40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. mája 2018 o 12:23 #100703
bacaono
Účastník (Participant)Hehe. Ten mój Kinder Dráčik bude asi moje najoblúbenejšé približuvallo. 👍
Po novom nebude potrebuvať ani STK a s emisnéj bude mať jako 2T výnimku, tagže cakom-prdom 0,0ništ. 😈 😁19. mája 2018 o 6:39 #100704apa
Účastník (Participant)Panebáčo z duše mi vravíš. moje najobľúbenejšie je naťahovacie na kľučik – tygr z Indie.
ak***át s ním na STK musím lebo L3e.
19. mája 2018 o 8:33 #100705przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jeden známy mal pred cca 20 rokmi v Hungárii dvojtaktný vodou chladený trojvalec SUZUKI GT 750, krásna to motorka, rok výroby cca 1976.
Napadlo mi, že mať takú, jazdí to, jak drak a nakoľko je to dvojtakt, nemusel by som na emisné. 😁
Lenže potom som si spomenul, že chalan vravel, že mu to žere 10-11 litrov na 100 km, plus k tomu olej do čerpadla.Po troške uvažovania som došiel na to, že pri mojom ročnom motorkovom priemere cca 10-15 tisíc km by bolo lacnejšie do Zuzanky Mierumilovnej kúpiť každé dva roky nový katalizátor… 😁
19. mája 2018 o 11:23 #100706ahojko
Účastník (Participant)Papi,
to ten katalyzator hadam vydrzi viacej km ako 30 000? Ci nie? 😶
19. mája 2018 o 15:16 #100707przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, ja sa na katalyzátor môžem vykakať, polovica motoriek potom aj tak prejde aj s prázdnymi laďákmi, čo už aj vatu vyfúkli. 😁
Podstatné je, že v Perwolle vyprané červené strmene brzdia výborne, za crossovými riadítkami je excelentný turistický posed, aj zobák funguje, ako má. Ale Bopsik mal pravdu, nad 160 už trochu fúka. 😈
Dnes slnečno, ale odrazu rachot-buchot a oblaky všade okolo, šeci motorkári upalovali domov, ja len v tričku, tak som cestou domov ešte trochu „tankoval“ a už som doma aj ja.
A neprší, dpč … 😁 😁 😁
19. mája 2018 o 15:29 #100708VANUCCI
Účastník (Participant)😎 papi bratu, toto čo je v pozadí za tým modrým motobicygeľom je podľa všetkého T-55 „kladivo“
kde si to fotil? lebo teraz až dokončím IS-3M, tak je na rade kladivo a potreboval by som z toho nejaké foto, to čo je na nete už mám posťahované, ale najradšej mám keď si môžem nafotiť detaily sám, lebo viem čo potrebujem nafotiť. 😉19. mája 2018 o 15:45 #100709ahojko
Účastník (Participant)Papi,
a takyto tam nebol poruke na tankovanie?
.
.
19. mája 2018 o 16:01 #100710VANUCCI
Účastník (Participant)😎 ahojko počúvaj bartu ty si nepleť súlož s náložou, lebo nie je tank, ako tank 😟 😁
19. mája 2018 o 16:15 #100711przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ahojko sa vyzná, pomenovanie „tank“ pochádza z angličtiny a znamená nádrž. Pri výrobe prvých tankov ich chceli zatajiť, a keď sa niekto pýtal, čo to zvárate, odpoveďou bolo, že nádrž. Potom, keď sa ten výtvor pohol, plebs sa smial, že aha, nádrže idú do boja… 😁
Ale takú nádrž, ako Ahojko pridal, som nestretol, takže Bernard, na zdravie! 😈
Tá „nádrž“ T 55 sa nachádza cca 15 km odomňa, na maďarskej strane, ale Bobolak to už má cca 4 roky rezervované pre svojho brata do Ameriky, výhradne špionážnym účelom. 😁19. mája 2018 o 16:17 #100712przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Zabudol som, rošt MotoGP na zajtra (Le Mans):
Zarco – Marquez – Petrucci
Iannone – Dovizioso – Lorenzo
Miller – Viňales – Rossi
atď – atď – atď
19. mája 2018 o 16:35 #100713VANUCCI
Účastník (Participant)😎 papi daj presné súradnice kde to je, až pôjdem okolo tak zájdem, stavať to budem až v zime, tak to stihnem „nacvakať“ 😛
Načo by to bolo Bobovmu bratovi do ameriky, keď tá sa má aj tak potopiť a medzi Kanadou a Mexikom vznikne Stalinov prieplav. 😁 / to nezadrbávam do polituiky, ale dnes som to počul
ako vtip/ 😁19. mája 2018 o 17:55 #100714ahojko
Účastník (Participant)Vanucci,
este stale si myslis ze sa pletiem??…… 😁
……………………….:
.
.
19. mája 2018 o 18:09 #100715przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Klikni na link dole a potom tu je návod pre street-wiew:

Hehe, neviem, aké detaily tam ešte nájdeš, z roka na rok tam dielov ubúda. Kedysi sa dali otvoriť aj poklopy, ale už je to vraj zavarené.
Je to pri Monoštorskej pevnosti, ale je tam vjazd zakázaný, môžu tam len modré motorky s červenými brzdovými strmeňmi… 😁
https://www.google.sk/maps/@47.7518414,18.099581,364m/data=!3m1!1e3?hl=sk
20. mája 2018 o 4:27 #100716VANUCCI
Účastník (Participant)😎 ahojko no dobre, beriem 👍
papi dík, pretriem varana vodovými farbičkami na modro a strmene na červeno 😁
Dnes robíme oslavy 40. výročie založenia našej rybárskej organizácie “ takže se jdem historicky znemožnit “ 😁 😇
20. mája 2018 o 13:58 #100717Retro
Účastník (Participant)Jedno celkom raritné video z r.74 kde vidno že u MV Agusty v trénigu v Spa skúšali tie srandovné krídla či spoilery /či ako to nazvať/ čo sa dnes bežne pužívajú v MotoGP. V preteku už ich ani Read ani Bonera na kapotách nemajú…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji