacat hrkat. to ze by bol niekto taky debil aby to nuloval ma nenapadlo… ☹️

milan3232 rezervu mam , nevyschla som, tragedia sa nastastie nestala. ale ked ma napadne co sa mohlo stat tak by som im odtrhla ruky a co ja viem co este. potom ta zacne napadat kopec hororvych veci: co keby prerezal tu somarinu co mi dodava brzdnu kvapalinu do brzd? pre niekoho to bola zabava, ja som teraz paranoid. bol to vtip, alebo nieco osobne?

ja si ale zistim kto to spravil a potom tu jeho gule zavesim na logo exebatu ☹️

kxbibo
    Účastník (Participant)

Starý bahniacky zvyk je, že pred každou jazdou čumíme do nádrže a mykáme z motorkou koľko je tam asi benzínu?? Ale skoro vždy vyrážame s plnou nádržou. 😎

eXeBaT
    Účastník (Participant)

kxbibo

To je typický anglický zvyk vynulovať na cudzej motorke počítadlo na tachometri 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 38 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri