Exebatovica – dozvuky?
- Toto téma obsahuje 60 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – dozvuky?
dukatove, makove, lekvarove atd atd… priloha podla lubovole 🙄
4.8. super datum. vtedy som v terchovej. ale mne by ste tazko vyhoveli, kedze kazdy vikend robim. tak sa potom dobre zabavte. 😉
Vopred nesľubujem svoju účasť, ale všetko je možné.
exebat ja ti poviem len jedno chlapec moj.. a ty ma teraz dobre pocuvaj lebo len raz ti to poviem tebe cele suvisle…
keby boli raz hypoteticky dozvuky raptorovice bol by raptor taky dilino a hral chrumkaveho ze neslubuje svoju ucast?
citas po sebe co ty nam pises moj??!! :75:
raptor
Čo znamená „Hrať chrumkavého“? 😁
Exe sa vratil z dovolenky, nechajte ho odpocinut si, este ma makky mozog 😁 Nechape suvislosti 😉
raptor Ti si jaky exot 😁 toto neni len tak,to je len tak tak 😀 😀 😀 ale sranda musi byt,aj keby svokru vesali 🤐
erer22 jaky som ja exot? so mnou sa rozpravas moj alebo zas len zrkadlove monogy vedies? :75:
exe to znamena ze spekulujes jak beta s p**u, co mas take dolezite ze sa nechces stretnut s priatelmi?? ides chystat drevo… jaaaj no to treba, zimy bez kamaratov byvaju tuhe 😁
raptor
„Beta s pičou už poznám“ … ďakujem za vysvetlenie 😁
Milí moji, už by bolo načase hodiť sem dajaké miesto konania, keď termín už máme 😕
Exe snaž sa 😛
🙂 možno prídem..ak sa bude dať 😛
amazonka :Pripríležitosti Tvojich krásnych 20-tych narodenín donesiem aj ohňostroj. 🙄
a kde by to malo byt?presnejsie…uvidime… 😉
tak ako ….bude nakoniec nieco z toho? 🙄
Termín si rezervujte, miesto sa upresní ked sa vráti Evka z dovolenky, myslím, že tento víkend.
Každopádne to plati 🙂 🙂 , iba sa hladá nová chata. 😕
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |