1.Montyho čardáš
- Toto téma obsahuje 72 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1.Montyho čardáš
Monty: vidím, že som mala dobrý odhad a odhalila som tvoje motorkarske srdiečko 😘
Monty: Cau kamo, mozno to uz aj ja stihnem, rad pridem. 😎
Ahojte. Všetkých Vás rád uvidím. A nech prídu s Vami aj Vaši známi.Natálka teším sa na stretnutie a spoznanie.Tvoji priatelia sú aj naši priatelia. 🙂
No asi by som aj ja išla teda ešte sa uvidí čo vlastne bude 😉
Ja tiez rad pridem, ale len tak slusne
Ja radsej nic neslubujem lebo niektory vedia ako to so mnou chodi ale taketo akcie dost oblibujem.Takze ak vide urcite dojde.
Natalka:ani ja tu nepoznam osobne skoro nikoho ale tesim sa na nich jak na vacsinu dobrych motorkarov.Takze skus dojst a skusim aj ja.
Centy definuj : „ale len tak slušne“ 😀 😀 😀 😀 to by bola nuda 😎
Monty mal premieru na Bojnej, tak už zvladne skoro všetko 🙄 🙄
Jéje, môj ňuch na príma akciu ma začal navigovať. Začínam sa tešiťna túto spoločnosť. Bude nám cťou …
som dalsi co takmer nikoho osobne nepozna a hlasim ucast…. samozrejme je to este daleko ale neviem co by sa mohlo pokazit ciganky snad nebudu padat……..
Ahojte.Nezabudol som na Vás a na zraz pripravujem zaujímavý program.Asi o týždeň už bude hotový plagát, tak budem potrebovať Vašu kritiku. 😁
Monty mozu kritizovat aj ti co sa nejdu zucasnit?
Jasné že môžu.Dobrá kritika len pomôže. 😕
🙄 to to program ma zaujima 🙄
jaRRo. Budú nejaké kapely,tombola,diskotéka,súťaž o najsilnejšieho motorkára,ohňostroj,… a ešte uvidím čo ma napadne. čo by si tam chcel mať?
no tie kapely ma hlavne zaujimaly sutaze to jasne cim viac tym lepsie……… spolocna jazda je viac nez dobra … v nedelu rano by nebol zly daky sprintik ziadne extra ceny len si skusit zrychlenie a tak… kua v BB je nic moc odstavit premavku 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |