Exebatovica – dozvuky?
- Toto téma obsahuje 60 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – dozvuky?
raptor myslíš ako dať dokopy piatkové popoludnie, teda večer, noc a sobotné ráno ako naposledy?? 🙂 🙂 Kedy? Kde viem, ale dajte vedieť hlavne kedy 🙂 🙂 🙂
jaRRo raptor ma pravdu nech termin urci niekto z vyssich kruhov a hlavne kde by to bolo
ale exebat asi zbalil kseft zobral prachy a isiel na kanare
andoo vravis kanare tak aspon vieme kde budu tie dozvuky 😁 😁 😁
Som zaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! 😀
Ale robím každý druhý víkend 😠
Moj návrh: mam volno 4. 8. – t.j. piatok, a pripadá to na moje okruhliny, čo takto spojiť Exebatovica – afterparty a moje narodky????
Účasť všetkých hovád povinná. 😎
Ja som jednoznacne za 🙂
Takze vidime sa 4teho
mne ten termin pasuje ako akykolvek iny 🙂
Takže, kurátenko, máš to na starosti, času je dosť, aby si ostatne hovadá spravili časový plán….. 🙂
raptor a nechcel si to nechat na admina?? 😛
amazonka vidis kralovna ako si to dobre rozhodla
charym a vyhovuje to aj tebe nie?!
jaRRo sa tiez tesi dufa
ja RR o chcel ale exebat je kdesi v p**i uz druhy tyzden…
a cakanie na godota ma uz nebavi…
… a tú o tých koňoch poznáte ???? 😀 😀
Ano, to je ta naša 😀
Monty, dufam, ze prideš a nalad struny 😛
jarro 😁 😁 3-ho vystupit vecer z leitadla rano v piatok najst a kupit moto a vecer na stretko to by som bol iny buchac 😀 😀 nie to nestiham dlho som nevidel mamcu takze vykend som doma ale neva ja dobehnem buso do tej lubochne 😁 😁
charym sklamal si vidis keby si bol prvy povedal datum o tyzden neskor… ved nemsusis tam byt na moto hm?
a budu aj nejake buchty? 🙂
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |