BULDOG RALLY DUCHONKA 2006
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › BULDOG RALLY DUCHONKA 2006
- Toto téma obsahuje 50 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od
dusik.
-
AutorPríspevky
-
20. júna 2006 o 12:07 #67496
Vidicon
Účastník (Participant)sutaziacich bolo trosku viac, asi 32-34, ale niektori mali rovnaky pocet trestnych minut…
posledny nebol Widow, ale MarekStar, inak isli spolu a uzivali si krajinu 😉
vitaz na tretom mieste (Vlado) pride v piatok do BA, mozes mu tricko poslat po mne, budem s nim…
kazdy zraz je iny, a ja sam mam ku kazdemu zrazu vela vyhrad, tento nie je vynimkou, raz mozno zorganizujem zraz ja sam a potom sa teste, to bude soda, jak hovori Balvan 😁 Len aby sme dovtedy nepomreli 😁
20. júna 2006 o 14:20 #67497Vadim
Účastník (Participant)vidicon: Čo by som si ja bez teba počal. To tričko ti dám.
20. júna 2006 o 21:28 #67498motokocur
Účastník (Participant)Takže podľa Teba kdo chce tričko tak nech ide na rally?
21. júna 2006 o 4:14 #67499Vadim
Účastník (Participant)motokocur: Presne tak. Veď povoziť sa je krásne. Na to sme si kúpili motorky. Či nie?
21. júna 2006 o 9:08 #67500Cendina
Účastník (Participant)Musím souhlasit s Vadimem.
Potkáváme se s ostatníma motorkářema protože nám to činí potěšení, ne proto že dostaneme tričko. To byl prvopočáteční důvod vzniku motosrazů a měl by jím zůstat, pokud nechcem aby se to zvrtlo v komerční fesťák, kde se krade, fetuje, ožírá a motorka je jen dopravní prostředek jak se tam dostat.
Ovšem když člověk jde soutěžit, tak většinou proto, že ho baví jezdit na motorce a chce si dobře zajezdit a taky proto že má přeci jen trochu soutěživýho ducha a podvědomě touží vyhrát aspoň něco, i když si říká že nevyhraje nic a nebude mu to vůbec líto. Pak takové tričko co by odměna pro všechny kteří Rally jedou, je právě tím oceněním, ve který každej kdo jde soutěžit doufá a odstraňuje ten poslední ždibíček zklamání z toho že se to nepovedlo a on nevyhrál. Je to prostě odměna. Odměna nemusí být drahá a velká, jen musí splňovat funkci odměny aby mohla působit radost a pocit spokojenosti nad bezva závodem.
Na českých závodech podobnýho charakteru se dělají speciální památeční trička s názvem srazu/závodu, datumem a nějakým tématickým obrázkem. Třeba „Rudá pakárna“ (krásnej závod) měl rudý trika s bílou karikaturou motorkáře od Nejtyho (kdo čte Nejtyho komiksy z motoráje ví) právě s datumem a názvem závodu. Jsou lidi kteří tyhle trika sbírají a jezdí na závody hlavně kvůli nim 🤣))
21. júna 2006 o 9:50 #67501Dusan1
Účastník (Participant)Musím súhlasiť s Čendinou, dobre vraví, až mi je to divné. 🙄 Ešte mi ako elévovi vysvetlite v čom rally spočíva a poakom teréne sa jazdí. Môžem sa aj ja na mojom chopry zúčastniť? 😉
21. júna 2006 o 10:32 #67502milan3232
Účastník (Participant)Dusan1 – ty nevies o tom, ze kazda motorka je enduro? Zaslezi iba od odvahy majitela 😁
Jasne, vsetko po asfaltkach.21. júna 2006 o 10:42 #6750321. júna 2006 o 10:56 #67504Dusan1
Účastník (Participant)VADIM: Ďakujem za vyčerpávajúce informácie, zbežne som si pozrel aj tie veterány, myslím, že to bolo super. Aj na tých fotkách vidieť, že to bola super akcia, skrátka o inom. 😎
21. júna 2006 o 12:25 #67505Cendina
Účastník (Participant)Dusan1: takže příště budeš závodit taky?
Doufám že už nás konečně někdo porazí. Né že bych se jako nerada vytahovala že furt vyhráváme, jsme holt dobrý, ale už je mi to fakt blbý a navíc mě to přestává bavit. Potřebuju výzvu…
21. júna 2006 o 12:41 #67506Dusan1
Účastník (Participant)Čendina to ešte neviem, ale rád som v obraze a teraz už chápem čo je vlastne nosnou témov Vadimovho zrazu.
No väčšina účastníkov, možno na svoju škodu, dáva prednosť inej forme zábavy. Keby som sa aj nato dal, tak skôr by som sa len zúčastnil, výzvu odo mňa nečakaj. ŠNEK RALLY – to dude cena pre mňa 🙄 😁 😁 !21. júna 2006 o 13:20 #67507Cendina
Účastník (Participant)Dusan1: ovšem i o cenu šneka roku se budeš muset porvat…. i zde je velmi silná a hlavně dost drsná chopperská konkurence. 😁 😁
Jiné formě zábavy? Tomu se říká zábava? Sice se ráda na chvíli projdu mezi motorkama a okoukám jestli tam nejsou zajímavé kousky nad kterýma se dá do večera debatovat s majitelem, ráda si na chvíli poslechnu zajímavou kapelu a v opilosti dám i pár tanečku a vykřičím si hlasivky kecáním s ostatníma ve snaze překřičet repráky. Chutná mi i bašta z tácku. Ale že bych to musela provozovat od pátku večera do nedělního rána?
Na začátku když ještě jezdilo hodně málo ženských i v Čechách jsem si užívala i machrování. Stačilo si sednout k motorce nebo na motorku, zaujmout ležérní, trochu povýšenou pózu typu „je naprosto normální že tohle JE moje motorka a JÁ tu motorku řídím, a vůbec nechápu jak se tomu můžete divit“. A pak čekat co se bude dít. Ovšem i to mě přešlo. Myslím že ve chvíli, kdy mi jeden z obdivovatelů tak dlouho vysvětloval jak jsem dokonalá, skvělá, úžasná a jak úžasnou mám motorku, až mi ji poblil a polil pivem. Nebo že by to bylo, ve chvíli kdy už jsem četla asi tak třetí či čtvrtou tému na netu o tom jak ženská nepatří za volant ale ke sporáku a jak ženská co má a řídí motorku je vlastně babo-chlap? Možná to bylo ve chvíli kdy jsem zjistila že většina motorkářů na sraze vlastně nedělá nic jinýho než já – machruje a já už vlastně vím o motorkách víc než oni (samozřejmě to neplatí na celé mužské plémě – jen na určitou část, která se bohužel právě na srazech vyskytuje) a s tím se machruje fakt těžce, protože přesně tohle velká většina takových není schopná překousnout.
Dalo by se říct že teď už mě na motorkách bere hlavně ježdění a motorky jako takový….ty lidi už jen v omezené míře.
21. júna 2006 o 15:01 #67508psik
Účastník (Participant)Dusan1Marketingoví odborníci HD a producenti filmových trhákov tak dlho tlačili do hláv pospolitého ľudu teórie o drsňákoch žijúcich na okraji spoločnosti, vymlátených krčmách a jazde cez mestá dvestovkou po zadnom, až tomu ľud uveril. Dokonca aj dosť veľa motorkárov. Začali veriť tomu, že sú drsní a nesmrtelní. Už sa nestretávaju preto, aby pojazdili a pokecali o motorkách, ale o najebávaní a hulákaní po babách, aby ukázali bobra.
Ja som už ale dosť starý pes na to, aby ma niekto presvedčil, že motorkárske stretnutia nie sú o pojazdení si.21. júna 2006 o 21:29 #67509herky
Účastník (Participant)Súhlasím s Dušanom81o priemernom zraze, dokonca by som povedal o podpriemernom, a to z viacerých hľadísk :
– kto sa nezúčastnil Rally, mohol sa celý deň bezcieľne flákať, lebo nebol žiaden program / okrem paintbolu, ale aj to bolo v celku o ničom/
– v programe bolo natáčanie Vilomenín, čo by podľa mňa celkom dobre vyplnilo popoludnie, čo sa však nekonalo, ale nikto sa neunúval s týmto faktom oboznámiť návštevníkov a vysvetliť, prečo sa nekoná
– bufetár, čo robil pri hádzaní tanierov to divadlo, udával ceny svojich výrobkov asi len podľa ksichtu / viacerí sa sťažovali, ale on si z toho nerobil ani prd a ešte arogantne vysvetľoval, prečo sú také ceny aké sú
– čo sa týka toho, že toto nie je zraz, ale rally, organizátor by si mal uvedomiť, že väčšina návštevníkov ide kvôli zrazu, čo vyplýva aj z pomeru súťažiacich a nesúťažiacich, takže aj pre nich by mal byť nejaký program
– jediným svetlým bodom bola súťaž v hádzaní tanierov, čo aspoň trošku povznieslo náladu ľudí / okrem toho, že moderátor vypadal, ako keby práve dokončil čistenie kanálov, alebo záhradné práce /
-trochu by mi bolo trápne rozdávať v strede júna aprílové číslo motomagazínu22. júna 2006 o 4:39 #67510Vadim
Účastník (Participant)herky:
Ráno o 10:00 štartovala rally. Všetkým súťažiacim sa veľmi páčila. Keby si sa jej zúčastnil, dostal by si tričko a ďaľšie ceny si mohol vyhrať. Vrátil by si sa z nej okolo 14-tej. Určite by si na nej vyhladol, tak si mohol ignorovať nepríjemného bufetára a ísť na údeného, grilovaného pstruha. A zachytať si ryby (zaručujem každé tri minúty aspoň jednu) Na všetko by si dostal 10% zľavu. keď si sa vrátil, mohol si si urobiť výlet na Topoľčiansky hrad – je nadohľad. Alebo si si mohol dať tri Krušovické pivá (zadarmo) a hodinku paintballu (zľava 50%) a poriadne sa vypotiť. Potom si sa mohol schladiť v priehrade a o 18:02 vyraziť na výjazd. Po výjazde si si mohol zahádzať taniermi – bolo ich 180 a všetky sa minuli. Zrazu bolo 22 hodín a začal nočný program. Trval až do štvrtej do rána. Ty si sa namiesto toho celý deň bezcielne flákal a teraz sa sťažuješ na internete. Kto ti za to môže? -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji