Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,216 až 1,230 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kavis , mám viacnásobne prejdené obe trasy, tá cez Senicu je časovo cca o pol hodinu dlhšia, aj keď kilometrovo najkratšia. Na Pionieroch v praveku sme tak jazdili – a keď je času, aj teraz. Mám ale obavy, že keby sme šli tú trasu tvojim skútrik-tempom, museli by sme vypadnúť skôr aspoň o hodinu… 😀

Ja aj takto padám z domu o 08:30, skôr sa mi veru nechce, radšej potom pridať plyn po diaľnici. Nakochali sme sa dosť v lete, teraz to chce tempo. 😀

Odkedy je Petržalka a Sitina funkčná, funguje to cez Bratislavu celkom dobre. Páliči z KN jazdia do Brna dokonca zahrnutím aj maďarského diaľničného úseku M1 a s minimálnym porušovaním sú tam za dve hodiny… 😀

Ale nech rozhodne Goldy , ja sa prispôsobím. 😉 🙂 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kavis ná de si, terazky som bol v Polygóne č.d.17 a tam zamknuté na kladku. Ani kávu nemal do urobiť a čil čo? Aby si veril , že nekecám tvoje meno je hneď prvé. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ináč počasie bude prekrásne, žiadnym kuvíkom, čo kuvíkajú o inom, neverte. 😀

A ešte: Keby, tu je stránka, čo a ako, kliknite aj na \“program\“, a trebárs aj na \“dopravu\“ – ale inak nejaký papi vás zavedie v pohode až do paddocku… 😀

Podstatné je, že budú rátať účasť podľa použitých nálepiek, ktoré bude lepiť organizátor na motorku sám. Takže si vopred vyberte miesto, kam to chcete, aby ste tam moc nezdržovali (keby že to chcete aj v budúcnosti tam ponechať).

[linka]

krampus
    Účastník (Participant)

VANNUCI – ta to jak se ci zdarelo ulapic teho tlustehobejka, cahal ši prazdny hačok po dne abo co? 😈 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Vanucci máš taký auťák jak náčelník /farbou/.Zato ten tlstý býk má veľmi peknú farbu 👍 , ale keby si údil pneumatikov od ……. mal by si ho krásne do čierna 😈 😁

Goldy
    Účastník (Participant)

Jéééj, dostal som rozhodovaciu moč 🙂 ! Aby zostal vlk celý aj koza sýta, ja, z božej vôle kráľ som rozhodol takto. Pôjdeme po diaľnici podľa papiho návrhu aj vzhľadom na pristupovanie nejakých dôchodcov 👋 na pumpe v Sekuliach, ale pôjdeme pomaly, aby ma neodfúklo 😁 120 – 124 km za jednu hodinu. 😉 Cestu späť dohodneme na mieste a dáme demokraticky hlasovať za prednesené návrhy zúčastnených členov 😕

VANUCCI
    Účastník (Participant)

krampus najprv som ťahal prízdny háčik po dne, ako hovoríš, ale nepomohlo 😟 potom som dal všetky háčiky, čo som mal, nepomohlo 😕 , tak som tam vyhádzal všetky granáty, čo som mal pod sedačkou, nepomohlo 😟 tak som vystrieľal všetky patróny a nič stále bol rýchlejší ☹️ , natiahol som dráty a hodil na neďaleko vedúce vysoké napätie, vyšli akurát baníci a vieš ako to dopadlo 😠 😠 , tak som sa nasral a vypustil som mu hajzlikovi všetku vodu z rybníka 😀 a to som už bol potom ja rýchlejší 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Goldy : dobre vravíš, aš mi je to divnô……. 😁

O rýchlosť sa neboj, prvý pôjde Kavis a ten s HD Opičákmi urobí taký Airtunell,

že móžeme páliť tempom turisticzno-geriaricznym tak 150. 🤣 (Ale BOBOBOBOBOLACK nám aj tak zdrhne ☹️ 😕 👋 )

Aj Papi bude spokojne dvíhať….oné…..o 20-30 ceňťiméteroff.

VANUCCI – Ty údenáč, prezraď za 3€wri, jaký druch pneumatiky užíváš na údenie tlustýchbejků ???

Dodáva Ti to cez Feed EEgx sám maguma ??? 😶 😈 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Nemóžem íst do Brna

chladič mi chytila obrna 😟

vysadnem ja na býka

navštívim tolstolobíka 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo maguma mi posiela staré traktorové gumy, ktoré plní plynom, tie mu vyletia a dopadnú mne na záhradu 🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo ale dnes nemám čas, lebo dnes príde domov VAŇUČA po troch týždňoch, tak bude trojitá streda 🤣 🤣 🤣 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI – 3 /szlovom három/ tyždne? 😶 😶

a ja že do čoho si naložil toho podstolobýka 🙄 🤣 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo tolstolobejka som naložil do oleja stolowego slunečnicowego 👍

maguma
    Účastník (Participant)

čo vám hovorí film Rivali??? 😶 😶 😶 dnes sa naň chystám 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, take filmy sa ti pacia, kde gumy vymenia za dve sekundy 😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,216 až 1,230 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri