1.Montyho čardáš
- Toto téma obsahuje 72 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 1.Montyho čardáš
😁 to ked si cestou s5 budem dýchať do prilby… júúúúj… počítam (kto pojde so mnou), že stojíme na výplach nosových dutín každých 30 minút… ale zvládam to… 😀
Ahojte,
vypada to zaujimavo, ak nam do toho nic neskoci, radi s manzelkou prideme.
Cesnacka je skvely napad. Uz davno som nejedol taku fakt cesnakovu a domacu.
Hehe – drsny motorkar ide po ceste z Montyho cardasa. Zastavuje ho policajt. Drsny motorkar zdvihne prilbu : „Prosim?“
„Niiiic, pokracujte“ sepka policajt a pada na zem…
monty prosim ta skus vybavit tie stany bolo by to super diky
Tak opäť som tu.
POZOR 20.5. si povedia svoje ANO naši dvaja kamaráti zo ZA a priali by si motorkársky doprovod.Prišiel návrh predĺžiť výjazd na 1. Montyho čardáši o cestu do ZA / o cca 60 km / a splniť ich mladomanželské prianie.Bol by to taký malý motorkársky darček. 🙂 Čo vy na to? Upravým výjazd?Vybavým povolenie?Nuž čo, svadba sa im trošku predraží, ale spomienky ostanú.
No ja tam idem kuken 😁
jasne kludne. ak pojdem tak ta cesta ma uz nezabije. a co ma nezabije to ma posilni 🙄 F!
Ahojte.
Tak k tomu výjazdu.Bola by to teda jazda na celý deň.Je to na zraze síce ojedinelé, ale myslím, že by sa mohol každý pridať a nik nebude mať námietky ak by bola zmena.Dali by sme mladomanželom naozaj pekný darček . Trasu a časový rozvrh by som pripravil.Ak by boli pripomienky radšej mi to napíšte aby som niečo nepokazil. / Iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ./ 🙂 .. a naša zábava bude pripravená v BB.
vyzera to tak ze to bude fakt fajna akcia…pridem sa na vas kuk kedze to mam par kopcov za domom 😁
Uz sa neviem dockat.Este som nebol na svadbe s motorkou.
Opäť som tu. Kto má záujem o ubytovanie na zraze nech sa prihlási ,lebo čas sa kráti a miesta na spanie ubúdajú.
http://www.hotel-lesak.sk , 048 / 419 7222
Monty nevies nieco blizsie k tomu vyjazdu a svadobnemu sprievodu do ZA. Pripojil by som sa v MT. O ktorej to asi bude mozne 🙂
No Monty možno prídem aj ja pozrieť na ten tvoj čardáš… 😉
Všetci ste vítaní. Treba zaisťovať ubytko. Postele sa míňajú.www.hote-lesak.sk 🙂 Na sobotu pred cestou som zaistil halušky,aby sme nešli na lačno.
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |