40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
12. marca 2017 o 21:11 #99876
bacaono
Účastník (Participant)Jasnjšé nad slnko, že čím vačší objem kelímka – tým hlbší zvuk laďáku. 😁
Šak origo naozajský pravý a nefalšuvaný laditeľný LaĎák. 😁12. marca 2017 o 21:17 #99877przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bača, myslíš, že srandujem? Šak to vymakaná elektroňyka:
12. marca 2017 o 22:52 #99878ahojko
Účastník (Participant)cyklokompjúter
no kua! Anglictina zaostava!!
Aky odborny a aj vystizny slovensky nazov!
U nas je to obycajny RychlostMeter.. LOL!!
👍 👍
zapisujem nove slovicko do mojho SK slovnicka… 🙂 😉
17. marca 2017 o 16:50 #99879przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Cyklokomputer mi dnes oznámil, že mám konečne po zábehu. Ešte najazdím raz toľko, potom to stočím na 29000 km a predám, ako málo jazdené invalidným dôchodcom. A určite tá CBF-ka potom dá ešte ďalších 200 tisíc km.
Veď je to HONDA, behá ich takých už viacero… 😈 😘 👍
Občas nahodiť nový stator, ale zas to je všetko… 😁
17. marca 2017 o 17:01 #99880apa
Účastník (Participant)Čo to je 100.000km keď je o motorku riadne starané, ja by som tú Hondu od teba papi kľudne kúpil. Len sa na ňu neposkladám a mám Varadrevo.
20. marca 2017 o 17:12 #99881przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Niečo pre Jarika:
Včera zomrel Chuck Norris.
Ale rodina oznamuje, že dnes už sa cíti lepšie.27. marca 2017 o 12:41 #99882slobo
Účastník (Participant)
Óu
Óu,odjela Věra Špinarová
27. marca 2017 o 18:55 #99883Bielyorol
Účastník (Participant)Veru, škoda jej. 😠
3. apríla 2017 o 17:12 #99884przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čítam príspevky na motorájde k testu novej JAWY 350 OHC.
Zaujalo ma pár viet, napr. že JAWA tam montuje kopu vlastných dielov.
Zaujímavé, že okrem kastlíkov a nádrže tie vlastné diely vypadajú navlas rovnako, ako montuje Shineray (Čína), Mash (Francúzsko), Romet (Poľsko), NewImperial (Anglicko), Kengo (Čína), Diger (asi Turecko), Chungking (Čína), Cleveland CycleWerks (USA, Crosby TT 400), Stallions (Thajsko, Centaur 400) a ďalší renomovaní výrobcovia Filipínami počnúc až po aleluja. Čínsky kapitál a obchodníci sa činia… 😁Ozzac píše, že chýba už len sajda…
NECHÝBA! 😈
Aha, Shineray XY 400 Sidecar, treba už len vymeniť nápis a inovácia JAWY je na svete! 😈
Mash už to ponúka, ale tlačili na Číňanov viac, ako JAWA, takže „ich“ sajda už má na všetkých kolesách kotučové brzdy (Mash 400 Famili Side):

Ďalšia inovácia od JAWY bude pravdepodobne Cafe Racer, Francúzi aj tu vyvinuli dôraznejšéí tlak na Číňanov, asi tiež fasovali od štátu nehorázne dotácie, lebo „ich“ Mash TT 400 už má aj vzadu kotuč a aj s ABS:

Keď už JAWA dá všetok um a dotácie dokopy, môžu dosiahnúť vrchol, ako napr SWM, rám, motor, kolesá, všetko síce ostáva, ale aspoň prezuli, dali nové výfuly a nádrž – a ejhle, sramblerko je na svete. Jawa-fanklub sa má načo tešiť, Číňania aspoň zarobia, no … 😁

Ale čo tam niektorí píšu o „vzkriesení JAWY“ – tak túto formuláciu nechápem. Dúfam, že oni ano, ale veď ako Angličania hovoria, puding sa skúša tak, že sa zje.
Uvidíme…3. apríla 2017 o 19:26 #99885Hruso25
Účastník (Participant)Tie výfuky a zadné svetlo vyzerajú na môj vkus šmešne. 😁
Zvuk motora mi pripadal ešte šmešnejší. 😁
Toť moja osobitná skúsenosť z burzy v BB.9. apríla 2017 o 9:49 #99886przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hruso, tu nie je až tak podstatné, čo ako vyzerá, však komu sa pozdáva, si kúpi.
Čítajúc stovky komentov na najrôznejších (aj zahraničných) moto-serveroch ma prekvapuje, že povrchní prispievatelia si myslia, že ľudia nadávajú na „čínu“.
Aj keď sa pár takých nájde, drvivú väčšinu sklamala JAWA.
Jednak tým, že klesla do radu nespočetných dealerov značky Shineray, ale hlavne tým, že hrajú nečistú hru a neposkytujú základné informácie o pôvode modelu JAWA 350 OHV.
V tomto ich prekvapivo podporuje napr. aj jeden z našich „mainstreamových“ moto-serverov, akže to je JAWA, len použili čínsky motor, blablabla …
Hovno-hovno, zlatá rybka, kto má oči, vidí … 😁😈 Trochu čistého vína do toho špinavého pohára by už fakt trebalo.
Aj „JAWA 350 OHC“ by sa totiž dala úplne jednoducho, korektne a bez zahmlievania prezentovať, možno by to nemuselo ani tak zle dopadnúť …😈 Keď už, nie je to síce zo sveta techniky, ale pre principiálne sedí:
definícia plagiátu z Vikipedie:
9. apríla 2017 o 19:39 #99887Hruso25
Účastník (Participant)Ja som ju len videl na vlastné uši, tak som si ju dovolil mini okomentovať. Ináč by som si nedovolil. 😟 Značka Jawa nie je šialka mojej parkety a o súšasnej firme Jawa toho neviem skoro nič. Asi som ozaj som povrchný. 😠 Z toho čo som o Jawke prečítal , som došiel záveru, že ju živí latinská amerika a podnik spomzoruje štát. A ešte niečo o neviviteľnej Jawe 1000. 😁
10. apríla 2017 o 10:09 #99888przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 JAWA ako značka je dávno mŕtva, predaná Číňanom a v pôvodnej firme sedí kopec tunelárov, čo už roky sťahujú x-tú vrstvu kože zo dávno zdochnutého koňa pomocou kumpánov a slepcov v českej vláde. 😁
Ono to vlastne s Jawou išlo dolu vodou ešte za kulminujúceho socializmu, teda od konca sedemdesiatych rokov minulého storočia. Zo stovky importérov vo svete ostali len Kubánci a Rusi, v ostatných soc-krajinách postupne začala dominovať MZ a na západ sa vozili len malosériové plochodrážne či terénne špeciály a ČZ-krosky – kým aj to neprestalo.
Dlhočížny rad čínskej produkcie, čo Číňania už roky predávajú všade po svete pod značkou JAWA, je na zaplakanie, o žiadnu reinkarnáciu nejde.
90 % tých motoriek cez firmu Jawa ani len neprešla, Číňania majú voľnú ruku a robia si, čo chcú.Som presvedčený, že „vedenie“ Jawy ani nevie, čo všetko „vyrábajú“ a koľko sa toho predá. Im ide o nejaké percentá do vrecka, kým to aspň trochu funguje a basta… 😈
Neviem, aká to bude motorka, tá Jawa 350 OHC, ale viem, že vlastniť to dnes v Česku, tak to nebude žiadna reinkarnácia, ale podporovanie tých tunelárov. Hanba… 😁 😁 😁
14. apríla 2017 o 15:30 #99889przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 KN & NZ – ešte spíte zimným spánkom? 😁
Čo tak zajtra sa trochu rozhýbať po okolí?
Goldy, mám pre teba dobrú správu, už jazdím, ako ty, ako Kavis, ako Kemo, ako lenochod (atď), lebo po novom sedlám tento stabiláčik, kerý sa cíti lepšie pri 80 km/h, ako pri 140 km/h… 😁
A nechce to na zadné ani bohovi, pohoda, klídek a tabáček … 👍 😁
21. apríla 2017 o 5:28 #99890apa
Účastník (Participant)papi reklammné fotó na fotke je ta motorka krajšia ako v skutočnosty 🙂 😛 😁 .
Sa mi začína páčiť ten štýl. Aj pre to, že včera som bol zobrať tretinkin skúter zo servisu – výmena oleja a simeringov v predných tlmičoch. A platil som ako za GO, aby sa mechnik dostal k veci musel polovicu skutera rozobrať nie len 2 šrobky povoliť 😠 .
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji