40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. októbra 2013 o 14:18 #86123
VANUCCI
Účastník (Participant)diektor kto by razil tunel na západ azapád 🤣 Ty nemvieš, že na druihej strane tunela za východnou čiarou zoženieš aj nemožné? Keď máš Grivne a tunel máš šicko. Ta ne theo? 🙂 😀 My zname svojo 😁 🤣 👋
18. októbra 2013 o 14:30 #86124VANUCCI
Účastník (Participant)Ako príklad tovaru z východu uvediem:
-magumovi také záplaty, že aj Titanic by zalepil (viď jeho roztrhaná duša z R66 2012/
-wikinovi gazolin do Johana deravého a hneď má 100 koní viacej
-wike úzdu na wikina, keby si náhodou z toho gazolinu dal aj do motorky, nech ho hamuje
-yoffovi také mapy, že tam má zakreslené ešte aj mraveniská v lese
-papimu papriku, nakoľko mu vyschol zdroj
-solimovi takú striebornú líšku na mašinu, že ho všetci lišiaci budú chcieť pretiahnuť, teda tú líšku 🤣
-frcovi zelený čaj ružovej farby s modrými hviezdičkami
-zefovi aj 10 /slovom desať/ náhradných uralov 3×3to len čo ma na rýchlo napadlo z vybavených objednávok geriatrikov …….
direktor. proste tam zoženieš aj nemožné, čo si myslíš odkiaľ mám SS20 ? 😀 🤣
18. októbra 2013 o 14:36 #86125VANUCCI
Účastník (Participant)Ešte som zabudol bobovi remeň do kompresora od lorda bakuľu s bielou paličkou 🤣 🤣
18. októbra 2013 o 17:04 #86126WIKA
Účastník (Participant)Papi, nemysli si, že Wikino bude sedieť vo svojom zateplenom dome. Ani náhodou, už dnes pozeral, aké bude počko, a určite tam nebude chýbať. 😀 😀 😀 Len aby tam nebol skôr, ako ty. 👋 👋
18. októbra 2013 o 17:08 #86127theo
Účastník (Participant)WIKA, to si si este nevsimla ze papi len podbobovava? 😶 , ved to je odbornik na skrytu reklamu 😁 😁 . len na tie dunajske ramena na jarnu opekacku sa mu nedari nas dostat 🤣 🤣 🤣
18. októbra 2013 o 17:10 #86128Danny65
Účastník (Participant)Ako Vám len závidím všetkým, tak by som vypadla niekam aj ja, ale asi až na mikulášsku 😕 , ak bude panko dovtedy vyliečený, silno dúfam, že áno 👍
Zajtra ma čaká kladivo a orechy a jesenné práce 🙄 🙄 🙄 , tak si to užite, nevyjedzte všetky pstruhy a pozor na kostičky 👋 👋 👋18. októbra 2013 o 17:14 #86129theo
Účastník (Participant)Ahoj Danka, ja ti odfotim moje orechy, sa mi susia a tiez cakaju na spracovanie 🙂 😁 😁 😁
18. októbra 2013 o 17:22 #86130Danny65
Účastník (Participant)No také krásne nemáš ako ja 🤣 , tri plné plechy sa sušia a ešte jedna bednička nevylúpaných, veď sme sa aj starali, polievali a dobre sme ho vytrepali, že orech to má rád 😀
18. októbra 2013 o 17:29 #86131VANUCCI
Účastník (Participant)Danka skús vytrepať aj Romana, možno aj on potom podá lepší výkon 😁
18. októbra 2013 o 17:31 #86132theo
Účastník (Participant)No, ja nemam na plechu, ja mam len tak volne pohodene, tiez sme sa starali, polievali, a casto pretrepavali a aj nase orechy to maju radi , este nemame olupane, ale coskoro budeme lupat a ked mame chut /co stale mame/ tak si trosku olupeme 👍 👍 👍 👋 👋
18. októbra 2013 o 17:37 #86133Danny65
Účastník (Participant)Vanucci orech otrepával Roman, takže nič také, žiadne otrepávanie nebude 😁 😁
18. októbra 2013 o 17:48 #86134maguma
Účastník (Participant)Danny65 už som hovoril Romanovi, že keď nie je motorka aj auto je dobré 🙂 🙂 🤣 😀 😀 👋 👋 👋
18. októbra 2013 o 18:08 #86135fikus
Účastník (Participant)Hehe ze jakie sexualnie narazke?vytrepat orechy?dalsi prispevok do gtx sľang?milujem vas 😁
18. októbra 2013 o 18:12 #86136theo
Účastník (Participant)Fikus, co tebe daco chyba? mas malo dzeci? 😶 , ved my tu o orechoch a ty tu o sexe, kaňoure jeden. 😈 🤣 🤣 👋
18. októbra 2013 o 18:14 #86137VANUCCI
Účastník (Participant)Podľa slov klasika \“ Idem do duchen \“ 🙂 ráno ma čaká zavraždenie svinky 😛 👋
fotodokumentácia z obhliadky miesta činu bude priložená 😶 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji