Trocha teorie ? rozkyvanie riaditok
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Trocha teorie ? rozkyvanie riaditok
- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 4 mesiacmi od
frimen52.
-
AutorPríspevky
-
29. decembra 2007 o 17:25 #77953
Lavergsx600
Účastník (Participant)Aby ste sa cez sviatky nenudili pripravil som si taku otazocku, mozno pre niektorych hlupu, ale mna to fakt zaujima. takze vopred kto nema k to co povedat rozumne nech ani nepise.
ROZKYVANIE RIADITOK… to je problem ktory ma trapy.
uz nejaky ten pol mesiac sa hram na vasniveho motorkara, svoje motorkarske schopnosti predvadzam na okruhoch po celom svete. Nie, nezblaznil som sa, len som si stiahol gamesku MOTOGP07. Naozaj krasna hra, stoji za to, odporucam, mna celkom pohltila… takze brazdim okruhy ako sa patri, aj mi to celkom ide. Tak ma ale napadlo, preco ked vychadzam skoro z kazdej jednej zakruty , dojde k rozkyvaniu riaditok. Predpokladam ze toto sa deje aj v skutocnosti a ze tato hra vzhladom na rok v ktorom zijeme a schopnosti vyvojarov dnesnych hier, sa podoba realite. Chcem sa opytat PRECO JE TO TAK? pridavam vela plynu, som vo velkom naklone? alebo preco? kedze len hadam prosim SKUSENEJSICH o troska teorie29. decembra 2007 o 21:47 #77954pandatn
Účastník (Participant)Pri prudkej akcelerácii sa odľahčuje predok…tlmič riadenia by to mal ošetriť.
30. decembra 2007 o 8:23 #77955kxbibo
Účastník (Participant)Lavergsx600 jazdíš MOTOGP07 a trepe sa ti motorka 😁 Povedz mechanikom nech ti to odstránia. 😁
30. decembra 2007 o 19:34 #77956Pedrito
Účastník (Participant)kxbibo jéééj tak takto som sa dávno nezasmial … 😛
30. decembra 2007 o 19:35 #77957yagiza
Účastník (Participant)Pedrito nahodou, je to na biba super dobre, navthujem na vtip roka. 🙂
30. decembra 2007 o 23:26 #77958Matooo
Účastník (Participant)Lavergsx600 mne sa zatial rozkyval len zadok v zatačke, takze si nevymyslaj a vobec občanku uz mas? Jeeb nato a naistaluj si Counter Strike cicina 😁 😁
31. decembra 2007 o 2:36 #77959ZOMBY
Účastník (Participant)Nemas dotiahnute riadenie ten srob co je vstrede riadidiel ked je povoleny tasu sa ti riaditka poznam to z chopera! na triumphe sa mi rozkyvalo riadenie kes som brzdil v zakrute ledva som to ustal!
31. decembra 2007 o 8:43 #77960Norbi
Účastník (Participant)Pani teoretici-na rozkyvanie riadidiel na motocykli ma vela vplyvov.Ako spravne uviedol Zomby jedna z moznosti je nedotiahnutie osky riadenia-vola v kuzelikovych loziskach.Z dalsich vplyvov spomeniem len
napr. stav motocyk. ramu ako celku-po moznej havarii, stav prednych tlmicov pruzenia, stav prednej pneumatiky, stav vovzovky…atd.. Vela z tychto vplyvov vyrobca eliminuje montazou tlmica riadenia.
Inak v odbornej terminologii sa tento jav nazyva : D Y N A M I C K O-V I B R A C N Y R OZ K M I T 😉31. decembra 2007 o 12:21 #77961racer8
Účastník (Participant)Lavergsx600 deje sa ti to iba ked vyxadzas zo zatacky? tak to skus ist do zatacky pomalsie aby si siel stale po drahe lebo na strku ti ani tlmic riadenia nepomoze 😉
31. decembra 2007 o 13:16 #77962milan3232
Účastník (Participant)Tak to musi byt ina hra, ked sa ti rozkmitaju riditka – skus vymenit hardware 🙂
Alebo mas komplet motocyklovy trenazer? Mozno robis chybu vo vyjazde ty – v ovladani hry. Nejdes nahodou driftom zo zakruty/ cez zakrutu? Ja tak chodim bezne – v moto GP hrach…Mne sa lubilo roztancovat predne koleso na CBR600. Vymenil som gumu (bola viditelne poodskakovana aj ked dezen bol ok) a vibracie prestali. Taktiez pomoze tlmic riadenia. Samozrejme ak nemas 100% moto, nikdy nevie, kde presne moze byt chyba v moto.
31. decembra 2007 o 14:59 #77963Lavergsx600
Účastník (Participant)To je dobre toto 🙂 som rad ze sa bavite 😁 , PF 2008
31. decembra 2007 o 17:38 #77964FERRARIMEN
Účastník (Participant)Skus vymenit medzikus……to je diel medzi volantom a sedadlom
31. decembra 2007 o 18:14 #77965racer8
Účastník (Participant)FERRARIMEN 😀 😀 😀
31. decembra 2007 o 18:40 #77966nerd
Účastník (Participant)Na kazdej motorke ktora ma dostatok koni sa daju zozkmitat rajdy…. bez ohladu ci mas alebo nemas tlmic riadenia, mozes mat vsetko na 110% ak sa ti raz pri vyjazde zo zakruty odlepi predne koleso a ty ho len mierne vytocis tak pri dopade to proste "zakmita" rozdiel medzi 100% motorkou s dobrym tlmicom riadenia a "bezno slovenskou motorkou" je v tom ze pri tej 100% sa to same po par "vlnkach" ulkludni a pri tej "beznej" mozes z toho hodit drzku….
31. decembra 2007 o 20:09 #77967Lavergsx600
Účastník (Participant)nerd dik, aj vsetkym ostatnym 😉
nerd predsa len mam este otazku, ked dojde k rozkmitaniu riaditok ako to bezpecne ustalit? staci ubrat plyn? -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Royal Enfield Guerrilla 450 APEX: čistokrvný cesťák
Preži MotoGP v Brne s bývalým pretekárom!
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Royal Enfield Guerrilla 450 APEX: čistokrvný cesťák