Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,311 až 8,325 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😟 Fíha, Ahojko, tak to už nie je sranda, mal si ostať radšej na Slovensku… 😉 
    Sú tu krajšie baby a včera pod hradom to vypadalo už úplne optomisticky:

Goldy
    Účastník (Participant)

Do “ ďakovačky “ priložím aj ja svoj diel. Takže ďakujem za parádne prežitý deň, Wikinovcom za nápad, pohostenie, exkurziu chalupy,  👍 všetkým, ktorým sa podarilo prehovoť ma, aby som neobedoval bagetu z pumpy, ale kulháňskeho pstruha. No mňam, ani kosť sa nachapichla. 😉 Šamanovi za počasie, našim predkom za postavenie hradu, ďalej chcem poďakovať celej svojej rodine, otcovi, mamke, manželke, deťom, kmotrovi aj kmotre atď……… 😎

malylapaj
    Účastník (Participant)

Všetko bolo povedané, nemám čo dodať !!! 👍

solim
    Účastník (Participant)

A čo tak ešte: “ Svetu mier“  😈  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Všetko nebolo povedané, lebo vidím, že aj Ahojko má problém s fotkami, VANUCCI tiež trucuje, niekto sa ani neodvázi…  😉

Aj keď je tu návod, zrejme sa ignoruje – tak skúsim pomudrovať s lopatou v ruke. 😁

Dám to na 10 krokov, aj keď sú to len tri – totiž napr. môj bod 4), že „objaví sa formulár“,nie je krok, len koňšťatovanie, atď…

(Poznámka:
    Fotky sa môžu pridávať aj velikánske, po stiahnutí sa užívateľom objavia v plnej kráse – manipulácia s nimi je však u užívateľov často pomalšia a na 99 % nemajú pre užívateľov takú umeleckú hodnotu, koľko zaberajú miesta. Pre info stačí fotka do 500 kB, netreba 14,6 MB…)

No a po tom by sa tu Ahojkov „PrintScreen“ objavil priamo takto:

ALE:

Nutnosť nastaviť „490“ a „Dodržať proporcie“ užívateľom sú polla mňa, lajka, stále sa opakujúce zbytočné kroky. Správca by to mohol nastaviť automaticky, v najhoršom prípade by sa zväčšilo pár menších fotiek na šírku 490… Ale uznávam, že moc do toho nevidím.

kavis
    Účastník (Participant)

Aj ja pridám jedeno aktuálne: “ Zo Sovietskym zväzom na večné časy “  😈  😈  😇 
    A jasnačka že to sem nepatrí no ale čo už  😇

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  tento drbnutý bicygeľ je mi ukradnutý 👎 , normálny admin sa snaží urobiť všetko čo najjednoduchšie pre užívatzeľov, viď RJS 👍 , keby som si bol istý, že všetci aspoň čítajú informácie o akciách na RJS, tak sem nechodím 😟

WIKA
    Účastník (Participant)

Vanucci ahoj!!!!!!!!! Som rada, že žiješ. Chcem Ti len napísať, že vôbec o tom nepochybuj že príspevky niekto číta alebo nie. Nemysli si, že keď ľ udia na portál neprispievajú, že nečítajú. Číta každý. Príkladom je aj včerajšia akcia na Kulháni. Wikino to dal do placu, a za tú chvíľu, čo sme tam pobudli, sa nazbieralo 45 motoriek, a cestou domov sme stále ďalších stretali. Namaškrtili sme sa pstruhmi, tak na kaportour môžeš chystať pečené rybky!!!!!!! Už sa všetci tešujeme. 😘  Baby, skoré uzdravenie a v záhrade to nepreháňaj. Neni všetkým dňom koniec.
    👍 👍

ahojko
    Účastník (Participant)

Skuska cislo 2 Pocasie dnes rano : Papikam dakujem!!!

ahojko
    Účastník (Participant)

V sirke som dal 490, ale vysku som nechal tak, mal som na nu kliknut a potom by to nebolo stlacene ako hore, hadam to teraz ukaze spravne.. taketo rekordy tu mame, a to som na urovni severneho Talianska…V pondelok bude minus 17*C…

yoffo
    Účastník (Participant)

Ahojko, tuším budeme musieť do Canady vyslat MeteoŠámaňa,
    nech Vám tam niečo urobí s tými temperatúrami. 😶 
    Alebo si kúp skútra snežného.

🙂 😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Kavitis:
    Dovolím si poopraviť, my sme používali modifickovanú verziu:
    „So Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy viac.“

Vanucci:
    Motocykel.sk nie je ideálny server, tiež má nedostatky s tým známkovaním to bolo trošku nie celkom nám getrošom po chuti.
    —ale—
    Je tu náš náčelník aj s nadmajorom, i keď v tejto chvíli pravdepodobne znechutený a sklamaný.
    Celá naša partia GTX sa rozčlenila, Orlovci sa neozývajú, JanJanovci sa nenápadne vytratili, atď, atď… Je to podľa mňa aj prirodzené a normálne. Nie každý každému sedí, nie všetci máme rovnaké záujmy, názory, ideály.

Ešte aj prispievanie na RJS tomu „pomohlo“, ja to tam moc nesledujem (môj problém), a ešte aj Focus a Ficus chcel založiť ďalší server.

Ja osobne (som nezávislý, odomňa nič nezávisí) ostávam tu, kde je náčelník… 

maguma
    Účastník (Participant)

OZNAM

Za pár dní je tu koniec marca a tým aj termín uhradenia poplatkov za ubytovanie na naše tohtoročné stretnutie v kempe na Borovej Sihoti. Každý z Vás, ktorý má rezervované ubytovanie ho bude mať zabezpečené iba pri úhrade poplatku do konca marca, po tomto termíne bude kemp ponúkať tieto miesta ako voľné pre ľubovolných návštevníkov. Niektorí z Vás dostali priamo od kempu e-mail s číslom účtu a sumou, niečo poslali mne a ja Vám to zajtra prepošlem. Tí z nás, ktorí idú pod stany budú platiť poplatok až na mieste.

Voľné miesta:

Na hoteli máme voľné ešte – 1xštvorlôžkova izba a 1x apartmán pre štyri osoby. Čo sa týka chatiek, máme k dispozícii 8x štvorlôžkovú.

maguma

poprosím multistránkového aby to skopíroval aj na ďalšie stránky.

maguma
    Účastník (Participant)

Malo tam byť niekoho multistránkového motorkára

lara
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,311 až 8,325 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri