40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. júla 2018 o 6:52 #100973
VANUCCI
Účastník (Participant)😎 no 5% je podfarbenie pesničkou „Ukrajina, ukrajina“ a 3,5 %, že je to pokope 😁
Nie, v pohode, tam sa človek zasa nič nedočíta, je to len pekne spracovaná prezentácia o Koločave, Tvoje linky sú lepšie v tom, že sa tam aj veľa dozvieš / dočítaš/ a tiež sú tam aj fotky 👍4. júla 2018 o 11:34 #100974ahojko
Účastník (Participant)
4. júla 2018 o 11:36 #100975ahojko
Účastník (Participant)
4. júla 2018 o 11:37 #100976ahojko
Účastník (Participant)
4. júla 2018 o 11:37 #100977ahojko
Účastník (Participant)
4. júla 2018 o 11:39 #100978ahojko
Účastník (Participant)
aj s Akrapovicom.. 🤐
4. júla 2018 o 11:41 #100979ahojko
Účastník (Participant)
nesnicitelne „pneu“, a tusim aj Volga…
4. júla 2018 o 11:44 #100980przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kúťyk lepičov
Bopsik, prekvapuje ma, že ty, ako známy elektro-buzík a kutil až teraz si si zaobstaral invertor.
Gratulujem k 60-ke aj k invertoru. 👍Aj ja mám podobný predpotopný, bol morálne zastaralý už v momente výroby (ako tvoj), môj nemá žiadnu vychytanú automatiku (zamedzenie prilepeniu a tak…), takže profi-zvárači sa nám budú smiať, ale zas proti mojim starým trafákom je invertor tiež výrazné zlepšenie.
Môj bol síce o 10 evri drahší (MALL sk, cca 109 evri, doprava zdarma), ale zas má super display, je ľahučký, vie do 160 A a vraj zvládne aj štvorky.
Doma mám najhrubšie len 3,15-ky, tak s nimi na cca 120 A pracuje spoľahlivo a nikdy sa to ešte neprehrialo-nevyplo.
Veľké tankery síce nevyrábam, ale aj tak klobúk dole, fakt. 👍
😁 Ináč teraz som si všimol, že na plexi-štíte (foto s tými gumo-zrkadlami) sa mi krásne ukazuje anténny stožiar, hore s pľacom na opalovanie. Tak ten som robil ešte v praveku so starým vlastnoručným polmetrákovým trafákom…4. júla 2018 o 13:48 #100981ahojko
Účastník (Participant)Papi
Tak taky si ty bol tajny agent bez teplej vody…
Pozeral som na ten odraz na stite, ale necakal
som ze je tvoj, tam vyzeral vyssi a uzsii ako je
v skutocnocti….
To si chytal Hlas Ameriky a TV Vieden? Ci co?
🤐 👍
4. júla 2018 o 15:12 #100982przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Dnes na krásnom modrom Dunaji.
Bacha, nie je to Strauss, je to Beethoven … 😁
4. júla 2018 o 18:48 #100983Bopsik
Účastník (Participant)Keďže zváram cca 2x ročne, tak to pripadalo ako prep(i)ch.
A polmetrákové trafo som mal aj ja, prúd sa prepínal odbočkami na primárnom vinutí. V rukách sa nedal odniesť
4. júla 2018 o 18:50 #100984Bopsik
Účastník (Participant)Keď mal Apa Varana, tak na neho nedal dopustiť. A jak ho predal, odrazu je to Varadrevo.
Chichichi
4. júla 2018 o 20:43 #100985przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bopsik, aj keby sme nezvárali ani raz ročne, musíme mať aspoň tieto.
Ako dekoráciu v dielni, šak nezaberú veľa miesta. 😁
5. júla 2018 o 4:55 #100986VANUCCI
Účastník (Participant)😎 Myšlienky o inverore mám vhlave už dosť dlhú dobu, lebo tiež som vlastníkom staršieho trafa, ktoré váži hádam nejakých 50 kg. Varí veľmi dobre, dá sa napájať 220V 380V, elektródy 2,5 a 3,15 sú pre neho malina na maximálnom výkone v pohode páli aj hrubý kovový matroš, len tá váha, len tá váha. 😟
No teraz ste ma teda riadne navnadili, nakoľko ja varím dosť často, tak zrejme pôjdem do toho 🙂Apa to ako bývalý Varadrevista na to nič nepovieš???? 😶 😉Ja som s Varanom spokojný 👍
5. júla 2018 o 8:48 #100987apa
Účastník (Participant)Bopsik, stačí čítať pozorne a prelistovať si moje predošlé príspevky napr na motogtx.sk a zistíš že Varadrevo tak volám dávno, hlboko z čias keď som ho vlastnil.
(Daj tam do vyhľadávania čarovné slovo Varadrevo. Ak sa ti chce.)Terazky mám V-Strom 650 = malý strom/drevo = Bonsai, to má k drevu bližšie 😛 🙂 😁 .
VANUCCI – aj ja som bol spokojný ale nebavila ma jeho váha.
Alebo lepšie povedané, jeho K * R V A vysoké ťažisko. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji