Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,311 až 11,325 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Bielyorol
    Účastník (Participant)

Veru, tam sa kradnú bicygeľi, už by nemal na čom šlapať, jedine tak na………….. 🙂  😁

theo
    Účastník (Participant)

Neukralli mi, lebo som z neho nespusstil očy… 😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bájcykkel tam ukradol Theo, aby sa mal čím fotiť.

Prekvapenie zo Singapúru, zajtrajší rošt F1:

1. Vettel (Ferrari)
    2. Ricciardo (Red Bull)
    3. Räikkönen (Ferrari)
    4. Kvyat (Red Bull)
    5. Hamilton (Mercedes)
    6. Rosberg (Mercedes)

😈  7. 8. 9. atď (Trabant)

Myslím si, že ak Mercedes v depe nájde konečne ten sk***ený tlakomer a dofúka gumy, tak zajtra to môže  vypadať aj ináč.
    Fandím  Vettelovi, tak som zvedavý, čo a ako…
    Singapúr, to sú tie nočné preteky, podľa SEČovského času ale štartujú o 14:00.
    Dúfam, že po dobrom obede nezaspím zase… 😈

theo
    Účastník (Participant)

Hála Istennek niečo o motorkách  👍  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  konečne červené koníky lapili svoje tempo a nakoľko je zajtrajšie postavenie na štartovnom rošte fasa, tak určite nezaspím 👍

theo
    Účastník (Participant)

Urra, urra bratmm žiješš…  👍  😁

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Motor ki a motor be. To je väčšinou motor GO. 😁 

Mimochodom Singapur moc nepasuje mercedesom, tiež som za Ferrari, i keď fandím aj Rossbergovi. Tak uvidíme, bude aspoň veselo. 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Auto Ferrai a jazdec Kimi a potom Sebo tým fandím, v Mercedese jedine Nico, ale zrejme má smolu ako mal vo Ferari Rubiňo pri Šumakovi, keď ho v cieľovej rovinke musel pustiť dopredu, aj keď viedol celý závod.

Theo hej žijem, ale keď aj tu niekto začne miešať politiku, tak sa neukážem už ani tu.

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Takže Theo počul si: nepolitizovať!!! 😉 😎   Mimochodom počuli ste dnes čo povedal Fico? 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Robite si srandu s tým výrazom „o motorkách“ – pritom stačí pochopiť len toľko, že naša téma 40+ bola vyslovene azeťácka aj na motorájde, aj tu, aj na RJS.

O motorkách je na motorkárskych serveroch veľa informácií mimo témy 40+, kopa článkov, testov, informácií okolo motorkárskeho diania, kde akcie a keci geriatrikov sú len nepodstatným zrnkom, aj keď tie nás pochopiteľne asi najviac zaujímajú.
    Ale keď sa chceš niečo dozvedieť o nejakej konkrétnej motorke, informácie nájdeš skôr inde, ako v LUNAPARKU. 

Každý síce poradí aj v 40+, ale sú to subjektívne názory, od Mlhoša sa napr. dozvieš, že ku GoldWingu najviac pasuje prilba z LIDLa za 49,90 evri, lebo Mlhoš to vie vygúgliť, že šecky sú rovnaké… 😁
    Pritom už cez prvú svetovú vojnu sa anglický vojak naučil, že nie je jedno, akú prilbu máš… 😁 
    No, ale do frasa, zase to nie je o motorkách… Ajajajaj… 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Orle, ty howadoo, neodplaš nam VANUCCIho, šak to plachy zver, dakedy bol chraneny zakonom  😁 

Ked ho ottplašiš, vijem kde byvaš, bacha aj šopéna…  😇 🙂

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Theo, to je dobre, keď vieš kde bývam, aspoň nemáš alc-hajmera. 😁  Tak ako Papi píše, je to len pokec o všeličom. O motorkách sa dozvie človek aj napr. na Topky.sk a pod. 😈

theo
    Účastník (Participant)

papi, v žiadnej dikusii 40+, či už to bolo na MR, tu – alebo RJS nepôjde o riešeníe vecí týkajúcuch sa konkretne motoriek, technickych problemov, servisu a pod. Na to su zamerane temy podla jednotlivych záujmov a typov motoriek. Tu len tliachame, nejde o život ani o ego, tak to treba brať.  😇

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Theo, čo Ti spadol theodoliť na nohu?  😶 😛 Však to isté vraví aj Papi čo Ty aj Ja. 🙂  👍

theo
    Účastník (Participant)

Orle, som to len zdupluval, aby to bolo yasné … 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,311 až 11,325 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri