BMW alebo KTM
- Toto téma obsahuje 60 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › BMW alebo KTM
Duggo lebo ty si na GS neskakal a na doraz ho nedal.. preto 😉
Kua, volaco mi v tych tvojich slovnych spojeniach nesedi ! ze ty chces na mne skakat a chces ho tam na doraz ?
Prosim ta kup si uz analneho vibrujuceho kamosa a prestan tu pisat o svojich fantaziach 😀
Ok venujte sa dalej teme
Ak BMW GS tak jedine Adventure. Osobne ak by som robil turistiku a dosť ďaleko vybral by som si GS. Ak terén tak KTM ale 525 EXC.
S tym kamosom na fotkach boli v Rumunsku dve LC8. Obidve sa posrali… Pridala som foto do albumu. 😉
Este niekto nieco o spolahlivosti KTM LC8 oproti BMW? 😀
Kwasak, co sa stalo tym LCosmickam?.
..ked mate vedomost o nejakych chybach na KTM, tak uz napiste nieco konkretne,
…a nie ze: jedna pani povedala, ze jej Charllie povedal, ze chlap s KTM mu povedal , ze motorka nevydrzi…
na [linka] je opisanych mnozsvo konkretnych skusenosti (hlavne negativnych) a napriek tomu tam neprevlada nazor, ze KTM su nespolahlive motorky.
..a ved hodte nejaku mudrost aj tam, nech sa aj zbytok sveta pouci 😁
Ďakujem všetkým za ich príspevky. Zaujímalo by ma po prečítaní týchto príspevkov, aká je životnosť motora a vlastne celého stroja u BMW a aká u KTM a aké sú servisné náklady, samozrejme za normálnych podmienok bez nehody.
dusik tu si mozes precitat nieco o BMW a vsimni si spotrebu ta ma prekvapila najviac 😉 [linka]
duggo výborný článok. Dík 🙂
MaAT Jednemu vytiekol tlmic, druhemu spojka. Obaja su ale s motorkami spokojni, jedna je furt v servise, ale majitel by ju za nic na svete nepredal.
dusik spotreba u BMW sa pohybuje pri kludnej jazde do 120 km/h okolo 4,5 litra a pri sviznejsom jazdeni pri rychlosti do 160-170 km/h okolo 5,5 litra na 100 km.
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |