Y Xt 600 mierna uprava vyfuku
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Y Xt 600 mierna uprava vyfuku
- Toto téma obsahuje 1 odpoveď, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 9 mesiacmi od
kxbibo.
-
AutorPríspevky
-
4. júla 2009 o 10:54 #82179
gargamel23
Účastník (Participant)Zdravým kolegovia chcel by som sa trosku poradiť čí náhodou niekto už sa s tým nestretol alebo aj nerobil – chcel by som upraviť mierne koncovku na oreginal výfuku na mojom Xt 600 ale aspoň čo som skúšal tak to malo stále veľmi ostrý zvuk a mne sa viac Pači taký hlboký skôr a špekulujem ako to urobiť tak žeby som veľmi nemusel rozpitvať cely výfuk .samozrejme setry sa na novy Ladak ale to je ešte pieseň budúcnosti .Za vaše rady vopred ďakujem
4. júla 2009 o 19:02 #82180kxbibo
Účastník (Participant)Väčšinou robia chalani na XT to čo sa nazýva vykuchanie výfuku. Robi to kvôli výkonu a priebehu motora, lebo mu to hodne pomôže. Proste ho otvoria, a urobia ho podobne ako športový výfuk. Zvuk to má potom samozrejme pekný. Ak si chceš potom upraviť dáva sa nakoniec trubka menšieho prierezu a rôznej dlžky, tým sa regulovať výkon aj priebeh motora a aj sieťkou ktorá slúži aj zároveň ako lapač iskier. K niektorým kvalitným športovým výfukom to dostaneš ako príslušenstvo.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji