Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,726 až 1,740 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

diektor kto by razil tunel na západ azapád 🤣 Ty nemvieš, že na druihej strane tunela za východnou čiarou zoženieš aj nemožné? Keď máš Grivne a tunel máš šicko. Ta ne theo? 🙂 😀 My zname svojo 😁 🤣 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ako príklad tovaru z východu uvediem:

-magumovi také záplaty, že aj Titanic by zalepil (viď jeho roztrhaná duša z R66 2012/

-wikinovi gazolin do Johana deravého a hneď má 100 koní viacej

-wike úzdu na wikina, keby si náhodou z toho gazolinu dal aj do motorky, nech ho hamuje

-yoffovi také mapy, že tam má zakreslené ešte aj mraveniská v lese

-papimu papriku, nakoľko mu vyschol zdroj

-solimovi takú striebornú líšku na mašinu, že ho všetci lišiaci budú chcieť pretiahnuť, teda tú líšku 🤣

-frcovi zelený čaj ružovej farby s modrými hviezdičkami

-zefovi aj 10 /slovom desať/ náhradných uralov 3×3

to len čo ma na rýchlo napadlo z vybavených objednávok geriatrikov …….

direktor. proste tam zoženieš aj nemožné, čo si myslíš odkiaľ mám SS20 ? 😀 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ešte som zabudol bobovi remeň do kompresora od lorda bakuľu s bielou paličkou 🤣 🤣

WIKA
    Účastník (Participant)

Papi, nemysli si, že Wikino bude sedieť vo svojom zateplenom dome. Ani náhodou, už dnes pozeral, aké bude počko, a určite tam nebude chýbať. 😀 😀 😀 Len aby tam nebol skôr, ako ty. 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

WIKA, to si si este nevsimla ze papi len podbobovava? 😶 , ved to je odbornik na skrytu reklamu 😁 😁 . len na tie dunajske ramena na jarnu opekacku sa mu nedari nas dostat 🤣 🤣 🤣

Danny65
    Účastník (Participant)

Ako Vám len závidím všetkým, tak by som vypadla niekam aj ja, ale asi až na mikulášsku 😕 , ak bude panko dovtedy vyliečený, silno dúfam, že áno 👍

Zajtra ma čaká kladivo a orechy a jesenné práce 🙄 🙄 🙄 , tak si to užite, nevyjedzte všetky pstruhy a pozor na kostičky 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Ahoj Danka, ja ti odfotim moje orechy, sa mi susia a tiez cakaju na spracovanie 🙂 😁 😁 😁

Danny65
    Účastník (Participant)

No také krásne nemáš ako ja 🤣 , tri plné plechy sa sušia a ešte jedna bednička nevylúpaných, veď sme sa aj starali, polievali a dobre sme ho vytrepali, že orech to má rád 😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Danka skús vytrepať aj Romana, možno aj on potom podá lepší výkon 😁

theo
    Účastník (Participant)

No, ja nemam na plechu, ja mam len tak volne pohodene, tiez sme sa starali, polievali, a casto pretrepavali a aj nase orechy to maju radi , este nemame olupane, ale coskoro budeme lupat a ked mame chut /co stale mame/ tak si trosku olupeme 👍 👍 👍 👋 👋

Danny65
    Účastník (Participant)

Vanucci orech otrepával Roman, takže nič také, žiadne otrepávanie nebude 😁 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Danny65 už som hovoril Romanovi, že keď nie je motorka aj auto je dobré 🙂 🙂 🤣 😀 😀 👋 👋 👋

fikus
    Účastník (Participant)

Hehe ze jakie sexualnie narazke?vytrepat orechy?dalsi prispevok do gtx sľang?milujem vas 😁

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, co tebe daco chyba? mas malo dzeci? 😶 , ved my tu o orechoch a ty tu o sexe, kaňoure jeden. 😈 🤣 🤣 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Podľa slov klasika \“ Idem do duchen \“ 🙂 ráno ma čaká zavraždenie svinky 😛 👋

fotodokumentácia z obhliadky miesta činu bude priložená 😶 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,726 až 1,740 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri