1.Montyho čardáš
- Toto téma obsahuje 72 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1.Montyho čardáš
19.05.06 – 21.05.06 1.Montyho čardáš – nové
Pozývam všetkých priaznivcov motoriek na 1. Montyho čardáš. Miesto: Hotel Lesák, Banská Bystrica-Tajov Dátum: 19 – 21.5. 2006 Program: Piatok: – príchod od 15.00 – občerstvenie – zábava Sobota: – výjazd okolo 10.00 hod. TRASA: Tajov – Šturec – Martin – Ružomberok – – Donovaly – Tajov Na Šturci zapálenie sviečok za motorkárov, ktorí už nie sú medzi nami. – príchod na hotel – guláš, kuracina, pivo a iné hrdlu lahodiace nápoje – zábava Nedeľa: – rozchod do všetkých kútov.
Možnosť ubytovania v hotely alebo chatkách.
Miesto konania: Banská Bystrica – Tajov
23.01.06 Monty, 0905495687 [email]
Email na Montyho – ayom(z)zoznam.sk
monty zabudol si tu napisat ceny za sluzby atd.
Zatial som v štádiu jednania o všetkom.Do konca týždňa by malo byť všetko jasné,tak potom dám bližšie info.
Monty, už mam tvoj čardáš zapísaný vo svojom diariku 😉
Už pridem na svojej mašinke 😛 😎
chcem sa spýtat ci sa bude niekde dat rozlozit stan?? bo sa chystam prist aj s kamosmi len do chatky ani na hotel sa mi nechce. dik
Zatiaľ neslubujeme, len nás to zaujalo.
Dve endurká z Harmónie.
Je to viac nez lakave,ale este dost daleko….takze uvidim…. 😉
Allbo, je tam aj chatkova oblasť tak si myslím ,že stany tam budú v pohode. http://www.hotel-lesak.sk
Amazonka, Ty budeš môj čestný hosť. Veď Ty vieš prečo.Teším sa ale na všetkých.
celkom slusny hotel a ked tam bude miesto na stany tak uz s nami pocitaj pride nas okolo 6-7 motoriek + spolujazdci. Tak uz sa pomaly tesim
Monty, díky, ale radšej to tu objasni, lebo si agáti budú myslieť bohviečo nemravné 🤐
Isto prídem, dnes som dostala správu, že motorka bude v Hamburgu 13.3. 🙄
aj ja sa mozno pridam
amazonka nemravne a amazonka to predsa nejde dokopy 😉 🙄 F!
Takže na objasnenie: Amazonka mi pomohla pri motorkárskych začiatkoch a zoznámila ma so super ľudmi.Zaslúži si to. 🙂
Tiež by som sa rada pridala s pár luďmi a mojou Sabinkou… ak by to ovšem nevadilo!!!
Len vás nikoho okrem amazonky nepoznám! 😕
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |