40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
3. apríla 2014 o 16:38 #93530
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Fiha, že rektoskop… Babi, nie si ty Mlhošova kamoška? 😁 😁 😁
S Orlom som najazdil toho veľa, mám milión fotiek. Je tu a často sa aj prihlási. Že nepíše, má na to svoje dôvody, a ak to takto pôjde ďalej, nebudem písať ani ja.
Môžete s Mlhošom prevziať velenie a diktovať pravidlá. 😁
3. apríla 2014 o 18:05 #93532kavis
Účastník (Participant)Na záhorí sa narodil chlapec a stále mlčal, nič nevravel. Keď mal desať rokov a sedeli pri stole a jedli polievku tak prehovoril : „Málo slaná.“ Všetci sa radovali a pýtali sa ho že prečo doteraz neprehovoril. Jeho odpoveď : Nebylo o čem.“
Chápeš Maji. Niekto nemusí reagovať na každú chujovinku tu napísanú. Jednoducho zareaguje len na to čo pokladá za dôležité.
A nechápem prečo by som sa mu mal ja tlačiť do …….
Takže vzhľadom na to že už aj my sa málo stretáme tak jakože ťa mám odignorovávať aby si si náhodou nemyslela že sa ti tlačím do ……. 😈 😈 😈 😈 😇3. apríla 2014 o 18:07 #93534bobolak
Účastník (Participant)To čo je???orol aby si sa dlho ešte tak volal,,,papi 👍 👍 ja sa sem tam zastavím v hniezde šak prečo nie??že nepíše??to neznamená že na nás serie,, papi bapka nie je mlhošova kamoška,kamošiek má mlhoš ako lístia,,ale Priateľka !!!! 🙂 🙂
3. apríla 2014 o 18:29 #93535yoffo
Účastník (Participant)Potprecceda, a Ty ma tyež nesser, lebo bude na Teba podané
Tristné Oboznámenie. 🙂 😁Bapka Ty si rodená optimistka. 😁 😁
Keť vyrábaš zuby, potrebuješ rektoskop???papik 1X 😈
3. apríla 2014 o 18:56 #93537bobolak
Účastník (Participant)Chááá jak tač čítam ten zoznam,,to čo je???šislo 15 namiesto otaznika si mal egreš napísať:zbalím?nezbalím,zbalím??nezbalím?! 😛 😁
3. apríla 2014 o 19:27 #93538motobabka
Účastník (Participant)Papi, ja nepotrebujem diktovať nikomu, ani nie som nikoho priateľka……som sama sebou a dodržujem nejaký bonton…….nemá význam to tu rozoberať 😟
3. apríla 2014 o 19:50 #93540przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ak rektoskop je bontón, tak gratulujem. Staráš sa, do čoho ťa nič, aj to je bontón?
Však už aj náčelník skoro prestal písať, velenie prevezmú pomali nudiaci sa azet-fasbúk-pokecoví nudiaci sa hrdinovia, čo za rok najazdia 30 kilomerov – a my ostatní sa musíme prispôsobiť, aby sme náhodou neurazili tých, čo nás urážajú… NDPČ…
3. apríla 2014 o 20:16 #93542motobabka
Účastník (Participant)Obráťte list….nemá význam ani chuť sa vadiť…..píšte si nadalej svoje témy…… 😇
3. apríla 2014 o 20:23 #93545przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Život je zmena.
Našťastie… 😁4. apríla 2014 o 6:14 #93547Bopsik
Účastník (Participant)Kr. Mery zavelila, že jej máme zrepasovať sud.
Tak sme ho s Momom vybrúsili a dali lodný lak.
Len neviem či tam bude benzín, perchlór, voda, alebo víno?
Ale asi voda.Som zistil, že som súdny znalec, alebo sudný, fakt neviem…
4. apríla 2014 o 6:29 #93549egres2
Účastník (Participant)Alebo Diogenés.
4. apríla 2014 o 6:38 #93551yoffo
Účastník (Participant)Prt, idú s Momom hrať sudoku. 😶 👍
4. apríla 2014 o 7:33 #93553majanko
Účastník (Participant)🙂 tak som očičkom hodil na rajdy džaka skunka 😁 a vidím, že organizujete zraz Varadér 😁 . Tak niekedy ak sa odtrhnem od povinností Vás rád uvidím. 2 Varadera je už zraz, 4 Varadera, fúúú celkom dobrá účasť… 👍
Papi a neboj, nenaprší mi do nosa, ja nie som namyslený.Kingston, už mažeš ?
Bopsík, mazať aj O krúžkovú reťaz, alebo nemazať je véééééééľmi veéééééľký rozdiel. Na mazanej reťazi s CLS 200 som najazdil 56 tis.km. Keď som prestal mazať a aj čistiť-z dôvodu experimentu-začala sa po 4 tis.km zadierať, O krúžky lietali okolo hlavy ako muchy okolo bitúnku a bolo po reťazi. Na druhej sade /zase poctivo mažem CLS-kom a nečistím, lebo olej to vyplaví 😉 / mám doteraz 20 tis. km je v polohe new-zelená a nebola ešte napínaná.4. apríla 2014 o 7:53 #93555przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehehe, Bopsik, presne taký sud ja nosím pod tričkom… Akurát nie je nalakovaný, ale zatiaľ tesní. 😈 Potom možno nalakujem aspoň odspodu aj ja…
Majanko, viem, že nenaprší, lebo cez víkend bude pekne. 😈 V nedeľu dokonca krajšie, ako zajtra.
Mne to teraz nejak nevychádza, ale pre ostatných:
Takže reklama, nedeľa teraz, 6. apríla: Pionier-preteky Chrenovec-Brusno, Krampus-banda a tak. Náčelník ako nehrajúci kapitán. Navyše Moto-múzeum, čo sme navštívili minulý týždeň, je odtiaľ iba 18,5 km… Mažoretky, pevné štvorky… Blábláblá…
Tak bežte povzbudiť, ta ne?
4. apríla 2014 o 8:23 #93558Bopsik
Účastník (Participant)Momo
Keď kukám na tú svoju súdnu fotku, napadla ma jedna morbídna hra:
Naplniť sud vodou a strčiť tam Moma, že ako dlho vydrží zmietať sa…
… ale to je skôr hororová akcia, zatiaľ ho mám rád.
A je prítulnejší ako Kr. MeryDia-genesis
Keď sa ale ček pozastaví nad výrobou suda, a to si pamätám ešte tisíce rokov dozadu, aké je to geniálne a jednoduché. Dubové dosky stiahnuté obručami. Voda spôsobí napučanie dosák, a tie potom tesnia – parádaŠafeľ
Zážitok som mal, keď som rozobral šafeľ (neviem ako sa to povie po slovensky, to je tá nádoba za mnou, také jak sud, ale nízke, s rúčkami, koryto, či vedro, či čo to je – ŠAFEĽ).
Som si očísloval jednotlivé lúče, prvky od 1 do 19, pobrúsil, natrel zriedeným lodným lakom a išiel skladať.
Vám poviem, maturita je prd. Pat a Mat by to skôr poskladali ako ja. Pol hodiny som len sedel a skúšal a dumal, ako to poskladať. Raz sa mi to prepadlo dovnútra, raz sa mi to prepadlo vonku, polovica bola poskladaná – rozsypala sa. Potom som si začal pomáhať kadejakými prípravkami, špagátmi, obročami, vedrami, a keď som to konečne mal, ostalo mi miesto na posledný prvok na opačnej strane. Založil som aj ten, ale rúčky mi vyši asymetricky (asi meter) – rozobrať a znova.
Ale dotiahol som to do víťazného konečníka za búrlivého potlesku Krvavej Mery.Reťaz
Majanko, rozmýšľam, kde si natrafil na mazanie reťaze v súvislosti so mnou, to muselo byť dávno…
No, asi mazať. Je veľa teórií a názorov na oleje všeobecne, a to čo sa týka reťazí, motorov, prevodoviek, kardanov, tlmičov, spojok a všetkého. Ja sa skromne domnievam, že žiaden extrém nie je dobrý, ani príliš úzkostlivo meniť oleje – ide to do nákladov, ani kašlať na to počas doby životnosti. Pravda mi vychádza niekde uprostred. Motorový napríklad nemením každý rok, keď nabehám 7000 km, on zase v zime nesplesneje, ani vody nenabere toľko aby som sa z toho posral. A na druhej strane, tiež motorka nemá takú cenu, aby som furt na nej olej menil, bo ma bude ten olej a filtre stáť viac jak motorka. Hehe.
Ale reťaz mažem, nečistím, max vap, len mažem. I keď sa aj pozabudnem dakedy. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji