BOXER verzus V-TWIN verzus TWIN
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › BOXER verzus V-TWIN verzus TWIN
- This topic has 48 odpovedí, 15 hlasov, and was last updated pred 16 years, 9 months by
MartineR.
-
AutorPríspevky
-
25. februára 2008 o 9:27 #78757
rmacko
Účastník (Participant)Hehe 😁 😁
25. februára 2008 o 11:39 #78758dusik
Účastník (Participant)yamaxx história preverí všetko a všetkých, to mi můžeš veriť a o strojoch a tými motorky bezpochyby sú to platí dvojnásobne 🙂 🙂 🙂
25. februára 2008 o 14:19 #78759raptor
Účastník (Participant)A koncepciu vzduchom chladeny boxer vs. kardan uz historia preverila 🙂
25. februára 2008 o 17:05 #78760Vadim
Účastník (Participant)Valce nižšie = ťažisko nižšie? 😶
OK, ale potom kľukovka vyššie = ťažisko vyššie.
A obávam sa, že kľukovka je o niečo ťažšia ako valce… 🙂Keď niekto argumentuje tým, že tieto motory sú spoľahlivé, pretože boli už pred ll.sv. vojnou,
tak ja sa ho pýtam, čo hovorí na motory HD – tie boli už pred l.sv. vojnou. 😉25. februára 2008 o 17:06 #78761Vadim
Účastník (Participant)Valce nižšie = ťažisko nižšie? 😶
OK, ale potom kľukovka vyššie = ťažisko vyššie.
A obávam sa, že kľukovka je o niečo ťažšia ako valce… 🙂Keď niekto argumentuje tým, že tieto motory sú spoľahlivé, pretože boli už pred ll.sv. vojnou,
tak ja sa ho pýtam, čo hovorí na motory HD – tie boli už pred l.sv. vojnou. 😉25. februára 2008 o 18:11 #78762raptor
Účastník (Participant)Ale kdeze valce nizsie tazisko vyssie … teda aspon podla vadima 🤣
odkial obcana napadlo ze klukovka vyssie?
odmeral vysku kluky na boxere a na V twine od cesty? ak ano aky je tam centimetrovy rozdiel?obcan je asi mudrejsi ako haldy renomovanych novinarov ktori pisali o nizko polozenom tazisku
vie obcan kolko vazi hlava vzduchom chladeneho valca boxera?
ale som vlastne rad ze sa to napisalo dva krat inak by som nepochopil na prvy krat… 🙄
25. februára 2008 o 22:10 #78763Vadim
Účastník (Participant)raptor Buahahaha, to je ale argument: že "haldy renomovaných novinárov" 😀 OK, beriem späť. 🤐
25. februára 2008 o 22:12 #78764Vadim
Účastník (Participant)…miliony těžkoslovenskych pracujicich odsoudilo chartu sedumdesatsedm! ☹️
26. februára 2008 o 6:40 #78765raptor
Účastník (Participant)Nie je zle mat iny nazor ako vacsina ale je zle myslit si ze ja mam pravdu a ti ostatni sa mylia
no co bude s tou klukovkou? o kolko je vyssie ta na boxer motore?
ci nebudeme to dalej rozvadzat uz radsej?26. februára 2008 o 13:04 #78766dusik
Účastník (Participant)Vadim motory HD nie sú predmetom tejto diskusie, to za prvé a za druhé nikto nič zlé o motoroch HD tuná nepovedal
mimochodom, vždy som si myslel že skratka HD sa používa len pri hovädzom dobytku a nie pri motoroch Harley-Davidson 😀 😀 😀26. februára 2008 o 14:35 #78767Kwasak
Účastník (Participant)Najnizsie tazisko ma predsa copr! coprbooooooooj, coprbooooooooj 😁
25. mája 2008 o 18:26 #78768Marek750
Účastník (Participant)Boxeristi pichnem si do vás 😀 Staré a ťažké dvojventilové boxery zo smiešnym výkonom ,poruchovými prevodovkami ,žerúce olej a vibrujúce vzducháče .To je tá spoľahlivá technika? Po mojej chvále na legendárny boxer ma nemecký biker schladil slovami "scheize žerú olej a vibrujú" Až od 4ventilovej R1100R sú boxery lepšie.Ano Ano moderný radový dvojválec GS800 je ten pravý 😇
25. mája 2008 o 20:05 #78769MartineR
Účastník (Participant)Ja si zas pichnem do vsetkych ostatnych. dnes som na 1 nadrz spravil asi 400 km, cize priemer 5/100. ked si k tomu odratam retazove kity … 👋
a ze papa olej ? nuz, ked jej chuti, nech si papka … aspon bude velka 😈
25. mája 2008 o 20:53 #78770raptor
Účastník (Participant)Marek750 vyzerame ako ďefky ze chces do nas pichat? 😎
ukaz mi ktora supertenere nezere olej a spravila cez 600tisic km? a ja ti potom dam link na jedno predpotopne GS ktore je dvojventil, zere olej a vibruje uz 610tkm a furt jazdi v tej australii
tolko krat omielana spotreba oleja u BMW je dana koncepciou motora a nie je na zavadu
moderny radovy 2valec je velmi zaujimavy ale je to uplny obrat v koncepcii… doteraz BMW robilo velke motory ktore mali relativne malo koni a zrejme aj to je jeden aspekt preco su take spolahlive
..a zrazu je tu 800 ktora ma viac koni ako moja 1150parada.. len ja si najprv pockam na zivotnost a poruchovost
25. mája 2008 o 21:31 #78771bacaono
Účastník (Participant)Jany baci bojim sa ze ak chces cakat tych 600tis km, tak uz ti to bude jedno, lebo vtedy uz budes len prdet do duchny a dymit fajkou babke pod nos. 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

Ducati XDiavel V4 2025: Evolúcia športového cruisera

Aprilia RS 457: Skutočný zážitok z jazdy

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec