40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
15. októbra 2013 o 21:00 #85988
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Hýbe sa? Hýbe. Utiahne? Utiahne. To je hlavné… 👍 😀
Keby ten maguma také vedel spraviť, nemusel by prosíkať, aby si mu helfnul… 😈
16. októbra 2013 o 4:23 #85989WIKINO
Účastník (Participant)Bré Ránko spachtoši.
TTD môjho výmislu:
Motor – Škoda 100 , 40 k , rýchlostí 4 + spátečka
Prevodovka z rozmetaču hnoja 1 : 3
Zadné kolá : 16\“ , škoda 1202,drapáky
Náhon pravé kolo + mechanické zaradenie cez zubovú spojku aj druhého kola
Hydraulika z ručného vysokozdvižného vozíka
Pluh konský
Sedačka Škoda 105 s opierkou / ak by som zaspal /
Max. rýchlosť 40 km/h
Brzda mechanická na zadné kolá
Výkresová dokumentácie neexistuje, všetko sa zrodilo v mojej hlave. 😶
Teraz vstávajte žobrák už je na tretej dedine.16. októbra 2013 o 5:26 #85990maguma
Účastník (Participant)Síce wikino tvrdí, že motor, je zo stovky, ale podľa mňa tam dal nejaký svoj motor úplne novej konštrukcie 😶 😶 😶 a usudzujem to preto, lebo načo by stovkový motor hentak zadekloval 😎 😎 aby nebolo nič vidieť. Veľa napovedá aj to, že v technických údajoch sa vôbec nespomína palivová nádrž 😶 😶 a motor preto ide na nejaké nám zatiaľ neznáme palivo. 😟 😟 To staré dynamo, ktoré vytŕča na jednej strane je asi len kamufláž na odvedenie pozornosti a dotieravých otázok záujemcov o novú, doteraz neznámu konštrukciu motora. 🤐 🤐 🤐 🤐 Pravdepodobne to bude založené na akomsi bio princípe, 🙂 🙂 lebo keď autor použil pre tento traktor konský pluh, 😉 😉 s najväčšou istotou sa dá predpokladať, že aj motor ide na konský ………………… 🤣 🤣 🤣 🤣 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😁 😁 😀 😀 😀
zorať môj veľkostatok doteraz neprišiel, asi nemá dosť koní 😕 😕 😀 😀 👋 👋 👋 👋
16. októbra 2013 o 6:09 #85991WIKINO
Účastník (Participant)Maguma máš správne postrehy. Nádrž paliwowa 18 l na BA 95 + aditívum, umiestnená dotu pod spojkovým pedálom. No to staré dynamo si nemal spomínať. Mám doma alternátor kde odišiel mostík a tak ty ako repasér takýchto zariadení opravíš za Vatikánsku menu a bude alternátor. 🙂 Motor je preto zadeklovaný, nakoľko som podal žiadosť na Patentový úrad o ochrannú známku a by Čiňania to neopajcovali.Je kúpena farbička modrého odtiena akú ma moja kawa, takže za chvílu začne lakovanie. Aby som nezabudol na ďalšie prípojné zariadenia, vyorávač zemiakov , motyčky s bránami, pluh a vlečka o objeme 1,5 m kubického. Toľko stačí ? 🙄 😀
16. októbra 2013 o 6:36 #85992VANUCCI
Účastník (Participant)\“Bobo, naťahaj si tintu do pera, aby ti vydržalo\“ – tak toto bola rada maghumu pre boba
Bobo tu máš východňársku radu:
napij še tinty a píš rovno s chu.om 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
a teraz tú našu:
a na vychodze v každym domku paľa ľudze samohonkúúúúúúúú 😛 😶 😀16. októbra 2013 o 6:39 #85993yoffo
Účastník (Participant)🙂 😁 Dobrô ráno. 😀
Už ani nejdem boldovať písmo, bo sa mi to zasekne a celú noc s hrubým…..a sám……není bůch ví čo. 🤣
Na Liptove zdravo, na Liptove chčííííjéééééé. 😶
To ma asi Solim nedójde kuk, čo ??? 😠 😕
No a henten Maslostroj, čo sem Papi dal (včera 22.44) 😶 😶 😶
No móžete si písať, čo chcete, aj tak to vyzerá jak Awia, čo to tam…….šeccko z.orala. 🤣 🤣 🤣
(orál a oral není až taký veľký……oný…….rozdiel. 😈 )16. októbra 2013 o 6:46 #85994VANUCCI
Účastník (Participant)yoffo šak to ešte ide aj nastriekať na modro /awia odtieň/ 😀
16. októbra 2013 o 7:01 #85995maguma
Účastník (Participant)WIKINO dones alternátor, opravím a upravím ti ho tak, že budeš si môcť otvoriť firmu WEČ (wikinove elektrárne Čermany) a zásobovať celú dolinu prúdom 🤣 🤣 😀 😀 😀 začni naťahovať vedenie 🙄 🙄 🙄 👋
16. októbra 2013 o 7:11 #85996WIKINO
Účastník (Participant)Klapci máte niečo proti modrej Kawasaki , neserte tigra ☹️
Awia má tmavšiu farbu. Dróty natiahnuté. záložný zdroj pripravený.16. októbra 2013 o 7:13 #85997VANUCCI
Účastník (Participant)Tak a teraz vám narobím chute, idem brúsiť nože a mlynčeky a sobotu ráno zavraždím čuníka 🙂 🙂 🙂
16. októbra 2013 o 7:14 #85998maguma
Účastník (Participant)A kde mám alternátor 😶 😶 😶 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👋 👋
16. októbra 2013 o 7:19 #85999yoffo
Účastník (Participant)De je ???……šag je ALTER .NATOR……..starý a pomaly sa šuchce. 😈
16. októbra 2013 o 8:10 #86000przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)WIKINO, a ide to na zadné? 😀
16. októbra 2013 o 9:28 #86001maguma
Účastník (Participant)papi traktor sa drží na všetkych štyroch, to len traktorista sa občas stavia na zadné 🙄 😀 😀
16. októbra 2013 o 9:55 #86002WIKINO
Účastník (Participant)Trachtor je stabilný, horšie to bude o 14,00 ZULU. Idem zubárovi opraviť posledný vrchný kopál a ešte jednu stoličku vytrhnúť. To zas bude hostina. Poobede nerušiť , budem drichmať. 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji