Cestné preteky dvakrát v Trenčíne v roku 2007
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 6 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Cestné preteky dvakrát v Trenčíne v roku 2007
TLMIC Len aby sme sa tam potom všetci pomestili, keď tam napcháte „bratov“…
Licencni pretekari budu mat svoje preteky a kedze Slovakov je velmi malo, tak Cesi to budu zachranovat. Uz vlani ich bolo odtial zaujemcov dost hlavne z volnych tried do 600 a nad 600. Bezlicencni motorkari pojdu samozrejme svoje vlastne preteky, keby sli s pretekarmi tak to by boli jatky… Bezlicencni by mohli ist tiez svoje preteky v triedach volna do 600 a volna nad 600, ak by ich bolo malo, tak pojdu spolu a vyhodnotia sa samozrejme oddelene. A Ty sa tlmic neboj, tento rok to bola len tuzba niektorych z nas, ale rok 2007 je uz schvaleny ako ofic. podujatie SMF. Uz len upravit ten druhy termin. Dufam, ze budes na starte ;o)
Risso46 samozrejme ze tam budem, ale v civile.
Za jedno dam ale ruku do ohna, ze divacka navstevnost bude urcite väčšia ako v Brne na Alpe-Adrii!!!
Urobil som aj malu info stranocku o Trencine, dal som tam aj male a dost nekvalitne videjko informacne. Adresa: tady.cz/trencin
ja sa velmi na to tešim ,dufam že dorobim moto a rad by som aj licenciu aj ked som amater ale na babe je to už nebezpecne a velmi ma to bavý.len v TN je povrch letiska
dosť zničený co si pamätam ,ako si poradia s týmto problemom alebo už je tam nový povrch?
Povrch je betonovy, asi nic moc, ale nie je az taky zly oproti tym, co sa jazdili ako majstrovstva republiky v minulosti v Hradci Kralove, alebo v Budejoviciach. Teda tak sa k tomu vyjadruju pretekari.
no ale mi sme neni v minulosti od posledných pretekov to bude este horšie ak s tým nič nerobili.ja to pozrem občas chodim na letisko do TN.
tlmic, s tou navstevnostou si to myslel vazne? ved si na adrii v brne bol,nebola to sice nijaka slava, ale tam sa to stratilo. bodaj by si mal pravdu. uz sa tesim
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |