Zistenie stavu km pri dovezenej moto podla VIN
- Toto téma obsahuje 17 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Zistenie stavu km pri dovezenej moto podla VIN
Ak si chcete overit kolko KM mal Vas stroj pri KO tak si to mozete zistit na tejto stranke.
[linka]
Mne Km sedia a vám ?
Sedi na chlp presne
Kilometre sa stahuju pred KO. 😁 😈
Odkial to vieš ? Máš skúsenosť ? Už si to robil ?
Neviem ako 🙄 ,ale je to tak na 100%,silne pochybujem,ze ti,co sa tomu venuju stiahnu kilometre po KO,ked je tu taka moznost si to skontrolovat,asi tak. 👋
Ked už je reč o tom sťahovani kilometrov tak sa to robi aj na digitalnych tachometroch alebo tam len menia tachometer z nejakej buračky?
No neviem 🤐
Na dig. tacho je to jednoduchsie ako na mech. ak mas na to vybavenie
a na to kto to robi staci pozret inzeraty "uprava tachometrov"
Aj mne km sedia na co by som ojbeaval sam seba?
Kilometre sa upravuju pred ko a co sa tyka digitalnych tie sa tiez daju upravit ked mas na to program v pc a nemenia sa pretoze uz nove stroje maju cip v budikoch a pokial neladia s riadiacov jednotkov tak masina nepojde
Treba pytat ked je to dovoz len na pozretie orig. zmluvu .. napr. z nemecka .. ked nie, tak treba hladat inu moto .. ale treba pocitat z novym motorom v najhorsom pripade 😁
Stiahnutie KM na digit.tacho stojí 1500,- Sk. Väčšinou sa sťahujú km u superšportov, u nich najviac spolu s rýchlosťou a km vzrastá opotrebovanie motora. Chopre aj napr. cestovné endurá majú oveľa dlhšiu životnosť. Záleží od majiteľa a od servisu. V zahraničí sú lepšie servisované motorky, takmer nikto si nerobí servis doma. Keď kúpiš po 1.majiteľovi a nikdy nepadnutú, ja si myslím, že nemôže byť problém.
Myslim si že km sa všade stahuju ale sluvaci su asik priklad na 100% stahovanie. 😛
Mám dojem že na jar sa začne o čosi viac dovoz a bude aj táto téma o to viac aktuálna. Teraz je kvázi mrtvy trh.
A keď som zistil že to stiahol
tak 0 15 000km, mám právo motorku vrátiť a požadovať prachy späť? 🤐
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |