Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › BOJNÁ 2010…kto ide?
… blíži sa nám Bojná… kto sa chystá ???? 🙂
Ak vyda stavim sa tam
Ako kazdy rok, tak aj tento sa tam chystam aj na jar… aj na jesen 🙂 🙂 🙂
Len pre doplnenie
24.04.2010 – 25.04.2010
Otvorenie MOTO SEZÓNY BABICA 2010 Ranč pod Babicou, Bojná
Kontakt: 0905 290 413, 0903 251 304 – Hajdi
Otvorenie Moto sezóny BABICA 2010, s hudbou, dobrou zábavou, super súťažiami – ako vždy !!!
Ja tam nemôžem ísť, lebo náš pán horár ide v tom termíne na dovolenku, tak musím ísť na drevo, kým sa vráti 😘
Heavy …. Vážený pán predseda….. v prípade Vašej účasti na tomto každoročnom stretnutí motorkárov a otvárania motorkárskej sezóny si Vám dovoľujem doviesť kamóin drevnej hmoty na kurenie a zjebnúť Vám to pred domom… a verím, že kým to odpracete Vám bude tepla nadostač…. so srdečným pozdravom Práci česť Vás očakávam 24.4. 2010 o 18,16 ZULU pri stánku č. 6…. 🤣 🤣
Heavy … nedalo mi…… 😁 😁 😁 ………………..kameňujte ma….
Tak pôjdeme na to drevo s tebou a potom nás za odmenu odprevadíš do Bojnej 🤣 či…?
24.04.2010 – 25.04.2010 Brigáda u Predsedu – kto ide ??? 😁 😁 😁
Hovadá – ach, Vy Hovadiská, dojali ste ma, až som Hovadskú slzu musel zatlačiť. Je mi jasné, že musím ísť s pravdou von, horár ide na dovolenku, ale horárka zostáva doma 😈
Monty – ak vysypeš pred môj house náklaďák dreva, tak kašlem na horu aj horárku 🤣 a hybaj na Bojnú vykrikovať a hulákať 😈
AMIS – na drevo chodiť netreba, Monty vyriešil problém 😀
klasik – žiadna brigáda nebude, Hovadá by do lesa nešli a rozobrali by susedovi strechu 😀
"musím ísť s pravdou von, horár ide na dovolenku, ale horárka zostáva doma" – 🤣 🤣 😁 😁 😀 😀 😀 😀 👍 👍
Monty, keď už budeš v novákoch, môžeš zo desať kubíkov zložiť aj pri bánovciach 😉
Aj Furby má rychlopilku, aja môžem doniesť tú moju chirurgickú minipidi dolmarku 😈
Snáď sa ukážem, ak ma povinnosti, škola a frajerka pustia 🙄
Keď bude pekné počasie, ukážem sa aj ja 😉
Uuuuuu kua dobry datum mozno ze to aj vyjde
Heavy TY SA VYJEKABAT NA DREVO ZIMA UZ SKONCILA A HORARKA TA POCKA OPRAS KLOBUK A HYBAJ NA SUSTREDENIE ….
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |