Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,666 až 13,680 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Hehe. Ten mój Kinder Dráčik bude asi moje najoblúbenejšé približuvallo. 👍 
    Po novom nebude potrebuvať ani STK a s emisnéj bude mať jako 2T výnimku, tagže cakom-prdom 0,0ništ. 😈   😁

apa
    Účastník (Participant)

Panebáčo z duše mi vravíš. moje najobľúbenejšie je naťahovacie na kľučik – tygr z Indie.

ak***át s ním na STK musím lebo L3e.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Jeden známy mal pred cca 20 rokmi v Hungárii dvojtaktný vodou chladený trojvalec SUZUKI GT 750, krásna to motorka, rok výroby cca 1976.

Napadlo mi, že mať takú, jazdí to, jak drak a nakoľko je to dvojtakt, nemusel by som na emisné. 😁

Lenže potom som si spomenul, že chalan vravel, že mu to žere 10-11 litrov na 100 km, plus k tomu olej do čerpadla.

Po troške uvažovania som došiel na to, že pri mojom ročnom motorkovom priemere cca 10-15 tisíc km by bolo lacnejšie do Zuzanky Mierumilovnej kúpiť každé dva roky nový katalizátor… 😁 

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi,

to ten katalyzator hadam vydrzi viacej km ako 30 000? Ci nie? 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ahojko, ja sa na katalyzátor môžem vykakať, polovica motoriek potom aj tak prejde aj s prázdnymi laďákmi, čo už aj vatu vyfúkli. 😁

Podstatné je, že  v Perwolle vyprané  červené strmene brzdia výborne, za crossovými riadítkami je excelentný turistický posed, aj zobák funguje, ako má. Ale Bopsik mal pravdu, nad 160 už trochu fúka. 😈 

Dnes slnečno, ale odrazu rachot-buchot a oblaky  všade okolo, šeci motorkári upalovali domov, ja len v tričku, tak som cestou domov ešte trochu  „tankoval“ a už som doma aj ja.

A neprší, dpč … 😁  😁  😁 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 papi  bratu, toto čo je v pozadí za tým modrým motobicygeľom je podľa všetkého T-55 „kladivo“
    kde si to fotil? lebo teraz až dokončím IS-3M, tak je na rade kladivo a potreboval by som z toho nejaké foto, to čo je na nete už mám posťahované, ale najradšej mám keď si môžem nafotiť detaily sám, lebo viem čo potrebujem nafotiť.  😉

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi,

a takyto tam nebol poruke na tankovanie?

.
    .

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 ahojko  počúvaj bartu ty si nepleť súlož s náložou, lebo nie je tank, ako tank   😟  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ahojko sa vyzná, pomenovanie „tank“ pochádza z angličtiny a znamená nádrž. Pri výrobe prvých tankov ich chceli zatajiť, a keď sa niekto pýtal, čo to zvárate, odpoveďou bolo, že nádrž. Potom, keď sa ten výtvor pohol, plebs sa smial, že aha, nádrže idú do boja… 😁 

Ale takú nádrž, ako Ahojko pridal, som nestretol, takže Bernard, na zdravie! 😈  

Tá „nádrž“ T 55 sa nachádza cca 15 km odomňa, na maďarskej strane, ale Bobolak to už má cca 4 roky rezervované pre svojho brata do Ameriky, výhradne špionážnym účelom. 😁 
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Zabudol som, rošt MotoGP na zajtra (Le Mans):

Zarco – Marquez – Petrucci

Iannone – Dovizioso – Lorenzo

Miller – Viňales – Rossi

atď – atď – atď

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 papi daj presné súradnice kde to je, až pôjdem okolo tak zájdem, stavať to budem až v zime, tak to stihnem „nacvakať“  😛 
    Načo by to bolo Bobovmu bratovi do ameriky, keď tá sa má aj tak potopiť a medzi Kanadou a Mexikom vznikne Stalinov prieplav.  😁   / to nezadrbávam do polituiky, ale dnes som to počul 
    ako vtip/  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Vanucci,

este stale si myslis ze sa pletiem??…… 😁 

……………………….:

.
    .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Klikni na link dole a potom tu je návod pre street-wiew:

Hehe, neviem, aké detaily tam ešte nájdeš, z roka na rok tam dielov ubúda. Kedysi sa dali otvoriť aj poklopy, ale už je to vraj zavarené.

Je to pri Monoštorskej pevnosti, ale je tam vjazd zakázaný, môžu tam len modré motorky s červenými brzdovými strmeňmi… 😁 

https://www.google.sk/maps/@47.7518414,18.099581,364m/data=!3m1!1e3?hl=sk

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 ahojko  no dobre, beriem  👍 

papi  dík, pretriem varana vodovými farbičkami na modro a strmene na červeno  😁 

Dnes robíme oslavy 40. výročie založenia našej rybárskej organizácie  “ takže se jdem historicky znemožnit “    😁 😇

Retro
    Účastník (Participant)

Jedno celkom raritné video z r.74 kde vidno že u MV Agusty v trénigu v Spa skúšali tie srandovné krídla či spoilery /či ako to nazvať/ čo sa dnes bežne pužívajú v MotoGP. V preteku už ich ani Read ani Bonera na kapotách nemajú…

https://www.youtube.com/watch?v=PjeCGQtQ9Cc

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,666 až 13,680 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri