40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
2. októbra 2013 o 15:28 #85313
VANUCCI
Účastník (Participant)Ta asi konečne fasa, mám taký ciťák, že to už asi nabehuje na staré koľaje aj s trolejou 😉 zatiaľ sa ešte neteším, ale dúfam, že sa tu už nikto nebude hádať a vypravdovávať a ak má chuť, tak nech ide tam, kam ho odkázal admin. Toto tu nechajte tým, čo chcú ako náčelník povedal zaprskať monitor smiechom a zábavou. 👍 👍 👍 🤣
Ešte poprosím nikto mi prosím Vás nemažte písmenká a nemeňte moje slová, je to fakt blbý pocit, ak niečo napíšete a ľudia čítajú čosi iné, lebo niekto sa chce hrajkať, ak má niekto chuť sa hrajkať, tak nech si ho vybere a nech sa hrajká, ale nie s cudzími slovami. To nie je fér a ani slušné.Verím, že táto partia dokáže odbúrať zlé veci a bude ďalej fungovať na zábave a dobrých stretkách 🙂
No a teraz poďme zohnať náčelníkovi tú nádrž. Náčelníku, už si tu mal nejaké ponuky, tak aj ja, kámoš mi vravel, že na starom družstve vie zohnať nádrž z KIROVCA, to máš určite nejakých 200 litrov, tak nevrav, že ti bude malá 🤣
Zajtra idem údiť Tolstolobika, jedna z najlepších rýb na údenie, ak ma znova naučíte ako sa sem dáva foto, tak ho sem pridám / foto z toho údenia / 🙂
Tak nech to tu beží na zábave, na návrhoch na nové ČU…..,. a stretká a spoločné jazdenie, ste bomba parta a som rád, že ste a že vás poznám, tak sa teda bavme a žime, lebo ten hajzel život uteká ako rýchlovlak, tak ho nezmeškajme 👍
2. októbra 2013 o 15:49 #85314VANUCCI
Účastník (Participant)2. októbra 2013 o 15:53 #85315przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Tento víkend je v suchu, ale:
Budúcu nedeľu, t.j. 13.10.2013 sa koná z jara preložená (bolo zlé počasie) spomienková jazda Marca Simoncelliho na okruhu v Brne. Akcia je spojená s pokusom o rekord: najväčší počet motoriek na okruhu naraz.
Ak bude pekne (a bude, slnečno, 19 – 21 °C), je to tiež akási šanca pre čoprákov, skútristov a geriatrikov vidieť okruh z pozície jazdca, navyše zadarmo. Jogurťáci tam môžu hocikedy, nik sa nebude rehotať… 😀
Preteky to síce nebudú, zato tlačenica a sranda asi ano, ja, ako cirkusant sa tam chystám. Ak má niekto záujem, zaraďte to do kalendára, môžeme aj skoordinovať cestu… 😉2. októbra 2013 o 16:18 #85316skuterdrak
Účastník (Participant)FRCO ved to ma najviac sere že sú ešte všeliaké akcie a ja som prinútený prdet do špitálskej posteli ešte aj na rôzne vyšetrenia ma vozia ešte dost že mi nedajú dudel jak nejakému kojencoví prípadne aj plenku lebo nemožem chodit pešo ale už čakám na výsledky z MR-ka 👋 👋 👋 👋 👋 👋
2. októbra 2013 o 16:22 #85317VANUCCI
Účastník (Participant)Skuterdrak nemboj, akcie ešte budú 🙂 , len nech si OK 👍
2. októbra 2013 o 16:42 #85318yoffo
Účastník (Participant)Já by so išiél do toho Brňa, jazďá tam šaliny a je tam fassa a oné…..Masarykárňa zadara 🙂 ná ňech je aj tlačenica. 😁
Papikám a čo tento véíkenď že jako je f suchu…….Vy idete brániť Budu aj Pešť, a my na tankoch tam číííí čoooo. 🤣
VANUCCI a Ty si sa de zaj…..pardon,,,,,,,,zadr……..pardon……..zabobowáwal ??? 😶 😈
A ten motoakció bola brutus….. 😶 , ále šag čo si zaslúži, magor jeden. ☹️ ☹️ ☹️Ozzaj a mój podprecceda IT GTX sa de za bobo vává ???? 😈
Právě jsem se vrátil z Oesterreichu, uš to tam poznám dobře. 😘 😈 👋
2. októbra 2013 o 16:58 #85319Dragon
Účastník (Participant)VANUCCI – táto veta ma z článku na aktualitách dostala 🤣 "Všetko natočil ďalší motorkár, ktorý mal pripevnenú prilbu na hlave." 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 17:30 #85320yoffo
Účastník (Participant)😁 😁 😁 Šag doččkaj, redachtóre, z gertiatrikov jenného dňa aj odpanneš. 🤣 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 17:34 #85321WIKINO
Účastník (Participant)Vanucci kua ná jak si ulapev toho Tlstého Býka, šak on kukuricu nežere, iba planktón. Určite si mal elektrocentrálu, ty jedna koťuha 🤣 🤣 🤣 😀 Dobre ho vy/úd/, šak daj aj foto.Samozrejme ak ťa to niekto naučí a potom ma to naučíš tiež.
Yoffo tebe sa nejako zalúbilo v tom Ostereichu. Nemáš náhodou dvojité občianstvo, alebo chodíš predávať do Prátru cukrovú vatu 😁 👍2. októbra 2013 o 18:02 #85322VANUCCI
Účastník (Participant)yoffo čakal som, až táto stránka bude zasa 40+ 🙂
wikino ná šak som čakal až bude žebrák na tretej dedine a potom som im dal na háčik ten planktón, či akéo frasa si to vymyslel 🤣 a teraz mu dám ten úd 🤣 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 18:29 #85323przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ak som to tu trochu pomútil, pôjdem sa vyspovedať. 😀
Z mojej strany už som prešiel do režimu 40+.
😁 Nejaký dôkaz, dúfam, že sa nik neurazí:
2. októbra 2013 o 18:37 #85324maguma
Účastník (Participant)papi te fasfaragó 🙄 a však tu chýbajú tri prilby, čo keď ich budú pýtať 😶 🙄 🙄 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀 👋 👋
apropó, máte radi muziku od roku 1940 po 1999????????????
2. októbra 2013 o 18:53 #85325WIKINO
Účastník (Participant)Náčelník čo si založil kapelu GTband, keď sa spytuješ na muziku z oných rokov? Chýba ti repertoár. Ešte prezraď obsadenie kapely 🤣 To nechaj na Doda, on má aj licenciu 👍
2. októbra 2013 o 18:56 #85326przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nejaké Sag mir, wo die Blumen sind moc nemusím, Marlene Dietrich sa mi vynorila aj za starých čias len v zlých snoch… 😀
Stačí od 1955, to som už čumel pri gramofóne na kozy… 😀
2. októbra 2013 o 19:14 #85327 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji