40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
23. marca 2014 o 4:59 #92710
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😟 Fíha, Ahojko, tak to už nie je sranda, mal si ostať radšej na Slovensku… 😉
Sú tu krajšie baby a včera pod hradom to vypadalo už úplne optomisticky:
23. marca 2014 o 7:04 #92711Goldy
Účastník (Participant)Do “ ďakovačky “ priložím aj ja svoj diel. Takže ďakujem za parádne prežitý deň, Wikinovcom za nápad, pohostenie, exkurziu chalupy, 👍 všetkým, ktorým sa podarilo prehovoť ma, aby som neobedoval bagetu z pumpy, ale kulháňskeho pstruha. No mňam, ani kosť sa nachapichla. 😉 Šamanovi za počasie, našim predkom za postavenie hradu, ďalej chcem poďakovať celej svojej rodine, otcovi, mamke, manželke, deťom, kmotrovi aj kmotre atď……… 😎
23. marca 2014 o 8:03 #92712malylapaj
Účastník (Participant)Všetko bolo povedané, nemám čo dodať !!! 👍
23. marca 2014 o 8:44 #92714solim
Účastník (Participant)A čo tak ešte: “ Svetu mier“ 😈 😈
23. marca 2014 o 9:38 #92715przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Všetko nebolo povedané, lebo vidím, že aj Ahojko má problém s fotkami, VANUCCI tiež trucuje, niekto sa ani neodvázi… 😉
Aj keď je tu návod, zrejme sa ignoruje – tak skúsim pomudrovať s lopatou v ruke. 😁
Dám to na 10 krokov, aj keď sú to len tri – totiž napr. môj bod 4), že „objaví sa formulár“,nie je krok, len koňšťatovanie, atď…
(Poznámka:
Fotky sa môžu pridávať aj velikánske, po stiahnutí sa užívateľom objavia v plnej kráse – manipulácia s nimi je však u užívateľov často pomalšia a na 99 % nemajú pre užívateľov takú umeleckú hodnotu, koľko zaberajú miesta. Pre info stačí fotka do 500 kB, netreba 14,6 MB…)

No a po tom by sa tu Ahojkov „PrintScreen“ objavil priamo takto:

ALE:
Nutnosť nastaviť „490“ a „Dodržať proporcie“ užívateľom sú polla mňa, lajka, stále sa opakujúce zbytočné kroky. Správca by to mohol nastaviť automaticky, v najhoršom prípade by sa zväčšilo pár menších fotiek na šírku 490… Ale uznávam, že moc do toho nevidím.
23. marca 2014 o 9:42 #92716kavis
Účastník (Participant)Aj ja pridám jedeno aktuálne: “ Zo Sovietskym zväzom na večné časy “ 😈 😈 😇
A jasnačka že to sem nepatrí no ale čo už 😇23. marca 2014 o 11:32 #92717VANUCCI
Účastník (Participant)papi tento drbnutý bicygeľ je mi ukradnutý 👎 , normálny admin sa snaží urobiť všetko čo najjednoduchšie pre užívatzeľov, viď RJS 👍 , keby som si bol istý, že všetci aspoň čítajú informácie o akciách na RJS, tak sem nechodím 😟
23. marca 2014 o 12:11 #92718WIKA
Účastník (Participant)Vanucci ahoj!!!!!!!!! Som rada, že žiješ. Chcem Ti len napísať, že vôbec o tom nepochybuj že príspevky niekto číta alebo nie. Nemysli si, že keď ľ udia na portál neprispievajú, že nečítajú. Číta každý. Príkladom je aj včerajšia akcia na Kulháni. Wikino to dal do placu, a za tú chvíľu, čo sme tam pobudli, sa nazbieralo 45 motoriek, a cestou domov sme stále ďalších stretali. Namaškrtili sme sa pstruhmi, tak na kaportour môžeš chystať pečené rybky!!!!!!! Už sa všetci tešujeme. 😘 Baby, skoré uzdravenie a v záhrade to nepreháňaj. Neni všetkým dňom koniec.
👍 👍23. marca 2014 o 13:22 #92719ahojko
Účastník (Participant)Skuska cislo 2 Pocasie dnes rano : Papikam dakujem!!!
23. marca 2014 o 13:40 #92721ahojko
Účastník (Participant)V sirke som dal 490, ale vysku som nechal tak, mal som na nu kliknut a potom by to nebolo stlacene ako hore, hadam to teraz ukaze spravne.. taketo rekordy tu mame, a to som na urovni severneho Talianska…V pondelok bude minus 17*C…
23. marca 2014 o 15:26 #92723yoffo
Účastník (Participant)Ahojko, tuším budeme musieť do Canady vyslat MeteoŠámaňa,
nech Vám tam niečo urobí s tými temperatúrami. 😶
Alebo si kúp skútra snežného.🙂 😁
23. marca 2014 o 18:21 #92725Bopsik
Účastník (Participant)Kavitis:
Dovolím si poopraviť, my sme používali modifickovanú verziu:
„So Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy viac.“Vanucci:
Motocykel.sk nie je ideálny server, tiež má nedostatky s tým známkovaním to bolo trošku nie celkom nám getrošom po chuti.
—ale—
Je tu náš náčelník aj s nadmajorom, i keď v tejto chvíli pravdepodobne znechutený a sklamaný.
Celá naša partia GTX sa rozčlenila, Orlovci sa neozývajú, JanJanovci sa nenápadne vytratili, atď, atď… Je to podľa mňa aj prirodzené a normálne. Nie každý každému sedí, nie všetci máme rovnaké záujmy, názory, ideály.Ešte aj prispievanie na RJS tomu „pomohlo“, ja to tam moc nesledujem (môj problém), a ešte aj Focus a Ficus chcel založiť ďalší server.
Ja osobne (som nezávislý, odomňa nič nezávisí) ostávam tu, kde je náčelník…
23. marca 2014 o 19:04 #92726maguma
Účastník (Participant)OZNAM
Za pár dní je tu koniec marca a tým aj termín uhradenia poplatkov za ubytovanie na naše tohtoročné stretnutie v kempe na Borovej Sihoti. Každý z Vás, ktorý má rezervované ubytovanie ho bude mať zabezpečené iba pri úhrade poplatku do konca marca, po tomto termíne bude kemp ponúkať tieto miesta ako voľné pre ľubovolných návštevníkov. Niektorí z Vás dostali priamo od kempu e-mail s číslom účtu a sumou, niečo poslali mne a ja Vám to zajtra prepošlem. Tí z nás, ktorí idú pod stany budú platiť poplatok až na mieste.
Voľné miesta:
Na hoteli máme voľné ešte – 1xštvorlôžkova izba a 1x apartmán pre štyri osoby. Čo sa týka chatiek, máme k dispozícii 8x štvorlôžkovú.
maguma
poprosím multistránkového aby to skopíroval aj na ďalšie stránky.
23. marca 2014 o 19:05 #92727maguma
Účastník (Participant)Malo tam byť niekoho multistránkového motorkára
23. marca 2014 o 20:38 #92729lara
Účastník (Participant)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji