Ak carbon prilbu tak AKU?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Ak carbon prilbu tak AKU?
- Toto téma obsahuje 47 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 2 mesiacmi od
diewithme.
-
AutorPríspevky
-
6. mája 2007 o 18:02 #73695
diewithme
Účastník (Participant)Lavergsx600 poradim ti dobre (ako nakoniec vždy 😉 ) kúp si ZXdesať éééééééééééééééééééééééér!!!! 😇 😇 😇
6. mája 2007 o 18:20 #73696Lavergsx600
Účastník (Participant)diewithme ešte som tu masinu v zivote na zivo nevidel 🙂 teda videl som zx9r ale to bola stara masina roku 1998… ved možes si niekedy spravit vylet do presova 🙂 aspon sa mi das povozit 😀 😇 😈
6. mája 2007 o 19:13 #73697diewithme
Účastník (Participant)Lavergsx600 ojojoj..samozrejme po nasich cestach ich moc nebeha ,pretoze bohuzial ma kawasaki nerealne poziadavky na pocet predanych motoriek za rok a tak tu nezriadia oficialne zastupenie..uz to robi firmy motostore, ale tak nejako cez ceskeho dilera ak sa nemylim.. v kazdom pripade si mohol zbehnut na vystavu do incheby, alebo mozno blizsie by ti bolo do Budapesti.. tam bola krasna zelena, paradny stroj 😈
do presova, alebo celkovo na vylety s motorkou asi budem chodit minimalne, koli bezpecnosti (mam nadhernu dcerku) sa budem orientovat prevazne na hobby jazdu na okruhoch..
pocuj a ty si myslis ze ja som pozicovna motoriek? ☹️ to radsej ti poziciam priatelku 😁 😁
teraz ma napodlo ze si sa niekedy pytal ci sa da s tou motorkou jazdit aj normalne..no da sa, ale nebudes…mozno spociatku ano ,ale neskor urcite nie.. ved si premysli..preco asi xces kupit supersport?? urcite nie preto aby si jazdil 90 …laka ta sila, rychlost… to je tak bohuzial 😕 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!