40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. marca 2014 o 0:28 #92825
Mlhos
Divák (Spectator)Pre Bopsika
keď Ťa navštívi kamarát, chová sa ako hosť, ale ozajstný priateľ otvorí chladničku a obslúži sa….
Kamarát Ťa nikdy nevidel plakať, ale priateľovi sa chvejú ramená, keď vidí Tvoje slzy….
Kamarát nepozná mená Tvojich rodičov, ale priateľ má ich telefónne čísla i adresy vo svojom notese…..
Kamarát prinesie fľašku vína na Tvoje narodeniny, ale priateľ príde skôr a opýta sa, s čím Ti môže pomôcť a po skončení osláv zostane, aby Ti pomohol s upratovaním…
Kamarát neznáša, keď mu voláš, ak už šiel spať, ale priateľ sa pýta, prečo si mu tak dlho nezavolal….
Kamarát si s Tebou rád pokecá, ale priateľ Ťa vypočuje, keď máš romantickú lásku i problémy…
Kamarát si myslí, že priateľstvo skončilo, ak ste sa pohádali, ale priateľ Ti po hádke zavolá….
Kamarát si myslí, že si tu vždy len pre neho, ale priateľ je tu stále pre Teba…
Kamarát si tento odkaz prečíta a zabudne naň, ale priateľ ho pošle ďalej a vráti ho aj TEBE …je lepsi kamarat alebo priatel ? kamaratov najdes v krcme v robote v panelaku v dedine na motorke cize vsade su ozaj ako listie a vzdy sa medzi nimi najdu aj falosni co sa ti oci usmievaju a za chrbtom osieraju aj tuna je dost ludi ktorich som povazoval za kamaratov a zmylil som sa a nielen ja ale nasiel som aj priatelov a papikam nikoho neriesim vsetci stale riesia mna vcera som sa dozvedel ze som magor s povolania a iste osoby sa pri mne citia neprijemne pretoze som napisal ze motobabka je vam sice dobra ako kamaratka ked je pri hrncoch ale ked chce aby ste jej pomohli na stavbe uz kamaratsvo niekam zmizlo vsak ? kamarat z vasich ust je iba prazdne slovo
26. marca 2014 o 0:57 #92827bacaono
Účastník (Participant)Niesom priatel ani nepriatel, ani kamarát ci nekamarát, ale tu anticoc…. funkciu z RJS alebo aspon nieco podobne by som s radostou uvítal aj tu. Je to fakt otravne. 👎
26. marca 2014 o 4:59 #92829kingston
Účastník (Participant)ahojko a este je aj streda 😇 😈 😁
26. marca 2014 o 6:22 #92831yoffo
Účastník (Participant)bacaono: je to o rozdielnom prístupe pri užívaní písaného slova
jednak medzi nami, ale aj vo veľmi rozdielnom prístupe adminov.Na RJS sme ani nemuseli žiadať, či prosiť, admin tam žije s nami a vie,
čo si želáme a čo nie.
Nazval si túto situáciu: „TO OTRAVNÉ“, blahoželám Ti k použitiu veľmi jemného,
priam až diplomatického pomenovania stavu. 👍 👍 👍 .Na RJS (bez použitia žltej či červenej karty) sme si to vyriešili, nazval som si to:
Demagorizacion act.
Niektorí to volajú „anticocot“, aj to je dobré.Gúteň Mórgeň. 🙂
papik 😈
P.S.: niektorí Homo Erectus majú (asi) od prírody zamedzený prístup
k pitnej vode a k sedliackemu rozumu.26. marca 2014 o 6:52 #92833dedomotorhea
Účastník (Participant)… a je tam planovac ciest, ktory nik okrem mna nepouziva a kto si prizna datum vyroby, na narodeniny dostane tortu 😁 …ze aka reklama 😁
26. marca 2014 o 7:01 #92835Bopsik
Účastník (Participant)Kua Hmlistý,
našiel si aj pojem „kamarát“, Ty vieš všetko. 👍… ale nošak klapci, sranda musí byť, kto nexce, nex nečíta… 😉
26. marca 2014 o 7:13 #92837sHARk
Účastník (Participant)Otázka k zasadnutiu 21.3.2014… de je fotka MAČKY?! 😶
26. marca 2014 o 7:32 #92839WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko
Message for Frco only : 69/34 👍26. marca 2014 o 7:37 #92841WIKINO
Účastník (Participant)Klapci , ale nám ide karta . fčera Bobolák neskaj Kingston , zachvílku rozbijeme bank. 🙂
Bopsík , prečo si nenapísal , že keď sme neni zvedavý nech nepíše 😈26. marca 2014 o 7:37 #92843egres2
Účastník (Participant)Dedo:
Vek? Ja mám v profile od začiatku.
Ja sa za to nehambím.
Ja som na to hrdý.
Awia ma zase celého vymazal 😈 😈 😈26. marca 2014 o 7:54 #92845yoffo
Účastník (Participant)TO sHARk: Na IT GTX 21.3. naša Mačka nebola, a tie dve mačkocice sa odmietali
dať vyfotiť (aj som sa na chvíľu premenil na mladého vlasatého blonďáka-nem.pomohlo)
A siliť som to nechcel, bo som mal obavu, že odrazu bude prísť taký dvojmetrový
hrubokrký intelektuál………uš som ho tam videl.😶 🙂 😁 😉 +papik 😈
26. marca 2014 o 8:46 #92847Bopsik
Účastník (Participant)Skúška antivulgarizačného programu.
Napíšem jedno veľmi nechtné slovo, ale bude gramaticky nesprávne napísané (nech mi zo Slovenského jazykovedného ústavu odpustia), aj estéti nech sa neurazia, ale mysím to vyskúšať. A som zvedavý, či si filter poradí:
😇 pyča 😇
26. marca 2014 o 8:47 #92849Bopsik
Účastník (Participant)Filter bol oklamaný… hehe 😉
26. marca 2014 o 9:22 #92851yoffo
Účastník (Participant)Bopsik, filter si ošálil, ale c.o.c.o.t.(a) asi nýýýýje. 🙂 😠 😛 😁
papik 😈
26. marca 2014 o 11:07 #92853Mlhos
Divák (Spectator)Posledne co vam poviem je davajte si niektori pozor na vyrazy aby miesto pozdravu nieco nepristalo medzi baterkami lebo aj ja mam svoju hranicu u ludi ktorich nemusim ale nedavam to ziadnym sposobom najavo ja nikoho nepotrebujem osocovat na internete ani mu nadavat az tak hlboko ako vy som este neklesol a je vidiet ze ani siva brada rozum nedava
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji