Connect with us

Traver mal nehodu

Domov Diskusné Fóra Nehody Traver mal nehodu

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    eXeBaT
    Účastník (Participant)

Volal som s ním pred chvíľou, je už po operácii. Má dotrhané kolenné šľachy, liečba asi 6 týždňov.

Dostal sa v ľavotočivej zákrute na prach, vynieslo ho a stehnom trafil značku. Moto vraj obišlo dobre, iba svetlo a nejaké škrabance. Sľúbil foto.

Táto sezóna sa strašne babre!

ZOMBY
    Účastník (Participant)

kokos traver tak skoré danie do kopi!!

som rád že nemáš žiadne ťažšie zranenia!

masina
    Účastník (Participant)

To Traverovi nezávidím.Má mašinu krátko a už aj nehoda.Prajem ti skoré uzdravenie.Nech ti všetko dobre dopadne.

cbr900
    Účastník (Participant)

Sorry, až teraz som sa to dopočul. S tými nehodami sa to dáko sype, hlavne minulý víkend (21.4. – 22.4.), keď v mojom okrese sme zaznamenali 3 nehody. Takisto ako aj o Traverovi som sa dnes dopočul o ďalšej kamarátovej nehode. Našťastie jemu sa vážne nič nestalo (ani mašine),len sa šmykol v zákrute. Kríky to istili ale je OK. Dúfam, že aj Traver bude OK. Držím palce k rýchlemu uzdraveniu a teším sa, keď bude brázdiť cesty ZASE, ale bohatší (skúsenejší) o jednu nepríjemnú nehodu. Hlavu hore, poučíme sa a ideme ďalej.

charym
    Účastník (Participant)

traver nazdo

no salat dufam ze si v poriadku a ze to rychlo vyliecis zelam ti skore uzdravenie a nech si zase na ceste ….. :78: :74: :barla:

kuriatko
    Účastník (Participant)

tatinko, rychlo sa vyliec.. blizi sa krasne leto.. a pozdrav dceru i koleno a tiez motorku, aj jej prajem skore uzdravenie, aby si ju cim skor mohol opat prevetrat..

Vadim
    Účastník (Participant)

Traver: Niekde si tuším písal, že čítaš moju poradňu. Nasledovné riadky si ale zjavne nečítal pozorne:

"A na záver ťa upozorňujem na krásnu slovenskú tradíciu na horských priechodoch: celú zimu sa výdatne posýpali inertným materiálom, čiže škvárou. Na to správca cesty minul všetky finančné prostriedky. Preto mu neostalo pár korún na to, aby tieto sračky z cesty spláchol. Cisterny radšej poslal poliať tulipánové záhony v mestských parkoch…"

Želám ti rýchle a bezbolestné uzdravenie bez následkov!

aver
    Účastník (Participant)

Hrozne zacina tato sezona. zaujimalo by ma kde sa tula strazny anjel motorkarov, skore uzdravenie ti prajem Traver.

raptor
    Účastník (Participant)

traver skore uzdravenie tebe aj motorke… :64:

sothar
    Účastník (Participant)

och traver….takto sa zaobchadza s tak krasnym SV-ckom? :60: :77:

..rychlo sa uzdrav a pridi nas zas skoro pozriet…. nemam sa uz tu s kym hadat pomaly 😉

iano
    Účastník (Participant)

Tak ja sa pridávam a prajem skoré uzdravenie. :moto:

Traver
    Účastník (Participant)

Ďakujem Vám všetkým za spoluúčasť,momentálne mam však ešte dosť práce takže sa ozvem neskôr,myslím tak o týždeň.Dostal som ortézu na mieru ako u krajčíra a fixuje mi nohu.O 6-7-týždňov ma čaká operácia u neurochirurga v Košiciach,dufam že tam budu pekné sestričky ako v Michalovciach.

Všetkých Vás zdravím… :74: :hip:

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Traver

Jo jo, práve sestričky vediať držať pri živote, poznám 😁

aver
    Účastník (Participant)

no aaaaaaaaaahoj, super, to som rad ze si uz fit pomalicky sa stoho dostavas, mam radost, tak sa drz a rychlo utekaj domov lebo vraj motorku ti cu predat 🙂 asi rodina xixi 🙂 ) vitaaaaaaaaj spat :64:

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Traverov fotoalbum – [linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri